Звездни компромати - Септември'22

• 311 117
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 1 575
Жизел и Том Брейди си имат проблеми от години, по-чудно ще е, ако се задъжат, отколкото обратното. Първо се ожениха точно когато Бриджет Мойнахън роди първия му син и явно беше тъкал едновременно на два стана. Второ историята с детегледачката и Бен Афлек (където в частния му самолет момичето се беше накитило с някакви спортни трофеи на Том) май беше доста ядосала Жизел. А тя е супер готина и успешна и досега търпя, занапред - ще видим.

# 1 576
Джош Дюамел се е оженил.
Той е Heart (49г)
Тя е Hands Minus1 (28г)
Скрит текст:

https://people.com/movies/josh-duhamel-engaged-fiancee-audra-mari/

# 1 577
  • Пловдив
Бруклин и жена му са ...незнам, недоразумение...Имам чувството, че все едно са чули, че хората се женят и те така. Да се изостанат.

# 1 578
  • София
На мен пък Салма Хайек за първи път от доста време ми харесва как е облечена. Няма изкарани бомби на тезгяха. Перата - може и без тях, но не ме дразнят.

# 1 579
На мен ми харесват много Бруклин и Никола. Защо да са нелепи? Страхотни, млади, богати хора. Обичат се забавляват се.

# 1 580
Салма е супер в лице и не се е обезобразила за разлика от много други известни жени на нейната възраст. Приятно е да я гледаш. Нека си е кичозна колкото иска, това си е неин стил някакъв.

# 1 581
Аз съм фенка на Салма и смятам, че е много по-готина и свежа от Джей Ло (понеже беше направен паралел). Всеки, който е снимал със Салма я хвали като страшно забавна и земна.

# 1 582
Какво се е случило с Бриджит Фонда?

# 1 583
На мен ми харесват много Бруклин и Никола. Защо да са нелепи? Страхотни, млади, богати хора. Обичат се забавляват се.

И на мен ми харесват.

Булката на Джош Д. не ми е хубава.

# 1 584
Без какво друго я харесва този с белите зъби?Без грим разбрах,ама последното не се разбира

Два пъти връщах, че и на мен ми стана интересно. Май без филтри, но трети път няма да го слушам. Joy

# 1 585
Салма ми е като Марая Кери-кичозна-по-кичозна-много-много кичозна.Всичките им снимки са в една от тези категории

# 1 586
Страхотна е в лице Салма,много,много повече от ДжейЛо.
Бруклин много си ме кефи,жена му по-малко. Grinning
Ах,Джош... не остарява този човек. Heart Eyes

# 1 587
  • Glasgow
Аз я бях поствала Бриджит фонда преди няколко месеца и няколко потребителки написаха, че това няма как да е тя. Нейното най-вероятно е заболяване.
Кристина Агилера отследвала Бритни Спиърс заради фатшейминг. Бритни цитирала някого с фразата "ако искаш да изглеждаш слаба -заобиколи се с дебели хора" и тя допълнила- " ще изглеждам слаба до танцьорките на кристина" 🤦🏻‍♀️

# 1 588
Блейк Лайвли с 4то ли е бременна? Евала!

# 1 589
  • Пловдив
Ванко 1 със сина си...
Скрит текст:
Още недоумявам как той, Арабаджиеви, Баневи и още знайни и незнайни са на свобода и сред охолство?

Общи условия

Активация на акаунт