Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 922
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 305
Ааа! Тая пуФкава буза ще я изям!
Киселячко Ного важен!

# 1 306
Уиш,🤗! Ти си знаеш!

# 1 307
Имаш разкошни дечица, Ерин Hug

Прегръдка и за всички останали. Много моля някой да даде тон за друга песен. Наспорт!

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 18:43 от 🧡 Clo 🧡

# 1 308
Ерин, 😍
Мани мъжка или женска котка, гледай само да не е дзвер.
Ако долното котенце пета поред нощ, не дава да спим, отива на заточение.

# 1 309
Между другото, ако ми закъса бизнесът, смятам да се кандидатирам за звероукротител в някой цирк. Да ви покажа укротяването на Хинденбург. Кръстих го Хинденбург, защото се е угоил и прилича на дирижабъл. Та, Хинденбург е онази котка, която е мелез между дива и питомна, даже съседите твърдят, че била между белка и котка, макар че аз такова опрашване не мога да си представя.

# 1 310
Моята песен няма да ви хареса 😢! Бях права за Беболина още вчера и сега децата, които е заразила да тежат на съвестта на лекаря й!

Баш дива котка си е! Имах такава като дете! Най-умното животно на света!

# 1 311
  • София
Сис, гадно е да си права за нещо такова! Бързо да оздравява!

Ери, много готини твоите мъже! Heart Eyes

Уиш, Animal Heart Eyes Cat

Сиросче, никакво заточение за всеобщия любимец, че ще си имаш ядове. Wink

# 1 312
Сисун, наистина е много интелигентно животно.
Да оздравява Беболинката!

# 1 313
Ерин, малкият бръмбър е страхотен, но и големият също.
Залагам на женска кастрирана котка, поне по-малко бели правят.

Сиси, бързо да се оправя Беболина.

# 1 314
Сис, да оздравява малката, много прегръдки от мен Hug

Панди, ама на него само ваканцията ще му стане перманентна. Нищо лошо няма да му се случи. Не е работа да ти нарушава съня, Сирос я разбирам напълно. И без това доста често, сънят ѝ е мираж.

# 1 315
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

що тъй се крият тез люде?
види се суратя не си харесват и затова са все инкогнито Wink

вие знаете ли, че "сурат" значело "снимка/портрет"?
аз не знаех.
всеки ден научавам нещо ново, а то все се оказва старо - хесапа си искам в кафетата, в дуулаба си слагам покупките, преди това ги нося в шанта...

# 1 316
Кло, точно. Много го обичаме, но е лош. Не го бием, не го тормозим. Като не ще да се гали, не галим. Сутринта ме вдигна в 4, дъвчейки крака ми. Явно не съм се събудила от първия път. Забива зъби, само колкото да заболи. Бе гад си е. Като стана детето и него нахапа, е така без нищо. Аз колкото и да изтърпя събуждането в 4, МН няма. За другите му магарии, да не казвам. Мрази ни и туй то. Не е като нормалните котки.

ДобрЕ, Ко речИ?
Сурат е лице, муцуна. Що ме гледаш у суратя?

# 1 317
Като каза "сурат", Добри, понеже и ти си йезуитка като мен, ще разбереш това: Гледаш го католик, а той се оказва като гъз. Simple Smile
Значи не съм само аз забелязала, че броят на скритите маймуни превишава броя на показалите лика си.

# 1 318
  • sf
Ммм тъй то, крокети не взех, ама грабнах от любимия ми зеленчуков хляб, малко маслинки и испански мезенца, плюс някакъв испански сайдер за пийване. Ааа и еклери, ама не испански. 😆

# 1 319
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сестро моя, астрална и от други родители.
няма да отричам - аз съм като лик (щото наистина съм католик), но това не значи, че другите трябва да са като гъз.
ама като се напъват защо да им троша хатъра?

сура(т) с придихание на "т", т.е. почти не се чува, а често 'ич,  е портрет/снимка/картина.
 Simple Smile вчера правих преговор, не можете да ме бутнете по темата Simple Smile Simple Smile Simple Smile
забравила съм повече, отколкото съм научила, но пък как си го припомням...
в трети магазин сменят персонала за непочтително поведение Simple Smile Simple Smile Simple Smile като ме видят се хилят и не успяват да ме поздравят по протокола.
аз компенсирам де.
съвсем скоро посетителите на околните заведения ще бъдат посрещани с ъс "А здрасти!" и "к'о си прайкаш, пич" незевисимо от националната си принадлежност.

Общи условия

Активация на акаунт