Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 171
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 165
  • Somewhere in the World
Кроте, точно това си помислих докато пишех в началото… пък сме и една зодия с нея! Е, не, няма да го допусна вече, просто нямам сили и желание да приемам нещата.

# 166
Прити,ние с Кротал може да намерим змийска отрова,за която няма антидот в Бг.Нали,Кротева?
Фил,каза септември и се върна ,таман тез дни си мислих за теб.

# 167
  • France
Ох, току що прочетох през какъв пъкъл преминава Мид... Боже, Боже, какво да кажа, какво да направя? Cry

# 168
Хахах,Бобчоо 🤣
Не,вярвай ми,не бих хабила нещо толкова ценно дето бързо действа за точно този .Оставям Уиш да то добие!.После само ще придържам чувала.

# 169
Прити, ма̀ни ги тия, че не може да намери квартира. Да, безплатни няма. Ще трябва да търси в платените обяви. И ги зарежи тия позитивните, ти как си пиеш жинчето, докато той беснее. Знаеш, че подобно поведение дълбоко ти нарушава комфорта.

# 170
  • София
Прити, аз съм споделяла, че ММ има проблеми, но подобно нещо като твоя не бих търпяла и миг.
Кроте, на паунчето мъжът и участва в отглеждането на децата равностойно. Подкрепя я и не и виси материално на врата.
При Прити и това липсва. Аз за това писах, че подобен бих търпяла само ако ми доставя поне по 10 оргазма на ден.
Прити, какво като той я стяга, че той я ползва 90%  от времето.
Ти си за бой, не той.

# 171
Рено,не внимаваш! Казах,че млъквам.Само ще кажа,че не сравнявам мъжете,а жените.

# 172
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
гонете ме!гонете ме да си лягам, че съм или за бой или за лудницата.

проверявам си пощата и отдяно на екрана чета "Смъртни новини"!

Скрит текст:
спортни били
Trollface

# 173
  • София
Кроте, верно не внимавам, ама в този час е оправдано 🤣.
Да ви се оплача, постоянно забравям някои покупки. Миналата седмица лимони. Тази един препарат за коса. Не са стотици лв. Но е дразнещо. Нямам никакъв спомен какво е станало с тях след като съм ги платила.

# 174
  • София
Добрутро Simple Smile Заради малката помпичка вчера, дет кисна с часове на гърдите… днес те са огромни -.- Мислех, че няма да ми се случи пак, нали дълго кърмене, ще се регулират магически, ама на… А как боли, като при цикъл, докато яде…

Поне ММ от 11 до към три не е имал температура. Вчера домашния му Ковид тест беше отрицателен.

По време на бременността два пъти аз щях да се изнасям и поне три пъти него да гоня… Много изнервени бяхме и двамата, а Киселячко наливаше допълнително масло в огъня. Сега ще видим с двама Киселяци как ще е…

# 175
Ерин, по-бързо ще се регулират нещата този път. Аз след второто раждане, като преизпълних сутиена в началото, се снимах. Joy Така де, някой ден, ако реша да си слагам силикон, ще покажа на лекаря точно как си се представям.

Пак влязох в омагьосания кръг на преумората с трудно заспиване и будене рано-рано.

# 176
Добро ви утро, девойчета хубавиии...
Вчера, докато надзиравам и спомагам зъбомиенето на децата в малката баня/която баня няма прозорци!!!/, фиксирам по стената да пълзи миризливкаааа.. голяма и тъмнозелена, в тон с плочките... с крясък ги подгоних навън, баткото даже и не разбра какво става и що го пращам да си доизмие зъбите в кухнята... Свършиха те, а аз въоръжена в лявата ръка с навита на руло Каухфланд брошура, а в дясната - с палка за насекоми, съм открехнала вратата на банята и неистово се взирам да търся диверсанта. Гледах, гледах, видях я най-накрая, по кърпата пълзи, моля ви се... после още 10 минути се нахъсвахме с малката да замахна и да направя нещо... а то, гадюхата, масло в огъня налива - айде, мамо, да не е по-голяма от тебе, айде аз за тебе ще викам - ма-ма, ма-ма, ма-ма...айде ще разкажа на тате колко смела си била ... с кеф да го врътнеш и него една брошурка...
Та събрах смелост накрая, плеснах я, падна по гръб на земята, доубих я с чехъл леко, да не усмърди пейзажа и й подарих круиз на луксозен лайнер - тоест увита в солидно количество тоалетна хартия, я пуснах в тоалетната с две казанчета отгоре й.

# 177
😂😂😂 Мързелотке, изплюх си кафето! Толкова стрес за една миризливка.
Децата пристигнаха благополучно, добре, че вчера пътуваха. Тук от сутринта се е задънило, гърми от време на време. Мрачно и подтискащо е.
Лек да е денят ви, ще надничам за Бориса.
Ерин, как е малкото киселяче?

# 178
Мързи, най-безопасно е да я уловиш с чаша. Тоест, да я търкулнеш вътре и да я пуснеш през терасата да лети свободно.

# 179
  • София
Добро утро,
Ние след малко поемаме към болницата. Докторката искала да даде наставления за последващо лечение, че утре го изписват. После искал да си ходи вкъщи, не му се стои повече в Сф да ни притеснява, че ние сме нямали много време за него (все работим) 😀
После ще ходим на парцела, уж трябва да ни монтират днес времянката.
После вече трябва да се хвана да приключа месеца на работа.
За Бориса залагам аз на днешния ден, че ми е любима дата. 😊
Хубав и прохладен ден на всички! 🌷

Общи условия

Активация на акаунт