Звездни компромати - Септември'22

• 311 001
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 1 815
От всичките му жени, най - много харесват Христина, не е трябвало да се разделят!

# 1 816
Казва, че взима всичките си деца наведнъж. Само дето Елай не го е виждал с години

# 1 817
Сега новата трябва да пусне тема в СО - аз съм четвъртата жена на моя, свекърите казаха по телевизията, че най-много харесват първата, какво да правя.

# 1 818
Имаше снимка на Дж Алба с по-тъмна коса - явно с възрастта и успеха вече се връща към припознаване на произхода си, а не да играе “блондинката за холивуд”.
Тя винаги е експериментирала с косата си. И като млада редовно ходеше с тъмна:
Скрит текст:

# 1 819
  • София
Явно ще гледам!
Не очаквах такива откровения.

# 1 820
Мисля, че интервюто на родителите му е най-искреното и истинското в цялата история на Търси се. Добре, че го водеше Меги, защото ако беше Хикселка, щеше да е има грозни въпроси и провокации.
Сутринта с Меги представяха новия сезон и Меги очевадно се издразни, когато Нели я прекъсна за пореден път и започна да говори как известните личности им звънели, за да споделят какви промени са настъпили в живота им, а те ги представяли в предаването...

# 1 821
Майко мила тия двамата колко глупости изговориха.. На нея може да разчита. Изяжте една торба сол, пък после разправяйте колко сте печени.

# 1 822
Прекъсват го, той не може да си довърши изреченията.

Оженили са се, а сега са си дали известен период да се опознаят, преди да правят дете. Мислех, че опознаването е преди сватбата.

# 1 823
Браво на Благо.
Поли му предложила на Благо. Първо се оженили, сега се опознават.
Явно Благой е супер обаятелен.
Но за родителите на Благо, Поли е дете. Това отговориха.

# 1 824
Симона изобщо не е така слаба, както се прави на снимките, поне от това, което се видя в предаването, където се опитва да готви нещо с Марияна.
Тези готварски предавания са ми като карането на колело, всеки го може… 😀

# 1 825
Много е сладък Благо. Един позитивен, леко срамежлив, като детенце. Очевидно родителите му, особено баща му, са много разочаровани от него. Представям си моят син да ми доведе Златка 🤔

# 1 826
Направи ми впечатление колко много книги имаше в хола.

# 1 827
  • софия
Благо е глупавичък, добродушен и добър, което по никакъв начин не може да оправдае поведението му спрямо жените.

# 1 828
Според мен не беше време за това интервю. Имам предвид, чисто имиджово не се получи - родителите разочаровани, с подчертан уклон към първата жена и децата от нея, булката не го познава още, родителите й са против, но на него горкият, за съжаление от футбол не му е останало време да прочете книгите в хола и май просто е разбрал, че ще го дават по телевизора. Като положително отчитам, че изглежда наистина е добър човек и много се грижи за децата.

# 1 829
Направи ми впечатление колко много книги имаше в хола.
Не е ясно къде е снимано, защото и кумовете им бяха на същото място.

Общи условия

Активация на акаунт