Звездни компромати - Септември'22

• 310 921
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 025
# 2 026
  • Glasgow
Скрит текст:
лейди Мария. Снимките с муж пак са изчезнали.

# 2 027
Тя във Варна си има друг муж, ама снимки с него едва ли ще покаже.

# 2 028
На два стана ли тъче лейдиту?

# 2 029
Граймс нещо не е на център. Явно и Илън Мъск е с откачени разбирания. Плаши ме бъдеще в ръцете на такива.

# 2 030
Сиромахов се опита да се изкаже мъдро, но си целна яко фиаско да кажем предизборно дори! Май само до Баба Вуна и майкини му стига капацитета! Ядосана съм от думите му! Народа ни не ги заслужава! Поклон пред паметта на кралицата, но може и без крайности! Гледах цялата церемония, проявих интерес, не плаках, не драмаризирах, но не обидих и никой затова, че не е бил съпричастен! Все още чета коментари под поста на този Ганьо!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0a88eSVW8hbRQWu … d=100016608186134

# 2 031
То цялата им фамилия е потресаваща. Граймс прилича на сектантка, баща му на Мъск, женен за доведената си дъщеря, синът на Мъск- Джендър, транс, То?  или какъвто там се определя ?
Също и предполагаемата подкрепа на Мъск за Амбър Хърд, както и съновиденията му за космоса.. В повече ми идват изцепките му.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 00:48 от Mysadness123

# 2 032
  • In The Middle Of Nowhere
Сиромахов се опита да се изкаже мъдро, но си целна яко фиаско да кажем предизборно дори! Май само до Баба Вуна и майкини му стига капацитета! Ядосана съм от думите му! Народа ни не ги заслужава! Поклон пред паметта на кралицата, но може и без крайности! Гледах цялата церемония, проявих интерес, не плаках, не драмаризирах, но не обидих и никой затова, че не е бил съпричастен! Все още чета коментари под поста на този Ганьо!
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0a88eSVW8hbRQWu … d=100016608186134

Изобщо не му е за пръв път. При положение, че сме пред прага на ужасна икономическа зима и отвсякъде ни тероризират с информация за цени на енергия и храни, да се подиграваш, че някой не слага на първо място английската кралица пред своето оцеляване е много, много обидно. Но той си е паталогичен подигравчия, това отдавна ми е направило впечатление. Няма оправия.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 00:27 от angeles

# 2 033
  • In The Middle Of Nowhere
Той много добре знае, че има и други мнения, но много обича да обобщава и да обижда. И се фокусира само върху това, което му изнася. Като го чете човек ще остане с впечатление, че никой не е разбрал какво се случва в момента. Всички са олигофрени надничащи иззад панелки и мислят само как да се наядат. Сиреч той храна не консумира.

# 2 034
На Сиромашката начинът на мислене и оплюване на тези с "панелките и сметките" е толкова ретро. Беше модерно това  презрително и злобно делене на обществото преди 10-20 години. Не знам кое му е обидното да живее човек в панелка и да работи за сметките и хляба си и да не му пука за английската кралица тези дни? На някои пишман бохеми целият им живот се крепи на етикиране на хората и презрение на "пролетариата".

# 2 035
  • Glasgow
Ако на някого е интересно- пълното видео с гайдата. На мен ми е много настръхващо, на Филип също така свиреше отдалечавайки се, така извежда Душата към мястото и за покой https://youtu.be/dhFjwz3zF5Y

# 2 036
  • София
Оливия и Хари
Скрит текст:

Дита фон Тийз
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Гуен Стефани
Скрит текст:
Роналдо
Скрит текст:
Ана Де Армас с много грозен тоалет.
Скрит текст:
Марго Роби с още по-грозна рокля.
Скрит текст:

# 2 037
Ако някоя от вас е гледала Короната (The crown) в епизода на коронацията неосъщественият крал Едуард VIII (този, дето се отказа от трона, заради разведената американка) свири на гайда същата песен. За мен беше един от най-силните моменти на сериала, страхотна игра на Алекс Дженингс. Линк, за който му е интересно.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 08:43 от the doors

# 2 038
  • Glasgow
The doors, аз се скъсах от рев на тази сцена. Много силен момент.

# 2 039
Sophia Loren на 88. Чрд!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт