Звездни компромати - Септември'22

• 311 032
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 1 785
Нина и без да е била обвързана с Шон, си ходеше по такива неща. С Иън се разделиха, защото на нея й се "живее" и купонясва. Не е имала сериозни връзки. Кариерата й не е нещо особено. Не прави някакви големи филми или ролите й са съвсем малки. С Уайт имат общи неща - тя се е занимавала с ритмична гимнастика, а той е олимпиец. И двамата обичат да пътуват, да се веселят, да пробват нови неща и да спортуват. Той, обаче, иска да има и семейство, а нея някакси не я виждам с брак и деца. Живее някакво неизживяно детство по-скоро.
Иън е по-голям от нея с единайсет години, тоест тя е била на 24, когато се разделят, съвсем нормално е да не е била готова за деца. А пък за Шон не знам откъде знаеш какво иска, ако беше така до сега поне да й е предложил. Жената просто си живее живота, както на нея й харесва и в действителност да не иска семейство, какво от това? Не е нужно да се вписва в общоприетите представи.

# 1 786
Шон сам е споделял, че иска брак и семейство, а дали тя иска същото или не - нейна си работа. Всеки си има глава на раменете и да избере това, което го прави щастлив. Никого не съдя. Останах изненадана, че "той й влияе зле".

# 1 787
Jada Pinkett Smith на 51. Чрд!
Скрит текст:

James Marsden на 49. Чрд!
Скрит текст:

Jason Sudeikis на 47. Чрд!
Скрит текст:

# 1 788
Блейк е споделила снимки от бременността Heart

Скрит текст:

с Тейлър Суифт

# 1 789
Kиану Рийвс с клипче как танцува с неонови пръчки (това е ново предизвикателство в тик-тока). Ще се окаже много забавен и пластичен
https://www.facebook.com/reel/450998703741037/?s=ifu

# 1 790
Предаването на Рачков е мега тъпотия.
Направо се закопа с това предаване … нямам представа колко броя ще е, но май няма да изкара много дълго Simple Smile

# 1 791
Нито на рачков шоуто ми допада нито пък на халваджиян тоя сезон пълна скука ...

# 1 792
  • Glasgow
Скрит текст:
Марго Роби излиза от къщата на Кара Делевин разстроена
Скрит текст:
Хелена Кристенсен 😍

# 1 793
Уилям и Хари
Скрит текст:

# 1 794
Евала на Блейк,така се прави. Млади, влюбени, с възможности, трябва да правят деца. Изглеждат интелигентни и забавни.
Сара Дж. беше страхотна Кари, влезе и в обувките както се казва. За съжаление явно се бунтува нещо, една боя няма да я убие.
Петканова не я разпизнах, търсех по снимката къде е написано името Joy
Риана освен килата.... какво да кажа. Аз до магазина ходя с по нормални домашни дрехи. Имам две деца под 2г...  Въпрос на виждане. 100% не е заблудена и е наясно, че спортна синя тениска и оранжеви остри обувки нямат нищо общо, но нали да са екстравагантни.

# 1 795
Имаше упорити коментари, че Райън Рейнолдс и Скарлет Йохансон са се развели, защото Райън не е изтърпял успеха й, а бил мъж, който искал жена му да е предимно домакиня. Блейк се съгласи на това.

# 1 796
Започвам да си мисля, че Кара Делевин е болна от нещо. Дано не съм права. Зависимости се лекуват.

# 1 797
Че Блейк си има успешна кариера въпреки децата?

И аз ги харесвам, само не ми допада, че Райън Рейнолдс е много пипнат по лицето. Ако го сравните с филмите от 90-те и 00, и сега, ще видите разликата.

# 1 798
  • Glasgow
Някой беше писал за нейно заболяване тук, по повод раните по краката и. Аз мислех, че са от бодене, като наркозависимите, които вече нямат удобни вени по ръцете

# 1 799
Блейк за четвърта бременност - изглежда страхотно. Без излишни килограми и стрии. Евала! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт