Звездни компромати - Септември'22

• 310 492
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 580
Брад Пит и Емили Райтаковски били виждани заедно, но все още няма нищо официално.

Слагам статията (на английски) в скрит текст:

# 2 581
Брад се излага... явно е в някаква криза на средната възраст  - ярки тийн екипчета, хили се и подскача на повечето снимки напоследък,  сега и тази... 🤨

Добре де, на много хора им липсва воля за отслабване  (на мен включително ми е абсолютно невъзможно да спазвам дълго диети и режими), но как с лекота ще минеш на инжекции за диабетици?! Чий болен мозък би си причинил лекарства с неясни последици за организма в замяна на няколко килограма? Лудост!

# 2 582
Как решихте, че са с неясни последици?
Що български лекари се изказаха по телевизора, че са ОК и че ги съветват.
Единственият проблем е че не достигат до реално болните. Няма наличности.

# 2 583
Сега върнах предаването с Иво Димчев, не очаквах да спомене така Галена …. Като будителка в това направление.
Дори и той е опитал за седмица …

Жасмина ?!?!
Скрит текст:

Това момиче така ли изглежда?!! Всъщност има ли 25 г, изглежда ужасно амортизирана?!?
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 21:32 от alethea

# 2 584
Евала на Шварценегер, на 75, а толкова младее и на вид, и на поведение! Чуден! Остаря добре, не се направи на плашило, не се изложи много. Какво повече да искаш в днешно време, когато Мадона качва снимки на някакви анимации на себе си с момченца, които са й като синове, да не казвам по-тежка дума.

# 2 585
Абсолютно сa неясни дългосрочни последици са инжекциите. Това е от листовката:
OZEMPIC may cause serious side effects, including:

Possible thyroid tumors, including cancer. Tell your healthcare provider if you get a lump or swelling in your neck, hoarseness, trouble swallowing, or shortness of breath. These may be symptoms of thyroid cancer. In studies with rodents, OZEMPIC and medicines that work like OZEMPIC caused thyroid tumors, including thyroid cancer. It is not known if OZEMPIC will cause thyroid tumors or a type of thyroid cancer called medullary thyroid carcinoma (MTC) in people.

# 2 586
Мисля, че са с неясни последици, когато лекарство се прилага на здрав организъм.

Мак, писали сме едновременно.

Допълвам само,  че дори витамин Б12 се изписва след направено изследване, но инжекциите за диабетици ще дойдат по-безобидни за ползване от млечен шоколад...

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 21:35 от Аркадия

# 2 587
  • София
Кое е това аниме, показано по-горе - Биляниш?

# 2 588
Мисля, че са с неясни последици, когато лекарство се прилага на здрав организъм.

То не е точно лекарство, а белтък, който кара тялото да произвежда въглехидрати от собствените си мазнини. Бях на лекция на бг лекари. Тялото ти само го произвежда след 48 часа глад. В този смисъл не е вредно. Но стресът за организма е толкова голям, че не е ясно какво ще последва, а и е сигурно, че като го спреш кг хвръкват нагоре.

# 2 589
Кое е това аниме, показано по-горе - Биляниш?

Някаква певица
Скрит текст:

Тита какво има  върху гърдата? Силиконова подложка ?!
Скрит текст:

Много гнусна е станала, Tired Face
Скрит текст:

Типична компаньонка

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 21:41 от alethea

# 2 590
  • При семейството си
Тита е с импланти вече, нали?

# 2 591
Ирина Шейк
Скрит текст:

с Кание

Бела Хадид
Скрит текст:
Айшвария Рай
Скрит текст:

Дженифър Анистън на снимките на The Morning Show
Скрит текст:

Фийби Тонкин
Скрит текст:

Кейт Мос
Скрит текст:

Камила Кабейо на корицата на мексиканския Vogue
Скрит текст:

Скарлет
Скрит текст:

Ева Мендес
Скрит текст:

Дженифър Лорънс на снимките на нов филм
Скрит текст:

# 2 592
Дженифър Лорънс е напълняла. Жалко, беше красива преди, но сега с тези бузи не ми харесва.

Айшвария се е пооправила, но не е предишната красавица. Този грим не й отива.

# 2 593
Брад се излага... явно е в някаква криза на средната възраст  - ярки тийн екипчета, хили се и подскача на повечето снимки напоследък,  сега и тази... 🤨

Добре де, на много хора им липсва воля за отслабване  (на мен включително ми е абсолютно невъзможно да спазвам дълго диети и режими), но как с лекота ще минеш на инжекции за диабетици?! Чий болен мозък би си причинил лекарства с неясни последици за организма в замяна на няколко килограма? Лудост!
Същите дето купуваха китайски хапчета за отслабване с неясен състав.

# 2 594
Камила Кабейо може ли да ми услужи със стилиста и фотографа си, винаги успяват да наблегнат на добрите й страни и да прикрият недостатъците, видими на папарашките снимки.

Скарлет не знам от прическата или костюма, но ми е много лелчеста.

Общи условия

Активация на акаунт