Звездни компромати - Септември'22

• 310 751
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 070
А да не говорим колко е грозно да се забъркват свои и чужди деца в такива скандали. Благо можеше да си спести това появяване и последвалия махленски развой със замесени деца.
Да попитам Златка откъде толкова пари? С какво се занимава, освен някакви парцалки да шие?

# 2 071
Не вярвам някой да очаква високо ниво на поведение от Златка и то след това участие на Благой и родителите му. Ще си размятат грозните истории, ще се клепат, ще се разправят през сайтове и социални мрежи, пък накрая ще кацнат пак в някое риалити, да изкарат някоя пара.

# 2 072
Адам от Maroon5 е обвинен в изнервя и че искал да кръсти бъдещия си син на любовницата си.
Ето Тикток видео признание  на предполагаема любовница:
Лично на мен ми се стори фейк, а дори и да не е ми се струва много подла постъпка и от двете страни. Той изневерява, на нея пък явно грам не и пука за чувствата на бременната съпруга (нещо като Блажко и Лияна).

# 2 073
И аз тъй мисля. Те Златка и Благой според мен като манталитет са тотално лика прилика. Само че той май свърши парите и много го мързи вече. Един малко като наплашен ми е.

# 2 074
На Галена големия син също е записан в Американски колеж в Търново ,където таксата не е трицифрено число.

# 2 075
Галена живее в Търново, там има ли ултра мега скъши училища изобщо Simple Smile

# 2 076
Хилария Болдуин
Скрит текст:
Б. Йотовска и дъщеря
Скрит текст:
А. Богданска
Скрит текст:
Русата Златка
Скрит текст:
М. Валериева
Скрит текст:
Тита
Скрит текст:
Гери-Никол
Скрит текст:
Диона
Скрит текст:

# 2 077
  • София
Аз мисля, че ги записват в ЧУ от една страна за "престиж" в техните среди и от друга -  за да си избият комплексите, че те са прости и неуки и съзнават, че образованието е важно, та детето да не се срамува някой ден като тях, че столицата на Сърбия била Белгия ( Златка бляк). 

# 2 078
Бест мама
Скрит текст:

# 2 079
Русата Златка
Скрит текст:
М. Валериева
Скрит текст:
Тита
Скрит текст:
Гери-Никол
Скрит текст:
Диона
Скрит текст:

Как беше онзи жанр в п*рното? Точно на това приличат.

# 2 080
Все пак Диона рулз Simple Smile Много е страшна.

# 2 081
Бест мама
Скрит текст:

Пак казвам - някой ден ще разбера защо си слага тези сенки посред бял ден - smokey eyes ли трябва да е, какво е… добре че пазвата разсейва от лицето. На Волдемор се докарва така, ще извинявате.

# 2 082
  • софия
Диона ми е едно от мега нечистоплътните създания. От онзи тип, който видимо, на пръв поглед, не можеш да кажеш какво не ти харесва, но винаги те потриса и отблъсква. Не мога да забравя колко жалка беше във ВБ - мърлява, мазна и проскубана косица.

Пазвата на мисис Крокс е плашещо "натурална".

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 13:54 от zvаnchе

# 2 083
Тя не е ли с перманентен грим ? 😀
Има много хубави частни училища , винаги съм намирала коментарите за деца по повод техните родители за грозни и комплексарски.

# 2 084
Даниел Рейнолдс, който е вокалист на Imagine Dragons обяви в ИГ профила си, че официално са разделени със съпругата му. Имат 4 деца и ми изглеждаха адски щастливи, но явно хората се променят.
https://www.instagram.com/danreynolds/

Емо Каменов е участник в новото сръбско шоу Zadruga.
Има доста клипчета в интернет, но основно с неговите псувни и ядове. Тук обяснява, че в България всички жени са к*ви и единственото нещо от което се интересуват е пари.
https://www.youtube.com/watch?v=2FdAhsMBS8o

Общи условия

Активация на акаунт