Звездни компромати - Септември'22

• 310 984
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 1 830
Благо е недорасъл. Дете, което не осъзнава връзката между действия и последствия. Така като гледам няма и да порастне.
Най-вероятно и това ги грабва жените., на подсъзнателно ниво.
Добродушен, наивен, веселяк.
Сега са си паснали с Поли, която сватовете определиха като дете.
Как да не лумне любов.

# 1 831
Симпатичен ми  е Благо. Не е особено умен, но изглежда добродушен, усмихнат, позитивен, грижи се за децата си. Не се чувстваше комфортно от по-личните въпроси и доста пестеливо се изказа за бившите. Наивен изглежда, води се по първичните си емоции, не е надежден партньор, повърхностен. Поли затова е бързала да се оженят, не че това ще я спаси, когато се вклюби в следващата.
Ако не си беше направил тези кошмарни зъби, щеше да е голям чаровник.
Водещите го спукаха с "всичките ти жени", "всичките ти деца" Laughing Събирал ли всичките си деца заедно? Те в България са 3, но "всичките" звучи сякаш са 30.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 14:15 от Adaline

# 1 832
Направи ми впечатление колко много книги имаше в хола.
Не е ясно къде е снимано, защото и кумовете им бяха на същото място.

Мисля, че снимат в зала Мати в НДК.

# 1 833
Започвам да се чудя дали Благо не е 'жертва' на жените, а не обратното.
Изглежда все едно ще се ожени за всяка кифла, която му предложи.

# 1 834
Много разочарование и болка има в тези родители. Чак ми дожаля.

# 1 835
  • София
Брей, родителите на Блажко направиха рейтинга, много искрени бяха, приятни хора. Златка сигурно ще се пръсне след това предаване, горкото й его. Не симпатизирам на никой в тъпоъгълника де, новата булка и тя е с много лимитирани мисловни възможности.

# 1 836
Всъщност не виждам какво толкоз е направил Благой. Не е убил, не е крал. Чак пък болка..  Айде. Гледа си децата и актуалната жена. Живи и здрави са всички.

# 1 837
Родителите му харесват Поли, защото само тя харесвала Хриси, всички други говорели лошо за нея…

# 1 838
Брей, родителите на Блажко направиха рейтинга, много искрени бяха, приятни хора. Златка сигурно ще се пръсне след това предаване, горкото й его. Не симпатизирам на никой в тъпоъгълника де, новата булка и тя е с много лимитирани мисловни възможности.
Явно не умеете да четете между редовете. Тези хора премълчаха доста неща.

# 1 839
Според мен го боли от писаниците в  жълтите медии.

# 1 840
  • София
Явно не умеете да четете между редовете. Тези хора премълчаха доста неща.

Явно ли е? Интересен анализ на непознат човек, мерси.
Естествено, че са премълчали доста неща, никой от нас не е малоумен, но е факт, че толкова "непремълчани" неща в това предаване аз поне за 1 път чувам.

# 1 841
  • София
Те не са огорчени заради новата, повече са заради Златка. Казаха, че в началото са помагали с Благой младши, после си развалили отношенията. Звучаха много огорчени за този период, май цяла година не са били в добри отношения и с Благо.

За ситуацията с Есмер също се изказаха лошо, няма как за тях да е нормално да не вижда детето си.

С приятелите също не звучаха очаровано, на мен ми прозвуча сякаш бая пари е загубил в тази история. Бяха прави, че вече има много деца и трябва да мисли за тях. Може и да не съм ги разчела правилно.

# 1 842
ХАйде почна Търси се и изповедта на фаталния красавец Благой.
Много смешно интро направиха тия лели, Bowtie
Днес за малко хванах участието им в сутрешното предаване … верно, русата лелка не даваше думата на колежката си, която явно не беше и гримирана и изглеждаше все едно сега е станала … Нелка е била с приоритет и при гримьорите  !! Joy

# 1 843
  • София
 И аз смятам, че Благо е добродушен, сигурно е грижовен и добър с жените. Родителите му са нормални хора, които си казват мнението. Няма лошо, че харесват или не харесват една или друга негова жена, това са нормални неща. Според мен не казаха нищо лошо за никоя от майките на децата му, наистина харесват Христина, което също не е изненадващо, тя е първата сериозна приятелка на Благо. Беше мъка да слушам съпругата, някак той ми изглеждаше по-речовития в двойката.

# 1 844
Относно родителите - изглеждат добри и свестни хора. Харесали са си Христина - нормално, първата му приятелка, две деца има от нея. Много са се изненадали като с събрал със Златка Laughing
Изглеждат разочаровани, че е не е останал с Христина, но той  е възрастен човек, не може да живее според очакванията на майка си и баща си.

Общи условия

Активация на акаунт