Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 104
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 120
Аз колкото бях зАплес... ся вече на олимпиада по заплес може ме пращате. Поне да чукна на дърво нюх и вкус заимвам чат- пат..

Фил, добре си дошла 🤗

Ама Бориса, знАй ли ний тука ся, кви къртовски тренировки праЙм предварително, за да се представим блестящо следварително? Естелова, уведоми детето ща замоля, че Се пак на години смИ лелите.. не мой издържим седмичен запой 😂😂🥴

# 121
'ми пробва се ТМ, Сиросче. Току виж до края на почивката успял да намери някъде нещо за без пари Simple Smile ще го хвалиш тогава Simple Smile

# 122
Бърд,объркА,креМвирш е думата 😂
Вчера се излъгах да мезя с един,трибуквена марка,с картофи във фраера.И хем беше по обяд,а през нощта имах киселини от него 😤.И хем килото им е колкото кило цвинско.От друга известна марка така не ми се случва.
Имам чувството,че половината ми живот минава в кухнята 😭.Ся ми дадоха и царевица,и нея трябва да варя,ама ще е утре.Еййй,как имам нужда от един МК в момента 😒

# 123
  • София
Офф Sad ММ сега писа… Втрисало го, нямал сили, не можел да се храни. Вчера баща му бил така, днес бил добре.
И сега се притеснявам:
- да не е лепнал някой вирус
- Киселяка да не го лепне и той, докато ме няма
- вчера дойде за 30 мин до болницата - с маска, разбира се, но все пак да не ни е донесал нещо Sad

Имал 36.9. Мен малко на Ковид ми напомня, има антигенни тестове в нас, ама не знам свекърите сега да не се занимават с Киселяка, че да тормозя баща му да си направи 1.

А бе притеснявам се и за трите ми деца - баткото, бебето и мъжът ми Sad

# 124
Еринче, щом и баща му е бил така, 99% са лепнали някакъв вирус. Я ги строй в две редици да се тестват и да се изолират, да не ви лепнат нещо на вас с бебето. И да не е ковид, нямате нужда сега от никакви вируси.

# 125
  • София
Ние, ако всичко е наред, чак понеделник ще се видим. Просто вчера дойде, а може да е бил заразен вече. И за Киселяка се притеснявам, който и без това не е на седмото небе от моето отсъствие. Sad Уф

# 126
  • Пловдив
Ерин, каквото и да е ще отмине...няма как да сте в стерилна среда и да се пазиш винаги. Случват се такива неща.

# 127
Дано до понеделник всичко да е изфирясало. Ти май писа, че Киселячето е повърнало в нощта, когато си тръгвала да раждаш. Напълно е възможно той вече да е изкарал вируса и да е минал само с това. А вие с бебето сега сте под лекарско наблюдение, така че няма страшно.

# 128
  • София
Да, нас ни гледат. То интересно от кой е вирусът. Баткото не се среща с хора, освен нас. Само дядото работи в магазин. Мм от вкъщи, ама ММ и бабата и детето киснаха 2 часа в поликлиниката в понеделник… Шоу сме. Просто, като не съм там да му тикам на ММ да пие/проверява нещо, сам абсурд. Моя ковид януари беше същия - ниска температура 37-37.5 и адски болки в тялото.

# 129
Уф, Ерин, дано бързо мине, каквото и да е. Не пречи все пак един домашен тест да направи, за да имате представа как да действате.

Ренко, ще извиняваш лошия ми правопис Simple Smile
Много са ми вкусни тия пусти креМвРиши, колкото и да са зле. И моите са от трибуквената марка.

Много заплеси станахме, голяма конкуренция има по този параграф Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 130
Приземихме се, както обича да казва Уиш, "в селското шато".

Море, море, ама друго си е, да си ме духне тук вятъра. Много влажно тази година, такова потене му ударихме вечерите на морето, чак не е истина. Тук си иска даже жилетчица да си облечеш. Есента е дошла по всички показатели. Май ще вадя олекотени завивки за тази вечер.

Фил, добре завърнала се в темата. Разкажи как мина ваканцията.

# 131
Ерин,да ти разкажа моята история с раждането на Шефа,та да се разсееш малко 😁

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 08:00 от Ренко

# 132
Кло,къде си на море,че и жилетка и пухени пантофи? При нас не се диша,намръщи се за малко и толкова.Аз дето вечво умирам от студ спя по мама ме е родила.

Ерин,и баткото и бебето и ти,ще сте добре,ама тоя болен мъж...
Фил,Драсти!

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 22:19 от Кротал

# 133
Хората имат кофти дни, а аз години…Има дни(много дни) , в които болката заживява в очите ти, а тишината в теб става толкова плътна, че не чуваш пулса на сърцето. Има дни, които не можеш да преглътнеш. Стоят като буца в гърлото, през която минавайки и глътката въздух е болезнена. На ръба на клепачите се  надига огромна солена стена от сълзи. Само едно леко примигване и като мъниста от скъсана броеница - болка, гняв и разочарование се търкулват в тежка надпревара. Не виждаш от тази емоционална мъгла, но чуваш ехото от тишината обвила сърцето ти. Усещаш как душата ти се е свила навътре и трепери, ама от студ ли, от какво ли…?
Липсвате ми любими мои, но не съм добра компания. Не се понасям, не мога да искам от вас вие да ме понесете Heart
Гуш на всички, Стели на теб най-много!
П.П. Надявам се да изплувам, все пак съм куха кратуна, оборудвана с шнорхел, пояс и  плавници с токчета…
Ако ли не, след седмица планирам една Елада, ще хвърля клетото си мазно тяло в Амбракийския залив.
ПП2 Скоро казвала ли съм ви, че сте най-вълшебната таблетка антистрес?

# 134
  • Пловдив
Карамелчик, не така ш тъ замолвам Kissing Heart Стегни се! Ти можеш! Тез прекрасни фустани теб чакат Wink ние също!

Кро, Клото се завърна от морето и е в подножието на балканя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт