Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 107
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 135
Кро, на морето не се дишаше. Жилетка метнах, след като се прибрахме у наше селУ, преди малко. И чорапки си сложих, сакън да не се разболея за тръстиката в понеделник. 😁 Студено ми е.

Кара Мия, липсваш. Ти си такова слънчице, я се хвани за русите коси и се измъкни от където си, редовно ни навестявай и ще видиш, ще започне по-леко да ти става. Прегръдка от мен ❤️

# 136
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...

Ама Бориса, знАй ли ний тука ся, кви къртовски тренировки праЙм предварително, за да се представим блестящо следварително? Естелова, уведоми детето ща замоля, че Се пак на години смИ лелите.. не мой издържим седмичен запой 😂😂🥴

мЛогУ тЪ молЪ, не фръгай сичката вина на детето!
както пееше Тодор Колев навремето "баща ти е невинен!" ще взема и аз да се разпея "Бориса е невинна"
да не забравяме, че още поливаме Станислав.
Бориса ще е на втори заход Wink

# 137
  • Somewhere in the World
Карамелка, няма да е все така!
Я слажи едно червило и се усмихни на живота 😘

Ай наздраве!

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 23:41 от Pretty_Mama

# 138
  • Пловдив
Прити, ама как не го е срам? Какво му е направил сина ти? Ооо, я не му се давай! Kissing Heart

# 139
Абе, Прити, ти къде живееш? Питам, за една луда питам.. Да пита таз лудата, твоя Убавец, на кой живота ще счерня 😡Ма как се ядосаххх..

ДобрЕ, разбирВа се, че Бориса, детето е невинно. Майце му рекох да го уведоми.. то детето отде да знай 😃Иначе ко знае... дося да се е родило. Зер сто лели тук го чакаме.
Аз съм на тройка- скумрийка на грилче с лимончИ, варени картофки с лучец, бирчок.. Аме... нека ми е зле.

# 140
Прити, защо си го причиняваш? Един живот живеем и той изтича за нула време.

# 141
  • Somewhere in the World
Просто правя каквото АЗ искам, а това го побърква! Нормално е да не го приеме гладко… проблема си е негов, аз имам розов джин и план да се радвам на живота, защото заслужавам!

Сори че отново мрънкам на вас, но той за толкова време ме отдели от близките ми приятели, т.е. аз му позволих

# 142
  • Пловдив
Мрънкай, за това сме тук, ама...можем и друго. Да те оттървем от тоя дет ти мрънка Wink
Хубаво си осъзнала, че заслужаваш хубавата част от живота, ама и наяве го усети...тоя мъж ти пречи. Сама казваш колко ти е взел. А ако трябва сина ти да остане при теб...? Не ща да си мисля кво ще каже...а апартамента, както и колата е твой. Нали?

# 143
  • Somewhere in the World
Да, Мисте, мои са. Той се грижи за колата, но аз плащам… толкова е гадно чувството да си удобен.
Но не, няма да намесвам сина ми, защото той усеща нещата и в събота ме пита дали съм щастлива и дали знам какво правя с живота си…. Умрях от срам!

# 144
  • Пловдив
Браво...умно дете имаш! Не е срамно да споделиш с него.

# 145
  • София
Оле, Прити, това е ненормално. Нищо срамно няма да си сгрешил. Сега, как ще го поправиш, зависи от теб. Пълен хикс или ултиматум да си седне на гъза и да мисли преди да говори, че и крещи. Детето ти винаги ще е на първо място, разбира се.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 22:24 от бъръльо-бъръльо

# 146
Няма от какво да се срамуваш, Прити. Но е добре да си наясно с отговорите ти самата. Дано те устройват.

# 147
Прити, ама ти все едно нарочно си го причиняваш... всички тук ни сърбят ръцете и устите, знаеш...

Искам в гора аз, в борова искам, на бор и смола да мирише... ма няма... най-хубавия ми детски спомен беше на село едно лято като ме пратиха с децата от тамошното училище на лагер във вилната зона...

# 148
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Явно има мач, от някои съседен блок един примат крещи и псува зловещо.

# 149
  • София
Просто правя каквото АЗ искам, а това го побърква! Нормално е да не го приеме гладко…

Не, не е нормално. ММ е с нас от както дъщеря ми беше на 12 г. От първия ден в къщи тя е на първо място за него.
От както са се родили внуците няколко пъти сменя колите само и само да са удобни за нея и тях когато дойдат в Бг. С  поддръжка и купуване на коли не ме занимава, той си го финансира.
Сега тя планира идване за 2 месеца към края на септември - той  от сега умува как да се прередят стаите за да е удобно за децата и майка им. 
Не мога да си представя как ще си позволи да прави незаслужена, но  кротка забележка за нещо, свързано с моето дете. А да крещи - един път ще е само.
Съжалявам, че се намесвам в темата. Само си чета кротко, но такова чудо, с години експлоатиращо Притито ми иде да дойда и аз да му събера багажа.

Общи условия

Активация на акаунт