Звездни компромати - Септември'22

• 311 075
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 1 770
Предаването на Рачков е мега тъпотия.

# 1 771
Нина е била на фестивала (или събитието, не знам как точно да го категоризирам) Burning man в Америка. То е нещо като арт-авангардно честване на всякакви арт-личности и бохеми в стил стиим пънк, и се състои в нещо като изградено за целта място (буквално малък град) в пустинята нейде из Невада. За мен е изключително интересен фест и бих го посетила, но е доста особено и има куп изисквания (като например, че няма нужда много-много да се къпеш или ако го правиш имаш 5литра вода за тая цел, не може да се плаща с пари навсякъде и какво ли не други еко изисквания за материали, храни, вещи и т.н.). Винаги събитието ми е изглеждало като сцена от Mad max 😃 както и да е отплеснах се, мисля, че Нина е много повлияна от гаджето си. Нея хич не я виждах като човек на средните пръсти и бърнинг мен, нооо…
Според мен, тя както и приятелят й, са прекарали голяма част от живота си правейки това което се очаква от тях.
Сега с неговото пенсиониране, те изживяват нещо като бунт и правят всичко онова, което до този момент в живота си не са могли да правят.
Нещо като кризата на средната възраст, но при тях се случва малко по-рано.
След няколко години ще започнат да правят отново продуктивни неща в живота си. То и бунта и правенето на каквото си искаш е уморително и е до време.

# 1 772
  • Бургас
Ех,Кари Брадшоу!:frowning1:

# 1 773
Нина е била на фестивала (или събитието, не знам как точно да го категоризирам) Burning man в Америка. То е нещо като арт-авангардно честване на всякакви арт-личности и бохеми в стил стиим пънк, и се състои в нещо като изградено за целта място (буквално малък град) в пустинята нейде из Невада. За мен е изключително интересен фест и бих го посетила, но е доста особено и има куп изисквания (като например, че няма нужда много-много да се къпеш или ако го правиш имаш 5литра вода за тая цел, не може да се плаща с пари навсякъде и какво ли не други еко изисквания за материали, храни, вещи и т.н.). Винаги събитието ми е изглеждало като сцена от Mad max 😃 както и да е отплеснах се, мисля, че Нина е много повлияна от гаджето си. Нея хич не я виждах като човек на средните пръсти и бърнинг мен, нооо…
Според мен, тя както и приятелят й, са прекарали голяма част от живота си правейки това което се очаква от тях.
Сега с неговото пенсиониране, те изживяват нещо като бунт и правят всичко онова, което до този момент в живота си не са могли да правят.
Нещо като кризата на средната възраст, но при тях се случва малко по-рано.
След няколко години ще започнат да правят отново продуктивни неща в живота си. То и бунта и правенето на каквото си искаш е уморително и е до време.
Имат пари, угаждат си 🤣

# 1 774
Страхотна беше Ким Катрал. Всяка една дреха ѝ стоеше като излята и повече от перфектно.
А Сара Дж.. просто беше в главната роля. Simple Smile

# 1 775
Не знам защо "Сексът и градът" не ми допадна ,не е моето и само погледнах , колкото да разбера това. Но скоро гледах  историята на Кари преди  Сексът и градът , тийн  историята, повече ме запали.

# 1 776
Кари Брадшоу винаги ми е била грозноватичка. Но това не пречи да я харесвам, както и да не пропусна и една серия от Сексът и гр.

# 1 777
  • Rock & Roll feeling ...
Къде е тази тийн история на Кари?

Джейн Сиймор може да е прекрасна на 70, а Сара-Джесика не може на 57 ... Да се стяга.

# 1 778
https://www.imdb.com/title/tt2056366/ Там играе и актьорът, който беше във филма за Елвис. 👌

# 1 779
Sex and the city е евъргрийн. Има от всичко по много и то така добре поднесено. Смях, сълзи, ирония, съвременност. И все пак премерено. Няма ги забитите в телефоните лица, хората се гледат в очите. Няма я тази скорострелна, консуматорска “любов”, която се изпарява с всеки изминал чат.
И винаги да се гледа с оригинален саунд. Страхотна актьорска игра, аз го преоткрих в зряла възраст и съумявам да го оценя с достойнството, което заслужава.

# 1 780

Джейн Сиймор може да е прекрасна на 70, а Сара-Джесика не може на 57 ... Да се стяга.
The Carrie Diaries Season 1 / Дневниците на Кари Сезон 1 (2013)

# 1 781
Една Лонгория, с не толкова дълги крака😂

# 1 782
И нека плаване по Спорадите, част 181839 започне сега:
Скрит текст:

Господина защо ми се струва с лице мейд бай фейс апп?
Тоца е тлъста в лицето и е цялата в петна по деколтето, а и си държи корема. Евтини номерца, да си мислят хората, че е все нанякъде. Типично за кухия и стил. Тати Бати и той не може да се познае след подобренията.

# 1 783
Нина и без да е била обвързана с Шон, си ходеше по такива неща. С Иън се разделиха, защото на нея й се "живее" и купонясва. Не е имала сериозни връзки. Кариерата й не е нещо особено. Не прави някакви големи филми или ролите й са съвсем малки. С Уайт имат общи неща - тя се е занимавала с ритмична гимнастика, а той е олимпиец. И двамата обичат да пътуват, да се веселят, да пробват нови неща и да спортуват. Той, обаче, иска да има и семейство, а нея някакси не я виждам с брак и деца. Живее някакво неизживяно детство по-скоро.

# 1 784
При  Мондьо ще е Алекс, а при Оприте- Даниел, така ли?

Общи условия

Активация на акаунт