Звездни компромати - Септември'22

• 311 091
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Алекс Богданска преди
Скрит текст:

Семейство Флинстоун:
"Усмихни се, че да ни завиждат колко сме щастливи и задружни"
Скрит текст:

Камерън Диас преди и сега -натурална красота
Скрит текст:

Диона-отваряте на ваша отговорност
Скрит текст:

# 1 996
Завиждам, ама не на мама Ния, а на Шерцингер. След сутришния студ, много искам да съм на нейно място по бански и да ми е топличко.

# 1 997
Не мисля, че снимката е манипулирана, но със сигурност ъгълът, под който се снима има доста значение за това колко дълги ще са ти краката.

a, хич не е манипулирана, виж колко ѝ е смачкана главата Joy

# 1 998
Преди време постнах рекламна снимка на Шарлийз. Имаше коментар, че била анимирана. Сега поствам скрийншот от клипче. Тя просто си е красива. Heart Eyes
Скрит текст:
, ,

# 1 999
Богданска е много пренатегната, направо се напрегнах, докато я гледах. Явно е решила от всичко да прави реклама и пари-така единствено си обяснявам това непрекъснато говорене за личния си живот-носове, апартаменти, заеми, разправии, развод...С Петкан си бяха лика прилика.

# 2 000
Радеви
Скрит текст:
Цитат

# 2 001
Преди време в жълти вестници и сайтове се въртеше случка как когато Златка Райкова е била с някакъв мутра в заведение не ѝ харесало някакво момиче как я гледа и е накарала да ѝ оближе подметките. Момичето било принудено от мутрата да направи това и го е направила и е останала с психически травми за цял живот. Ако това е вярно, говори достатъчно ясно за Златка.

С интервюто си Алекс Богданска ми опротивя още повече. През цялото време аз, аз, аз, аз - нарцистичен човек, който се мисли за много успешен и се опитва да облече това със "скромност" и "работохолизъм". Ами не ми е скромна и работлива, а нахална личност, която винаги като я видя, виждам и един пръст в устата ѝ.

# 2 002
Аз не разбрах какъв беше смисъла на това интервю с Александра. Да каже, че ходи на психолог и е научила някой нови неща за себе си. Все още не е превъзмогнала раздялата.

Каза за Даниел:”Аз нямам проблем с него, той има проблем с мен. Така е и до ден днешен.”
Но това противоречи на постоянните й опити да го променя.

Харесва ми как изглежда.

# 2 003
Не знам за кого ми е по- тъжно - за Кралицата или за Пипи, която води шепнейки .

# 2 004
Идвам от интервюто на Благо при Оприте и съм в ступор...милите му родители...деца...та и сегашната Поли.

Емилия........
Скрит текст:

# 2 005
Емилия........
Скрит текст:

Камелия преди 15 години е това. Grinning

# 2 006
Непопулярно мнение, но Богданска ми харесва повече с новия нос. 😀Сега като гледам стари нейни снимки - ми, с новия нос е по-добре.

# 2 007
Да, и за мен е така. Писала съм го няколко пъти в тази тема. И Преслава ми е по- красива с новия нос (но тук със забележки относно повечето корекции).

# 2 008
Алекс така е красива, преди беше по-скоро чаровна. Не знам, но на мен в интервюто ми се стори направо изписана Heart Eyes Всичко е с мярка. И с този позитивизъм и с постоянната й усмивка, ми става още повече симпатична, преди я мислех за някаква величаеща се кифла.

# 2 009
Ама Златка как очаква родителите на Блажко да я харесат, като само аз знам десетина мутри на които беше държанка. А и селските и изцепки нямат край. Като се роди малкия Благой, не бяха ли и двамата рекламни лица на някакви детски стоки? Златка все я помня с някакви детски колички. Сега се изкарва голямата работарка, ще кажеш, че в завода на смени е ходила.

Общи условия

Активация на акаунт