Звездни компромати - Септември'22

• 311 016
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 1 800
Александра е толкоз смирена, че чак се чудя добра актриса ли е или много глупава?.

# 1 801
  • София
Блейк, не се прави така, мила! Трябваше да изчакаш да се роди четвъртия наследник, че тогава да изпляскаш 127726 еднакви снимки с инспайаринг описание, има още да учиш.
П.С. Много ми харесват като двойка Блейк и Райън.

# 1 802
Венозните коктейли в момента са голям хит. Във Варна масово са почнали да се правят.

# 1 803
Не съм виждала нито Мариана Попова, нито Симона Загорова на живо, но съм останала с впечатлението, че Мариана не е дребна жена. Днес попаднах на едно предаване, където Симона сякаш я е изяла.

Скрит текст:

# 1 804
Симона готви, а Марияна говори за себе си и за Весо. Супер глупава рубрика, за пръв и последен път я гледах
Сега в Търси се ще е Благо Джизъса. Родителите му щели да кажат с коя снаха са се разбирали и с коя не си говорили

# 1 805
Скарлет хич не я харесвам, но за мен повече си отиваше с Райън. Не можах да видя какви корекции има той, впрочем.

# 1 806
  • София
Блейк Лайвли не е писана красавица/ фатална жена, но е чудна, свежа, усмихната и лъчезарна. Ако бях мъж, веднага я вземам. Не е глупав Райън.

# 1 807
На пък има нещо в нея, което не ми харесва. Не е грозна, но ми е много неприятна.

# 1 808
ХАйде почна Търси се и изповедта на фаталния красавец Благой.
Много смешно интро направиха тия лели, Bowtie

# 1 809
Не съм виждала нито Мариана Попова, нито Симона Загорова на живо, но съм останала с впечатлението, че Мариана не е дребна жена. Днес попаднах на едно предаване, където Симона сякаш я е изяла.

Скрит текст:
Точно в това предаване ми направи впечатление, че зъбите на Симона са ужасни. Криви, жълти, цвета на червилото ги подчертаваше колко са ужасни. Чудя се, на тези претенции как се е оставила така.

# 1 810
Джийзъса налапа микрофона в "Търси се", взе да говори за вярата!😀

# 1 811
  • Berlin
Ох, може ли да разкажете после по-интересните моменти? 🙏

# 1 812
Майка му и баща му са доста откровени….

# 1 813
Хубави родители, личи си че харесват Христина.
Съжаляват, че са се разделили.
Казват, че Благой се е обадил по телефона и казал за сватбата си с Есмер.
След като се е разделил с нея, се е върнал променен и според тях той вече не е същия човек.

След като се е родил малкия Благой споделят, че година били в обтегнати отношения с него и Златка.
Били много изненадани от тази връзка и не били съгласни… но той си знаел.

А сегашната- дете, тепърва я опознават.в момента им се струвал по-изнервен и не така щастлив, както показва.

Откровени много, личи си че ги боли в някаква степен.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 13:08 от alethea

# 1 814
Шокиращо откровени, бих казала.
Умрях от смях Благо като каза: Искам да благодаря на всичките ми жени 😂😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт