Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 103
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 105
Не си.Щяла да се боядисва,убава да ходи да ражда 😁

# 106
Бобчи, оздравяхте ли с малката?
Тя да,аз не.Лекарката каза,че поне бързо й минават вирусите,не прави отити,бронхити и т,н,ама аз 15 дни не се оправям и си влача сопола и гърлото.Ама ще мине,няма къде да ходи.

# 107
  • София
Стели, пък аз в чест на Бориса напред от хипермаркетУ си взех една Маргарита с вкус на диня да я опитам. Твоят мъж да си идва бързо и да слагате кекса, че Маргаритата смятам още днес да я пия, няма време да се подмотквате.

Фил, радвам се да те "видя"! Хубаво питаш за новините, ама разкажи и ти какви ги къдри цяло лято? Ходихте ли някъде?

Баща ми постъпи в кардиология днес за изследвания. Набързо са го ремонтирали със стенд. Чак не повярвах като ми каза напред по телефона, че толкова скоростно са свършили тази непредвидена работа. Стиснете палчета, моля, че има още неща да бистрят там!

# 108
  • Euskal Herria
Пандич, Hug!
Фил се отбеляза, сега остава и Карамела да се отчете. Wink

# 109
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Видях 70+ нови отговора и викам, ехе ще празнуваме днес. Ама не можах да прочета и май ще отлагам пийенето или?

Казвайте бързо ако съм опуснала новината Simple Smile

изпуснала си само картофените кюфтета Wink

# 110
Фил, радвам се, са те видя!

Хора, а познайте. МН отиде, да вземе вечеря от кръчмата. И кво? Без пари отишъл. Да му занеса. С какво бе, човеко? Нали колата е с теб. 🤣
Ох, остарява горканчо.

# 111
Аааа, Сирос, то рецедив направи тоз недовършен! Я го питай де му е умът!
И аз цял ден надничам за Бориса, но Естела като не си е направила прическата и детето не ще да излиза. Когато и да тръгне, леко да е раждането!
Фил, привет!
Панди, стискам палците!
Стиснете и вие палчета, че синковеца с приятелката му пътуват към нас. Ще ми гостуват 10 дни.

# 112
  • Euskal Herria
Ма нИдей така, Сиросче! В повечко му е дошъл стреса сигур. Я си признай, ти как го събуди днес, м? Както Бъръльо или със страшен поглед? Grinning

# 113
Ем, Сирос, сега да мие съдове в кръчмата, докато изработи храната. Може и да потанцува за бакшиш. Simple Smile

# 114
Фил, добре дошла! Липсваше Heart
Панде, стискам палчета Hug

Сиросче, едно време си носихме пари на врата в едни такива кръгли кутийки. Освен да го снабдиш с едно такова, да не се разхожда така безпаричен, горкия Simple Smile
Майтапът настрана, аз след ковида забравям страшно много. Преди това пак имах разни пропуски, но сега е още по-зле. В първите няколко дни след карантината буквално не знаех какво правя. Започнах и напомняне на телефона да си нагласям, никога досега не съм го правила.

# 115
Бърди, добавки някакви? Лекар? То така не си е работа.
А МН ковид не е срещал, камо ли хващал. Пу ПУ. Старческа работа е неговата или мъжка. То за две неща едновременно, не може да мисли.
Уиш, мани тая работа, че и танцувален си пада.
Добре, че ни знаят в кръчмата.

# 116
Сирос,винаги ли е такъв заплес 🤣🤣🤣
Аз затова отговорни задачи не оставям на Скъпия.В работата е факир,обаче извън нея е оле мале 😱.Вчера му казах за две неща,които трябва да свърши по вкъщи и колата ми.Сега засичам,кои почивни дни ще се сети.

# 117
Ренко, да не забравиш - не му напомняй на всеки 6 месеца, че иначе ще се депресира. 🤪😃

# 118
О,няма шанс за толкова време 😂. Едното нещо до тогава ще се е разкапало,а другото-сам ще почне да се псува,ако го хване дъжд, докато кара колата ми 🤣

# 119
Ни на лекар съм била, ни добавки пия. Мойта дружка ми изреди един безкраен списък с витамини, минерали, аминокиселини, ама...забравих го. Трябва малко по-сериозно да обърна внимание на проблема.

Отивам да спортувам с бира Beers И да мезя с кренвРиши.

Общи условия

Активация на акаунт