Звездни компромати - Септември'22

• 311 111
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 1 980
То педикюрът да беше проблем. Доста криви, мазолести и неугледни пръстенца има Тоца. Да инвестира малко в удобни обувки и медицински педикюр.

# 1 981
  • софия
Много сте завистливи и злобни. А нищо не казвате за дъъъългия и слаб крак на току-що родила, нали Laughing

# 1 982
Тоца продължава да си лъже и явно да чете тук. Снимките по бански с Бест са правени преди раждането на Ив. Не бих се учудила да е търсила яхта само за снимка дори и на нашето черноморие,за да докаже,че Ив плува по море. Времето в Скопелос е хладно от поне седмица, няма 20 градуса, а и тати Бати си е във фирмата,според служители. Така,че Тоци да лъже себе си. Нито плува по море в момента, нито е така кльощава,както се изкарва с Фотошоп.

# 1 983
На мен ми се струва прекалено чак такова обсъждане на една майка с две малки деца, визирам Тоци. Дай Боже всекиму такъв всеотдаен съпруг и баща, случила е жената. Нека се снима и показва, важното е, че тя си се харесва, мъжът й я обича. Снахичките да му мислят един ден Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 16:22 от B2022

# 1 984
Дай Боже всекиму такъв всеотдаен съпруг и баща, случила е жената. Нека се снима и показва, важното е, че тя си се харесва, мъжът й я обича.
Hands ThumbsupHands ThumbsupHands Thumbsup
Точно!

# 1 985
На мен ми се стръва прекалено чак такова обсъждане на една майка с две малки деца, визирам Тоци. Дай Боже всекиму такъв всеотдаен съпруг и баща, случила е жената. Нека се снима и показва, важното е, че тя си се харесва, мъжът й я обича. Снахичките да му мислят един ден Simple Smile

Ее всички си имат проблеми. Някои обикновени, някои кралски - така е. Като се надуваш по мрежите, ще събираш хейт. Мъжът и я обича да, пари е взел човекът Grinning

# 1 986
Станахте ми интересни с интервюто на Алекс - страхотна е, много ми харесва и физически, и как отговаряше на въпросите. Усетих болката в нея и наистина й личеше, че много е страдала. Разбирам я.

# 1 987
Тоца парадира единствено с неграмотността си. За пореден път.

И аз изгледах Богданска. Ама тя съща Глория, че и на пресипналост я докарва. Иначе и на мен ми хареса. Глупавичка е, но сладко- глупава. Не е злобна, не е от типа на "гледайтИ и завиждайтИ" като Крокодилова, не е опирала до Женята Минчев, за да я забележат хората.

# 1 988
Тоца парадира единствено с неграмотността си. За пореден път.

И аз изгледах Богданска. Ама тя съща Глория, че и на пресипналост я докарва. Иначе и на мен ми хареса. Глупавичка е, но сладко- глупава. Не е злобна, не е от типа на "гледайтИ и завиждайтИ" като Крокодилова, не е опирала до Женята Минчев, за да я забележат хората.
На мен също Богданска ми изглежда много над нещата. Някак широко скроена. Независими,че поства постоянно от яки места, не събира хейт като Тоца. Просто ми изглежда някак искрена и естествена. Характер имам предвид. Иначе не одобрявам корекцията на носа и, защото изгуби идентичността си. Каквато и да е е хиляди нива над онзи охлюв Петканов.

# 1 989
Тоца продължава да си лъже и явно да чете тук. Снимките по бански с Бест са правени преди раждането на Ив. Не бих се учудила да е търсила яхта само за снимка дори и на нашето черноморие,за да докаже,че Ив плува по море. Времето в Скопелос е хладно от поне седмица, няма 20 градуса, а и тати Бати си е във фирмата,според служители. Така,че Тоци да лъже себе си. Нито плува по море в момента, нито е така кльощава,както се изкарва с Фотошоп.
Не мисля, че лъже за това. Ето снимки от преди малко качени. Наистина е в добра форма, цвета на косата й ми харесва, за първи път не ми изглежда изгорено русо…
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 990
Ми ужасни са й краката. То не е важно само да са слаби, добре е да има и някаква форма. Коленете са широки и този слаб прасец ги подчертава още повече.

# 1 991
Ми ужасни са й краката. То не е важно само да са слаби, добре е да има и някаква форма. Коленете са широки и този слаб прасец ги подчертава още повече.
Е, че не тренира е видно за всеки, но явно от храната повече се лишава, за да е слаба поне, но не стегната.

# 1 992
Без да искам да хейтя, но първата снимка не е реалистична. И аз излизам с дълги крака, на определен режим или ако ме снимат от по-ниска точка.
Въобще, прави ми впечатление колко "манипулирани" снимки пускат известните, а някои потребителки им вярват и възхищават.

# 1 993
Тенът на Тоци е покъртителен!

# 1 994
Не мисля, че снимката е манипулирана, но със сигурност ъгълът, под който се снима има доста значение за това колко дълги ще са ти краката.

Общи условия

Активация на акаунт