Звездни компромати - Септември'22

• 311 010
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 1 890
Аз защо имам спомен, че в ББ коментирахме Благо, че не бил чак толкова миличък. Като някакъв бей с едно наргиле постоянно и Златка я действаше яко. Даже с някой се кара и беше груб. Не помня друго, ако някой се сеща да се изкаже. Simple Smile
За мен преди беше наистина хубав, но малко лигав и много безотговорен и неособено умен.

# 1 891
Направо го виждам уживо-Златка,Есмер,Христина,сегашната и още 1-2 +децата и Благо,баш родоначалника

# 1 892
Тая прохладна майска вечер чорбаджи Благо, гологлав, по халат, вечеряше с челядта си на двора.

# 1 893
  • Glasgow
Особено Есмер🤦🏻‍♀️ одма хваща чартъра

# 1 894
Като сладко дръпваше от наргилето, а зъбите му, ах, тези зъби, проблясваха в мрака под звездите...

# 1 895
# 1 896
Тая прохладна майска вечер чорбаджи Благо, гологлав, по халат, вечеряше с челядта си на двора.
И подвикваше:Златкеее, Златке ма дай наргилето и Библията.

# 1 897
  • In The Middle Of Nowhere
Аз изобщо не го помня като лош в ББ Благо, а по-скоро като... тъп🥴

# 1 898
“Търси се” току-що намери “Съдебен спор”.

# 1 899
Оф и Златка оре дъното. Благойчо вика тате на Карен...

# 1 900
Мисля си, че Златка споделя доза истина.
Особено за това, че тя е поемала издръжката по децата и училището.
Каквото и да си говорим, Благой отдавна няма работа……..
колко пък да е взел от онази реклама на Ефбвт ли беше?

Интересно дали изобщо не вижда малкия Илай от Есмер….: дори и на снимка/видео, би било много тъжно…..
Скрит текст:

# 1 901
  • Glasgow
Ами права е Златка да е обидена. ще го издържа тоя хрантутник, че и децата му, а те ще я плюят в ефир. не е много готино

# 1 902
В Уики пише,че заплатата на Благой (не знам на месец ли е) през 2013г. е била $1,5млн.!

# 1 903
Наистина трябваше да са малко по-обрани родителите на Благо относно снахите. На тяхно място изобщо не бих споделила мнението си за тях  -само общи приказки и позитиви бих казала. Сега настъпаха Златка и онази каквато е, скоро може да не видят малък Блажко.

В ББ Златка много трепереше да ни ги провокират, отказваха игри, в който той трябваше да е близо до Емануела.
Запомнила съм го полегнал с едно наргиле, а тя  навита на пружина до него.Постоянно беше под напрежение. Поне от това, което помня.
Златка била съжалявала, че кръстила детето си така, пък казвал на Карен тате. Хайде няма нужда. Това дете има баща и не е само нейно.

# 1 904
И Златка добре се е наиграла с Благо. От плейметка на издръжката на кой ли не, та до хрантутник и двете му деца. Малко баланс е внесла вселената.

Общи условия

Активация на акаунт