Звездни компромати - Септември'22

• 311 008
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 1 740
  • Glasgow
Скрит текст:
Алисия рекламира някакъв венозен коктейл  🤷🏻‍♀️

# 1 741
  • София
Тоци верно е минала с приложение лицето на Ив старши. Такива плебейски въпроси като къде се намира двумесечния Ив по време на тези пътешествия явно не бива дори да си помислим да задаваме.

# 1 742
Батинков с избелени зъби, а жена му?! Бебето на кого го оставиха или тази фотосесия е преди да се роди, но сега я постват

# 1 743
Аха ха, не, не мога - почти на Къванч Татлъту го е докарала с това заострено лице и бели зъби Grinning

# 1 744
Да си беше пипнала и нейното лице с фейс ап поне, така като гледам устата й е съвсем крива, лявата горна част на устната е два пъти по-голяма от дясната…

# 1 745
Тука нещо липсва брадичка 😅
Скрит текст:
Ехидния поглед на Бест казва само едно :

Тия мойте родители са чисто луди!!!!!
Гледайте ни сеира, 🤪

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 19:29 от alethea

# 1 746
  • Sofia
Има и друг на яхтата

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 19:23 от Doli

# 1 747
Инстаграмска снимка на Дора - маникюр за първи учебен ден на дете  - да свиква от малко

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 19:24 от Бела

# 1 748
Още не се е научила да борави добре с фотошопа. Лицето й е на места на петна, на други изгладено, брадичката в червен цвят.  Но нищо, де , вярваме, че сте слаби и без бръчки сем. Батинкови.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 19:26 от ver4eto_sv

# 1 749
Скрит текст:
Последно бях чела, че съпругът е наритал Славена, а се бяха събрали след изневярата и със Слави непомнякой

Радина

Радина отново мега заспала. На всички снимки е така. Явно някой я е излъгал, че изглежда секси.
Ето ба тази снимка спи ли или се пази от слънцето?
Скрит текст:

И аз това щях да кажа за Радина - меланхолична е. Не знам защо беше набедена за красавица едно време - сигурно защото е била млада и купонджийка.
Имаше снимка на Дж Алба с по-тъмна коса - явно с възрастта и успеха вече се връща към припознаване на произхода си, а не да играе “блондинката за холивуд”.
Големи глупости има в Америка, включително безумните конкурси за красота за малки деца, но май при техните известни няма някой да се хвали с маникюра на детето си преди първия учебен ден…. Някой да е видял подобна суета? Много са плоски някои кифли тука.

# 1 750
Как се слага снимка в скрий?

# 1 751
Простете за невежеството, но коя е Дора?

# 1 752
  • Rock & Roll feeling ...
Това, което Николета прави с малката Никол, предполагам много майка биха го направили, ако има тази възможност. Един принцески живот. Познавам и нормални жени, които правят прическа и лакират дъщерите си, Николета го прави от нивото на нейната черга. Дали ми допада? Не. Но го разбирам. Аз имам друга визия за отглеждането на дете, не мисля, че е нормално да залитат толкова към нещата за пораснали, но много хора са ок с това.
Обаче позите и снимките на дъщерите на Мария и Биляна Йотовска, ето това не разбирам.
Грозно е и виждам провокативност, която не отива и не е за деца. Опасно и гнусно е.

# 1 753
Тука нещо липсва брадичка 😅
Скрит текст:
Ехидния поглед на Бест казва само едно :

Тия мойте родители са чисто луди!!!!!
Гледайте ни сеира, 🤪
А може да се радва, че бебето не е с тях и е отново център на вниманието на мама и тате. Детенце е все пак.

# 1 754
Ама моля ви се! Спрете да четете темата, щом ви пада ай кюто Laughing
Батинкови
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт