Звездни компромати - Септември'22

• 314 173
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 855
Не знаех, че вече продават училищни пособия и материали по магазините за животни Laughing Като е известна какво, да не излиза никъде ли?

Да, никъде не се е снимала още наистина, човек би казал, че не търси публичност.
Ако щете ме претрепете с камъни-думи, но никак не харесвам Мадокс. Мисля за него, че страда от едипов комплекс и тънко е подливал масло в огъня на неразбирателствата между Брад и Анджелина. (Възможно е и напълно да греша, разбира се.)
 Той не беше ли студент в Азия някъде, завърши или просто напусна, за да варди на майка си полата?
Объркала съм Пакс с Мадокс (по повод снимката от пазаруването).
Но формална причина за раздялата и последвалия развод беше скандала на  частния самолет между Мадокс и Брад и от тогава са ми несимпатиите към младежа.

Голямата любов явно прерасна в огромна ненавист.

# 856
Аз също мисля така.

Май замина в Сеул.

# 857
  • София
Не знам дали е разрешено, но една "не знаменитост" Нелка Хикселка. Скоро не съм я мяркала тук. Simple Smile
Добре се "гледат" с мъжа й.

Скрит текст:

# 858
Харесва ми роклята на Нелка, е, тя е малко като мис Пиги в нея. И чантата е хубава.

# 859
Мадокс беше записал унивеситет в Южна Корея, май три специалности бяха.

Бен Афлек
Скрит текст:

# 860
Джесика Бийл и Джъстин

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 13:31 от SSll

# 861
Ха ха ха, и на Джъстин голото д… Grinning

Този бански на Джесика не й отива.

# 862
https://vm.tiktok.com/ZMNKCnFBj/ Прикачвам ви едно видео на видната наркоманка Cara ..

# 863
  • София
Не знам дали тук се обсъждат политици, но аз бях много учудена като разбрах, че Лиз Тръс е 75 набор, на 47 год. Аз
ѝ  давах поне 65
Скрит текст:
Въх, колко състарява политиката! Наборката тя, горката! Joy
Пък аз блажено си младея извън политиката!
Вече няма да погледна телевизор и слушам новини, че да не ми образува бръчки! Joy

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 16:51 от kopche

# 864
  • Варна
Харесва ми роклята на Нелка, е, тя е малко като мис Пиги в нея. И чантата е хубава.
Роклята е Maje , ако има значение Simple Smile
Има я и в цвят мента.

# 865
Ще изчакаме да я пусне в групата за продажби 😝

# 866
Kaра освен че друса имаше и проблеми с алкохола и агресира. Тя ли беше приятелка с Амбър Хард дето джиткаха из баровете заедно?

# 867
Кралица Елизабет не се чувствала добре,и е под лекарско наблюдение в Балморал. Кейт и Уилям са заминали спешно за там.
Не се смейте но оня ден я сънувах,съня ми завърши как я слагаме да спи,завита с чаршаф и по нейно настояване на дивана,а не в леглото.

# 868
И на мен ми хареса роклята, но явно по нейната номерация съм xxxs и ще ми стои като чувал.Преди като че ли нямаше чак такъв бюст-прилича на краварка в розово.И тая шапчица е чудо направо-даже децата в дг нямат такива:)

# 869
Кралица Елизабет не се чувствала добре,и е под лекарско наблюдение в Балморал. Кейт и Уилям са заминали спешно за там.
Не се смейте но оня ден я сънувах,съня ми завърши как я слагаме да спи,завита с чаршаф и по нейно настояване на дивана,а не в леглото.
Чарлс и Камила и те са отпътували за Шотландия при нея.

Общи условия

Активация на акаунт