Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 108
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 150
  • France
Прити, Прити.... Rage

Щях да пиша много този следобед, представях си как през сиестата на Славчо ще опъна морни краци и ще затракам по тела. Но Таласъмчо не заспа. Хич, никак. Сега аз съм гроги и ще ходя да търся хапове против мигрената.

Да е жив и здрав Станислав. Кога се роди?

# 151
Аз нямам да поучавам никого,че първо себе си трябва да коригирам! Прити е наясно с всичко , което й казвате,че и за нещата които премълчава! Сигурно има причини да е с този човек и сигурно не е чак толкова черен както го виждаме ние! Ако пък е толкова непоносим чашата в един момент ще прелее!

Фил, Карамел, радвам се,че се завърнахте 🤗

# 152
Само си чета кротко, но такова чудо, с години експлоатиращо Притито ми иде да дойда и аз да му събера багажа.
Докато ти му събираш багажа, може ли аз да го бия?

# 153
А аз ще му покажа,как се затваря вратата отвън 😤

# 154
Ама, Ренко, аз мислех да го метна през балкона. Ще стане като шефа на Лукойл - прилошало му и полетял като лястовиц.

# 155
Никоя жена не бива да бъде подлагана на такъв тормоз!Без значение,има ли някакви изгоди от това същество.Аз за такива до сега не съм прочела,освен да е скрито,у гащите примерно 🤔.Как беше онази приказка -по-добре да ми е зле, когато съм сам,от колкото като съм с някой 🤔.Омотах я,но ми схванахте мисълта.

# 156
Групата за бързо реагиране се събра Simple Smile
Ех, Прити Hug

Карамелчик, горе главата! Навестявай ни по-честичко. Липсват ми цветните ти истории Heart

# 157
Лелелллр,моя мъж е и по документи и по ДНК баща на всичките ни деца и ела да видиш,кво се случва,ако в мое присъствие се нарепчи,дори и да е прав.
Прити,направо подари колата на момчето!
Ако има проблем,ще дойда с тая на МН,с бригада!

# 158
Аз може ли само да го държа, докато Уиш го бие?

Дано да е дошло вече време разделно, защото Прити не от днес го търпи.

# 159
Аз ще кажа само, че разделянето не винаги е лесно, и не винаги е най-доброто.
Но ММ на Прити доста прекалява. Трябва малко да го вкара в правият път.

Фил , Станиславчо се роди на 30.08, около 9 сутринта, едно голямо здраво момче.
Сега чакаме Бориса.
Това са хубавите неща.

# 160
  • Somewhere in the World
Със сигупност Не е толкова черен, да, и аз не съм съвършенна, но с отношението към детето ми тотално ме губи.:.
Говорихме преди месец да ме освободи от присъствието си- не намирал подходяща квартира. Е как ще намири като аз съм удобна. Каквото има да става ще става, само здраве да е.

# 161
🤬😤😡😤😤

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 23:02 от Ренко

# 162
  • София
Прити, съчувствам. А ти трябва да си съвършенна само за себе си, за детето си и за бабата. Другите трябва да те заслужат.
Какво значи подходяща квартира - лятото имаше голямо предлагане, сега се увеличава търсенето, започват да прииждат студентите. Който търси намира, но като се е настанил удобно ...

# 163
  • София
Този филм с квартирата не го ли играхте и миналия път? Недовършеният кара със стария репертоар. Жилището, в което живеете е твое, нали? Той няма законово право да отказва да си тръгне. А ти имаш право да повикаш полиция в такъв случай. Само се престори пред него, че се обаждаш, да схване по-ясно колко си сериозноа.

# 164
Прити,малко си ми Пийк.Сори,ама ...едно към едно сте ми.
Млъквам.

Общи условия

Активация на акаунт