Звездни компромати - Септември'22

• 310 924
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 1 860
Някой може ли да покаже актуална снимка на Христина? Толкова пъти я споменаха, че ми стана любопитно...
И сега какво излиза, че не Благой е крив, а жените не знаят как да задържат мъж, като него ..

Не знаят как да отгледат, за да порастне до тяхното ниво.

Сега това може и да не се наложи.

# 1 861
Златка отговаря на въпроси.
Скрит текст:

https://m.youtube.com/channel/UCm6yjIg0uq-A7KTLb1JZDGg
Славена станала влогър с рецепти за живота

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 18:33 от alethea

# 1 862
Благой на живо бил много весел и добронамерен човек, според ММ, който наскоро имаше контакт с него. Не съм гледала двете тетки, няма и да го направя, но не ми е жал за родителите му. Те са го възпитали и изградили за да стане такава личност. Ако бяха го научили да ползва презервативи....друго щеше да е! Close

Цвети Стоянова, май и тя залитна в неправилната посока, след спорта

# 1 863
  • Sofia
Цвети с Мариян Вълев ли имаше връзка ?

# 1 864
Нина пак аааа да покаже среден пръст Joy

Хич не искам да гледам Благой. Не успявам да се оправя с неговите жени коя е по-по-най и не искам.

# 1 865
New York fre@k show. Извинявам се, fashion show било.
Скрит текст:

# 1 866
Поли се влюбила в Благо, когато вторият път когато се засякли във фитнеса той й донесъл капучино...
Според нея той е добър баща, защото когато е с децата си, той ги развежда насам-натам и им дава да ядат... Т.е. всички неща, които прави една майка, според нея
Наистина от това което каза, изглежда малко глуповата, може би е наивна и с не достатъчно жизнен опит. Жал ми е какво ще стане с нея след края с Благой

# 1 867
  • София
Христина още ли е с Лазгин Маджид?

На мен не ми е жал за жените на Благо, особено за тези от средата на опашката насам. Не му е тайна личния живот и знаят с какво и кого се захващат.
Родителите му всъщност не изглежда да са му дали лош семеен модел за пример, така че не е редно да бъдат обвинявани за хаотичния любовен живот на сина си. Мъчно им е, че нямат достъп до всичките си внучета...повече от логично. Не съм гледала предаването.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 18:41 от ~Étoile~

# 1 868
1.Полито след Благой ще си намери Благой2, 3,...
2.Христина я харесват не защото е първата, а вероятно защото по времето с нея е изглеждал и се е чувствал добре (погледнато от страни).
3. Какво сте се закахърили за детето му от Есмер. Там изобщо са го взели за заплодител и като си изпълни задачата са го изритали. Да бъде обвиняван, че не се грижи за това си дете е все едно да обвиняват за същото анонимните донори на сперма. Изобщо семейството на Есмер е далеч от обичайния живот колко те е далеч Луната от Земята.
4. Тези, които имат пораснали деца знаят колко много работната и приятелска среда влияе след като детето отлети от семейството. За съжаление често не можеш да познаеш индивида срещу себе си - това аз ли го отглрдах или някой друг. В този аспект разбирам напълно разочарованието на родителите.
5.Ако си лековерен добряк, за съжаление много често приключва като последен бедняк. Дано Благой да избегне тази съдба.
6.За да ползваш презервативи първо трябва да усещаш последиците като сериозен и не отменен ангажимент. Целогодишен, а не две съботи в месеца. Човека явно не го разбира така, тогава защо да се харчи за гумички.

# 1 869
  • Glasgow
А за Есмер казаха ли нещо, тя ли не му го дава или родителите? според мен нейните родители.

# 1 870
А за Есмер казаха ли нещо, тя ли не му го дава или родителите? според мен нейните родители.
Казаха, че там комуникацията е най - трудна. Не са навлизали в детайли.

# 1 871
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
dariVale, за Есмер, мълвата мълви, че нашия хубавец е бил силно неверен там, и по спешност се е изнесъл. Не мисля, че е бил използван, по скоро не са му позволили да си развява байряка както му е кеф.

# 1 872
Даже някъде бях чела, че не се е изнесъл, а бащата на Есмер го изхвърлил. Даже и багажа не е смогнал да си събере.
Блажко е много добродушен и наивен.

# 1 873
То в Москва няма добър генетичен материал, та татарката баш до Благо опря.

# 1 874
Злата общата, няма да остави нещата така, очаквайте втора серия скоро!😀😉

Общи условия

Активация на акаунт