Звездни компромати - Септември'22

• 310 706
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 100
Aнелия се разделила с Любомир Захаринов - богат хазартен бос, понеже той тъкал и на стана на Петкановица след развода.

Брат му Марио е баща на детето на Бориса Тютюнджиева.

# 2 101
  • софия
Aнелия се разделила с Любомир Захаринов - богат хазартен бос, понеже той тъкал и на стана на Петкановица след развода.

Не са изкарали много, ако може да се съди по написаното.

# 2 102
  • София
От статията, споделена от звънче: " Признава, че едно от най-значимите неща за него е библиотеката в дома му. Определя я като най-скъпата си играчка." Намерили са се с Анелия, на нея и е трудно да говори, дано е прочела някоя и друга книга покрай него.

# 2 103
  • Sofia
Такова сравнение за библиотека не бях срещала 🤔

# 2 104
Този Захаринов в лице много отблъскващ.
Иначе беше ясно, че Петкановица след развода яко бръмч.

# 2 105
Едва ли Анелия за такава кратка връзка е прочела нещо от неговата библиотека.

# 2 106
Оф, все едни и същи бръмчалки си ги прехвърлят.

# 2 107
  • София
Ми нека си бръмчи, разведена млада жена, няма да го жали Петкан цял живот.

# 2 108
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Този Захаринов в лице много отблъскващ.
Иначе беше ясно, че Петкановица след развода яко бръмч.
Дам, мазен тип изглежда, ама парите са си пари...

# 2 109
Ана де Армас
Скрит текст:

# 2 110

Не са изкарали много, ако може да се съди по написаното.
Това яко ме грабна -
има бурна, но не особена любов с Анелия.

# 2 111
Аз имам въпрос относно новия филм на Оливия Уайлд, с Хари Стаилс (Стайлс?) и Флорънс Пю - защо каста не си говорят и едва се снимат заедно по официалните събития? Четох на няколко места, че нещо става там, но не разбирам какво, а ми е много интересно 😄

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 22:36 от Не се сърди, човече

# 2 112
Тита пък къде се изявява като жури?

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 22:36 от Не се сърди, човече

# 2 113
Тита пък къде се изявява като жури?
В новото предаване не Магърдич- Звездите в нас

# 2 114
Аз имам въпрос относно новия филм на Оливия Уайлд, с Хари Стаилс (Стайлс?) и Флорънс Пю - защо каста не си говорят и едва се снимат заедно по официалните събития? Четох на няколко места, че нещо става там, но не разбирам какво, а ми е много интересно 😄
Първоначално ролята на Хари Стайлс е трябвало да бъде изиграна от Шая Лабъф (който няколко месеца след това е обвинен от певицата FKA Twigs във физическо и психическо насилие - душил я е, предал й е нарочно полово заболяване, заплашвал е да блъсне колата й). Флорънс Пю обаче не се е чувствала комфортно около него и той бива заменен с Хари. Преди около месец може би Оливия даде интервю за Variety, в което каза, че е уволнила Шая, заради поведението му, уж безопаснотта на Флорънс била важна за нея и т.н. Малко след това обаче Шая се свърза с изданието и разкри, че Оливия е излъгала и всъщност той сам е напуснал, а не е бил уволняван и като доказателство изпраща видео, в което Оливия едва ли не го моли да остане. По-изненадващото е начина, по който говори за Флорънс, особено произношението на Miss Flo, усеща се някаква неприязън. Тук може да видите видеото -  https://pagesix.com/2022/08/26/olivia-wilde-begs-shia-labeouf-to … n-movie-in-video/ Разбра се, че е поредната лицемерка и фалшива феминистка. Малко след излизането на видеото, Флорънс реши да не участва в промоцията на филма, освен появяването на червения килим във Венеция, под претекст, че е заета със снимките на Дюн 2. Във Венеция дори не погледна Оливия. Крис Пайн вчера е отменил участието си при Джими Кимъл. Със сигурност са се случили и други неща, за които няма да разберем. А за филма - критиците го съсипаха.

Аз лично страшно много харесвам Флорънс и не случайно е смятана за една от най-добрите актриси на нейното поколение.

Крис Пайн на пресконференция на филма Joy
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 02:14 от lilyofthevalley

Общи условия

Активация на акаунт