Звездни компромати - Септември'22

• 311 007
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 1 875
Злата общата, няма да остави нещата така, очаквайте втора серия скоро!😀😉
Почна се, Joy
Скрит текст:

# 1 876
Немалко от пишещите тук са родители и може да влезем в обувките на Благовите такива. Имаш индикации, че детето ти е талант в дадена област, влагаш усилия, средства, лишаваш се от много неща, включително и от лично време. Детето ти става звезда, развива се извън пределите на България и накрая се оказва известен като осеменител, съпруг и любовник пройдоха, останал без никакви средства заради глупост, наивност и т.н.

# 1 877
Божинов и той като Джийзъса е жертва на слабите си ангели! Добри, талантливи и скромни момчета, които попадат в порочни среди и рязко завиват в грешната посока! Сладострастни и меркантилни моми започват да се навъртят около тях и дори попаднали на свестни момичета, все пак са мъже, се поддават на изкушенията, които не са никак малко!

# 1 878
Съгласна съм с обобщеното мнение за Благой, само че родителите му сами казаха, че до 20 години само е тичал след топката и ни купони, ни момичета. В един момент е скъсал синджира. И както става в живота, когато си живял скромно, изведнъж на главата ти се стоварват куп пари, а нямаш особен капацитет да ги управляваш, накрая финишираш сам и отново беден.

За Есмер… там баща й е главорез, който просто не е допуснал някой да разиграва дъщеря му. Това дете Благой няма да го види.

Злата и аз очаквам скоро да се разприказва.

От този тип мъже Благо/Валери има и изключения - Бербатов, например.

# 1 879
  • Rock & Roll feeling ...
Нека се разприказва, може и да има право.
Благой колкото и симпатичен,добродушен, срамежливко да ви изглежда, за мен не е човек на място.
На едно дете му трябва много повече от няколко часа седмично и някакви пари, които даже не сигурно, че дава.
Нека гони фусти на воля, но да не прави деца, защото това са животи, щат-нещат зависещи от него.

Поставете линк на гостуването, не всички са пред екрана.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 19:54 от Не се сърди, човече

# 1 880
# 1 881
  • софия
Новата песен на Луис Капалди

Шотландски римейк-намигване към клипа на "Клуб Тропикана", по чийто повод преди дни пуснаха 4D клип.

Неповторим, незабравим и красив Джордж 🖤 ❤️ 🖤

🤣 https://www.instagram.com/p/CifyWPLDlvw/

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 20:05 от zvаnchе

# 1 882
Че Благо нищо лошо не каза за никоя от бившите, което му прави чест.
Каквото и да каже Златка, тя ще се изложи, тъй като Благо не злепостави никой, дори напротив

# 1 883
Някой може ли да покаже актуална снимка на Христина? Толкова пъти я споменаха, че ми стана любопитно...
И сега какво излиза, че не Благой е крив, а жените не знаят как да задържат мъж, като него ..

Не знаят как да отгледат, за да порастне до тяхното ниво.

Сега това може и да не се наложи.

# 1 884
Нина пак аааа да покаже среден пръст Joy
Бях решила да не я качвам в предната публикация, но ето ви един от Джей Ло вместо от Нина.
Скрит текст:

# 1 885
Благой (40 годишен) и Божинката (36 годишен) все още имат време да уседнат и се задомят.
Бербатов е "повредена" стока. Sorry.

# 1 886
Благо,както и Валери са много добри момчета,добри по душа,веселяци амааа да не са ти в къщата. Валери поне с парите по-добре се оправя,от Благо тъпанара. Освен Христина( защото тогава е била малка) всички,които се захващат с подобен мУж трябва да са наясно че срока им на годност е 1-2-3 годинки и после бамм новата голяма любов идва.
И моля,Бербатов няма как да го сравнявате с тез двамата шибеци. Нито са му на парите,нито на кариерата,нито на живота,нито на акъла.

Не ги сравних, а противопоставих. Не е лошо да има малко четене с разбиране.

# 1 887
Всеки мъж или жена, който ми показва среден пръст, ми опротивява веднага.

# 1 888
  • софия
Благо като Донков - събира жени, деца, всички, грижи се за тях и всички го обичат.

# 1 889
Голяма хвалба на Христина, но сина им и нея заряза бременна да тича след задника на Лияна. Родителите му можеха да бъдата много по-обрани в това което казват. За Есмер мълчат, а Златка не я харесвали. Чудно, но поне заради малкия Блажко да бяха премълчали. Чак мъчно ми стана за тея хора, като ги пита водещата с какво се гордеят с Благо. Мълчаха, въртяха очи, мислеха и премисляха...накрая казаха, че поне хубави деца правел! Да се чудиш този човек с какво е популярен и защо изобщо е поканен в това предаване. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт