Звездни компромати - Септември'22

• 310 477
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 565
Много е добра и мила, поне това виждам в групата, в която пишем.
Те сега пак са в Монако, имало е някакво събиране на Бугати собственици.

# 2 566
https://youtu.be/A9PrN4aqI60
И от мен един Мадс, често си го пускам за мотивация. И филмът е много хубав.

оо, много мило! Добре, че все пак не реши да остане балетист защото едва ли щяхме да чуем за него или да отидем на представление. Страхотен! Благодаря, че сподели Heart

# 2 567
Пиърс Броснан и съпруга
Скрит текст:
Роузи
Скрит текст:
Крис Хемсуърт, Аня Тейлър-Джой и Елза Патаки
Скрит текст:

Шон Мендес
Скрит текст:
Дева Касел
Скрит текст:

с Хелена Кристенсен и Ева Херцигова
София Карсън
Скрит текст:

Катрин Нютън
Скрит текст:
Мария Бакалова и Паулина Порижкова. Наскоро са приключили снимките на някакъв филм. Паулина не знам от кога е актриса.
Скрит текст:
Шварценегер
Скрит текст:

Ивон Страховски
Скрит текст:

Софи, Джо Джонас и дъщеря
Скрит текст:

# 2 568
Дева Касел на Симона Глорина ми прилича на тая снимка и на светлинни години от Моника Белучи. И тоя премрежен поглед със зелена рокля. Бр. Ева Херцигова изглежда по-добре.

# 2 569
Хах, чета аз отговорите на въпроси към Гущерица и като стигнах до поддържането на формата, вместо "фастинг", чета "фистинг".
Сега се чудя аз ли нещо съм бъгната все за такива неща да мисля, или просто не мога да се отърся от имиджа й, преди да се превърне в грижовната съпруга и майка, която наблюдаваме сега.

# 2 570
  • София
Имам чувството, че Софи Търнър роди наскоро, а то детето и голямо.

# 2 571
Снощи я гледах от любопитство Галена. Ами не, за мен е зле, огрубяло лице, на фона на супер слабо тяло, неестествено изглежда и едното, и другото. И зъби, зъби да искаш...

# 2 572
Имам чувството, че Софи Търнър роди наскоро, а то детето и голямо.

Роди преди няколко месеца мисля.Това е първородната и дъщеричка Wink

# 2 573
Ще се разплача от умиление по Светлето,
Скрит текст:

Леони Хан и Ким. Много ми харесва тази девойка, има супер тяло и много сладка усмивка.

# 2 574
Аз харесвам и следя Леони. Малко се е вдлъбнала от слабост напоследък Simple Smile, но като цяло ме кефи. И успява да е навсякъде, много е успешна.

# 2 575
Става си постепенно истинска звезда Леони.

# 2 576
  • Пловдив

Скрит текст:
Мария Бакалова и Паулина Порижкова. Наскоро са приключили снимките на някакъв филм. Паулина не знам от кога е актриса.

Преди години имаше един филм с нея и Том Селек, много забавен. Исках да приличам на нея.

Скрит текст:

# 2 577
  • Sofia
Била е много красива на младини 🥺

# 2 578
Тя и сега е много красива, дори и с бръчки. На снимката ми харесва повече от Мария. Има си една порода жени, които са красиви цял живот. Одри Хепбърн беше от тях. А други, които бяха изключителни красавици на младини като Синди и Брук Шийлдс, с напредването на възрастта започнаха до губят красотата си, чертите им се изостриха, лицата им загрубяха.

# 2 579
Напоследък Стрина изглежда много добре в лице (поне аз така я намирам) В коя клиника ходи? Предполагам, че снимките са обработени, но все пак 😊

Общи условия

Активация на акаунт