Звездни компромати - Септември'22

• 310 890
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 055
Не знам, и на мен ми е интересно. Благо дълги години имаше много пари, сигурно тия такси са му се стрували дребна работа. Мара я знаем всички, Николета е в Българско школо. За Джизъса не знам.

То и Валери Божинов не беше много щедър с издръжките. Дава на двете деца по 1 000 евро на месец, което за техния стандарт нищо не е, за Никол две рокли. Кой им плаща училището не знам. Майките май плащат повечето.

# 2 056
  • София
Като чета, оставам с убеждениет, че футболисти, компаньонки и чалгари лягат и стават с мисъл за образованието на децата. Сигурно пишат и домашни.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 12:19 от Reunion

# 2 057
Мисля, че повечето, особено мъжете, изобщо не се интересуват. Това е просто част от стандарта им, наред с колата, почивката, дрехите, корекциите.

# 2 058
Поли се влюбила в Благо, когато вторият път когато се засякли във фитнеса той й донесъл капучино...
Според нея той е добър баща, защото когато е с децата си, той ги развежда насам-натам и им дава да ядат... Т.е. всички неща, които прави една майка, според нея
Наистина от това което каза, изглежда малко глуповата, може би е наивна и с не достатъчно жизнен опит. Жал ми е какво ще стане с нея след края с Благой
Сега успях да прочета назад за интервюто на Благой... Това девойче новото има и беден речник, постоянно повтаря "като цяло", хич не блести с акъл и не е оправдание, че е на 26 години. На нейната възраст познавам жени, които са на светлинни години от нея. Не мисля, че дълго ще се задържат заедно.

# 2 059
Поли горката, ако трябва да очува четирите деца финансово, направо не я виждам.

# 2 060
  • София
Ирония беше.

# 2 061
Поли горката, ако трябва да очува четирите деца финансово, направо не я виждам.

Е поне за Елай няма да я търсят Grinning

# 2 062
Мисля, че се прекалява с вглеждането под лупа на съученици и приятели на детето, хеле пък и на техните родители. Детето е най-напред на родителите си и възпитанието му тръгва оттам, а не от средата в училището му основно.

# 2 063
Да, но в един момент, средата започва да влияе много.

# 2 064
Така е. За съжаление напълно безопасна среда не знам някъде да има. Детето винаги се ориентира към други деца, с които си пасва. Във всяко училище и колектив.

# 2 065
  • софия
Ако средата нямаше значение, нямаше да има предпочитани училища. А това, както всички знаем, не е така.

# 2 066
  • София
А какъв е този зор за частни училища? В класа на едното ми дете има деца на министър, рок певец , актриса. Столично държавно училище. Много са приятни като родители.

Мадона
Скрит текст:
Камила Кабейо
Скрит текст:

# 2 067
Аз по-скоро се учудих, че Златка е поела задължения за дъщерята на Благо. Дали за училище, дрехи или уроци по балет - няма значение. Учудих се, че се е нагърбила с това, защото изглежда пълна глезла, а камо ли да дава пари за чуждо дете, което си има майка.

# 2 068
  • Berlin
Ами Благо ако няма, а трябва да се гледа детето… само така си го обяснявам.

# 2 069
Никой насила не я е карал да дава пари за друго дете. Това си е ней избор.

Общи условия

Активация на акаунт