Звездни компромати - Септември'22

• 310 954
  • 2 896
  •   2
Отговори
# 1 845
Те не са огорчени заради новата, повече са заради Златка. Казаха, че в началото са помагали с Благой младши, после си развалили отношенията. Звучаха много огорчени за този период, май цяла година не са били в добри отношения и с Благо.

За ситуацията с Есмер също се изказаха лошо, няма как за тях да е нормално да не вижда детето си.

С приятелите също не звучаха очаровано, на мен ми прозвуча сякаш бая пари е загубил в тази история. Бяха прави, че вече има много деца и трябва да мисли за тях. Може и да не съм ги разчела правилно.

А и за кариерата му: “Ние не разбрахме защо спря, явно съпругата му го е накарала”…

Между другото Благо много го ядат по медиите, че дължи пари. Той каза, че 20 години професионален футбол сега го изхранвали. Колко пък да е изкарал? А и готовите пари бързо се топят. Академията за деца само я споменаха, но истината е, че тя фалира.

Но, да, родителите му общо взето казаха, че е наивен, и страда от жени и приятели, но и, че животът му нямало да се развие по този начин, ако беше останал с Христина. Тоест не са ок с развоя.

Направи ли ви впечатление липсата на нито един футболист сред приятелите? Единият му е пр, другият - кинезитерапвет. Няма съотборници, няма треньори. Хм.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 16:16 от Мак

# 1 846
Че Блейк си има успешна кариера въпреки децата?

И аз ги харесвам, само не ми допада, че Райън Рейнолдс е много пипнат по лицето. Ако го сравните с филмите от 90-те и 00, и сега, ще видите разликата.
И аз го харесвам Райън, винаги ми е бил страшно симпатичен, а и филмите му са интересни и забавни ( с изключение на Green lantern - адската простотия).
Наистина ли е пипнат, аз мислех, че просто остарява неособено добре?

# 1 847
От друга страна какво да кажат родителите на Благой, нормално е да им е кофти на хората... доколкото разбирам от темата вече е издухал парите, прави деца насам-натам, зарязва жените бременни (май засега само Златка избегна това), едното дете не го е виждал откога, май откакто се е родило... Имал е кариера, вече няма.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 16:14 от EmmaT

# 1 848
  • София
Нямаше нужда от това "Търси се".Още повече го очерниха със новата ,старата ,бившата.Аз си спомням едно време баща му се беше изказал,че Христина не давала децата и доста я плюеха..Сега пък Христина най-добрата,най за него!Какъвто о да е бил Благой  той е техен син,или хубави неща или нищо.Полина и тя май до време.Хубаво е ,че си гледа децата.

# 1 849
Джорджина и Роналдо

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 850
Джорджинa ми е толковa средностатическa, че няма накъде.

# 1 851
Гледа си децата е доста силно казано, според мен.
Да, прекарва някакво време с тях, но това не е гледане.
Той сам каза, че с малкия Благой най-много е живял от всички деца. А той е на … 3г. ?? 🙄
И като я гледаме Златка - основно родителите на Благо са се грижили за детето.
Децата му от Христина са големи вече, гледат се сами, както каза. Когато са имали най-голяма нужда от родителски грижи, него го е нямало.
Детето от Есмер пък въобще не го вижда.
Баща за чудо и приказ.
Да се жени и развежда колкото си ще, но дано спре с децата.
С тази сега се познавали от 7-8 месеца и вече голямата любов, сватба…. Аз килимите не си пера толкова често, колкото той си сменя жените.

# 1 852
  • Варна
Джорджинa ми е толковa средностатическa, че няма накъде.
Точно!
Напъвам се да я лайкна от тук, от там, поне 1 нещо, нъцки. Не става.

# 1 853
Докато сме на тема Благой Георгиев и “всичките му жени” - бременната Куини-Алис и мистър Недко Сланината
Скрит текст:

# 1 854
Джорджина и Роналдо

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Това по гърба му,стрии ли са?

# 1 855
Ана де Армас. Ако някой има намерение да гледа филма да не очаква биографичен такъв, а художествена измислица (адаптация е на книга със същото име, финалист за награда Пулицър). Има изключително брутални сцени и филмът по-скоро няма да се хареса.
Скрит текст:

Дженифър Лопез
Скрит текст:

Марго Роби
Скрит текст:

Емилия Кларк
Скрит текст:

Хилъри Дъф и дъщеря
Скрит текст:

Тейлър Хил
Скрит текст:

Нина Добрев
Скрит текст:

Кейт Мос
Скрит текст:

Дейзи Едгар-Джоунс
Скрит текст:

Синди и Кая
Скрит текст:

Лора Дърн и дъщеря
Скрит текст:

Орлин Павлов и семейство
Скрит текст:

# 1 856
Марго Роби изглежда напълняла.

Ана де Армас ту изглежда божествено красива, ту доста обикновена.

# 1 857
  • Тук и сега
Някой може ли да покаже актуална снимка на Христина? Толкова пъти я споменаха, че ми стана любопитно...
И сега какво излиза, че не Благой е крив, а жените не знаят как да задържат мъж, като него ..

# 1 858
# 1 859
Това по гърба му,стрии ли са?
Не са, отражение от водата.

Общи условия

Активация на акаунт