Звездни компромати - Септември'22

• 310 898
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
Лейди Гага
Скрит текст:
Жулиет Бинош
Скрит текст:
Камерън Диас
Скрит текст:
Приянка и Ник
Скрит текст:
Дженифър Гарнър
Скрит текст:
Ева Мендес
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:

# 2 041
  • София
Нищо им няма на българите. Всички, които са живяли в чужбина, ама наистина живяли, а не обикаляли по туристически места, знаят, че навсякъде е едно и също. Простаци и ганьовци и ограничени индивиди има навсякъде. В някои места и много повече като процент, отколкото тук. Ама на много места има и закони, които озаптявят човешката природа, която по принцип не е много извисена.

# 2 042
  • Sofia
Някой гледа ли Петкан по бтв?
Чу ми се,че преди малко каза...”вчера бях с едно пиче..”,ама нещо го прекъсна Деси и после продължи с..”една жена”..

# 2 043
Камерън Диас окончателно ли спря да актьорства? Вчера я гледах в някаква комедия с Аштън Къчър, и се зачудих. На външен вид си е същата. Симпатична ми е, бих се радвала да я видя в нещо ново.

# 2 044
Ако ви е залипсвал лобстера, ама този път със спагети… но затова пък в любимия ресторант на Робърт Де Ниро.. 😁
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 045
  • София
Кара Делевин нещо не е ОК. След нелепото поведение, което е показала последния път, тези дни са снимали Марго Роби да излиза със сълзи на очи от дома на Кара.

# 2 046
Камерън Диас окончателно ли спря да актьорства? Вчера я гледах в някаква комедия с Аштън Къчър, и се зачудих. На външен вид си е същата. Симпатична ми е, бих се радвала да я видя в нещо ново.
Джейми Фокс я е убедил да се завърне поне за още един филм и заедно ще бъдат в главните роли в екшън комедията на Нетфликс Back in Action.

# 2 047
Ако ви е залипсвал лобстера, ама този път със спагети… но затова пък в любимия ресторант на Робърт Де Ниро.. 😁
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Пак е с дежурните чехли. Simple Smile

# 2 048
Е, не сте права! Преди се моташе с джапанки от битака, тези са супер!
Таткото продължава да расте. На ширина! Машала!

# 2 049
Сега се зачитам в Златкините обяснения след интервюто на Джизъса. Не разбирам нещо - тя казва, че плащала таксите за училището на дъщеря му. И защо. Нали Витанова има богат мъж. Благо като не може, другият да ги плати. Защо пък Златка да ги плаща. Не ги разбирам.

# 2 050
Не съм сигурна, че Витанова е още с Маджид.
А и да е, да не би пък да е длъжен да плаща образованието на децата на Благой?!?

# 2 051
Еми Златка пък защо да е??? Маджид поне е мъж с бизнес, няма да го събори тая такса.

Питам само ако някой знае - защо би поела такова задължение.

# 2 052
# 2 053

Вероятно, и аз така си го обяснявам.

# 2 054
  • София
Ех, тези такси на децата - защо родителите не мислят дали ще могат да ги плащат, преди да запишат отрочето в частно училище. А къде учат децата на Джийзъса?

Общи условия

Активация на акаунт