Звездни компромати - Септември'22

• 310 502
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 430
  • гр.Пловдив
Ана де Армес много ми прилича на нашата Диляна Попова

# 2 431
Много по-кръглолика е, като питка.

# 2 432
Госпожа Болдуин е родила поредното дете
Кръстила го е Илария Каталина Ирена.

# 2 433
  • Варна
Топ бг мадами / Мадлен Пенева, Ана Мария и Руми Чопев
Скрит текст:

Тази в средата е плашеща, другите две са симпатични. Като видиш вече някой естествено привлекателен човек, с индивидуално излъчване, чак ти става хубаво.
Тигрицата в средата се е докарала на тигрица не само с роклята.
Animal face

# 2 434
Ана де Армес много ми прилича на нашата Диляна Попова
Ана ми е много по-женствена и в лице и в тяло.

# 2 435
Ана има една лукава усмивчица, която ми пречи да я харесам.

# 2 436
Актьорът Христо Петков беше при МонДьо. Много повърхностен и своенравен ми се строи. Че и се гордее с това.

# 2 437
Ана де Армас прилича на всеки друг, но не и на Диляна Попова. Наистина е със супер кръгло лице и никак не ми е красива. И срещу Диляна да тича, по красота не може да я стигне.

# 2 438
Ана де Армас е много красива и въпреки това не мога да я харесам. Парадокс! Като че ли й липсва стил, индивидуалност, нещо такова.

# 2 439
Диляна е в пъти по-красива от Ана. Тя простее леко, заради лицето като питка.

# 2 440
Диляна е в пъти по-красива от Ана. Тя простее леко, заради лицето като питка.
По-добре лице като питка, вместо съсухрена кожа и изпито лице… в момента слагат филъри и какви ли още неща, че да имат обеми в лицето.

# 2 441
Не разбирам официално ли е или шега, но  надписът е-Кание Уест официално е признат за най-стилния рапър на всички времена.
От кой е признат, мога да гадая. Enjoy!😆
Скрит текст:

# 2 442
Топ бг мадами / Мадлен Пенева, Ана Мария и Руми Чопев
Скрит текст:

Нямам представа какъв им е случаят на въпросните бръмчалки и с какво са известни, но тази вдясно, Руми Чопев е направо симпатична.
На какво дължим вниманието към тях в тема като "звездни компромати"? Не се заяждам, наистина ми е интиресно.

# 2 443
Не разбирам официално ли е или шега, но  надписът е-Кание Уест официално е признат за най-стилния рапър на всички времена. От кой е признат, мога да гадая. Enjoy!😆
Скрит текст:
Костюмът е от музикално видео, вдъхновението идва от няколко посоки.
Скрит текст:
В момента има мода на дрехи с уголемен размер. Неотдавна пресата се заяде с него за това, че носи твърде малки джапанки същия модел на сватба в Маями преди месец, от там и те се появяват в костюма в огромен размер. (Оправданието му е, че ги носи както японците носят тяхното национално сабо) Текстът на видеото е хипербола, облеклото е съответстващо. Освен това е и заигравка с популярната фраза "голям и ръководещ", т.е. колкото си по-голям толкова си по-важен. А последното начинание на Кание е именно ръководна длъжност свързана с нещата за които се говори във видеото. Освен че бизнесът му в модната индустрия върви доста добре, сътрудничеството му с Найк надмина 1 млрд долара от продажби. Текстът е изключително нецензурен, който иска да си го търси на свой риск. Несъразмерно големият сценичен костюм по принцип е патент на Дейвид Бърн от Токинг Хедс, който излизаше с такъв на сцената в средата на 1980-те.

# 2 444
Сложила съм ги в скрит текст и съм написала какво публикувам.
С оглед че не представляват интерес, всеки е свободен да подмине поста.

Общи условия

Активация на акаунт