Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 920
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 320
ДобрЕ, аз знам разговорно от моя край. Ич не ща, да те бутам.

😈

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 07:44 от Сирос

# 1 321
  • Euskal Herria
Сбира сили, че рано ще става Wink.

# 1 322
Добри, то и сестри по вероизповедание ще се окажем. Макар че аз съм една пропаднала католичка, дето се вясва в църквата веднъж на три високосни.

# 1 323
  • София
Кили на тази снимка е най-благото котенце на света!

# 1 324
Той Кили на снимки винаги го докарва на благо котенце, чак да не й хване човек вяра на Сирос Grinning

# 1 325
Щот' надушва, че ще го засилят към гювеча. Затова прави блага физиономия.

# 1 326
  • sf
Скрит текст:
Има ли нужда от коментар?! 😆

# 1 327
  • France
Ох, Ери, колко е хубаво да гушкаш едно такова малко бебенце Heart напомни ми хубави моменти. Много сладки крачета, само за гризкане. А Киселячев ми изглежда много голям. Браво, браво.

Сис, и това ще мине. Гушкайте се с Беболинка.

# 1 328
Леле не мож ви настигна. Отпреди пет страници: Аз го знам губер с дълги влакна, а китеник с къси подстригани. Може върху фотьойл, сега са модерни такива влакнести покривала и да виси отстрани, особено в бяло.
Нямам 250г сирене вкъщи (о, позор!), така че у нас стандартът за рогче ще е "палец". Утре. Днес ядохме на кръчма, в темата за спестяванията казаха, че било по-евтино отколкото да готвиш дОма 😁 ММ поръчва на бара, пристига манджата само една чиния. Викам какво си поръчвал бре? А той твърди, че е невинен, ама може ли човек поне да не погледне какво плаща Rolling Eyes Добре че имахме и една чиния картофки допълнително, а и порцията си беше огромна та си я поделихме и се оказа тамън (един лакът сандвич-багета такова, с плънка и гарнитурка), пък и като ливнах две бирички то колко му е на едно стомахче. Обаче за втори път ми се случва наскоро някакви недочуващи сервитьорки, дето трябва пет пъти да му повториш колко порции искаш 🤨
Вай, грабвай едната бира и наспорт!

Много са ви космати манджите Smile

# 1 329
  • Пловдив
Донси, само цвета не си докарала Grin

# 1 330
Да се оправя бързо Беболинка.
Ерин, много хубави дечица имаш, пу, пу. Малкия колко много косичка има Heart Eyes
Оплакнах очи с котарачетата. Сиросче, и аз имам една много проклета човекомразка, да вземем да ги сватосаме освен. Е, кастрирана е, ама ко от туй. Платонична ще им е любовта.

Започвам да уча румънски. Мрън. Никак не ми се отдават езиците. Добре, че беше Cartoon network за английския едно време.
Впрочем, имаме много еднакви думи с румънците. Сурикат е една от тях. Покрай бебо го разбрахме. Grinning

# 1 331
Изтървах киселяците, но Ерин да ги нацелува от мен!
Беболина бързо да и минава.
Аз се размазах, краката ми треперят, почти не съм сядала на д-то си днес.
След работа ходих до Лидл, купих си от разтегателните поставки за обувки. Трънки една твоя готина тукашна колежка ми отвори пакет за да видя може ли да се надгражда етажерката с още една. Оказа се, че може - отщипах два броя и хукнах да ги сглобявам. Вече съм ги позиционирала и съм наредила чепикопатъка.☺
От мен наспорт и се хвърлям да спя.

# 1 332
  • Пловдив
Лав, що па румънски? В Англия с румънски...?

# 1 333
Мисте, не мислим да живеем постоянно в Англия. 🙂

# 1 334
Не знам дали е нормално,но Беболина ту е зле,ту нищо й няма?! Вдигна температура,стигна 37,9°. А препоръката на педиатъра беше да дам сиропче над 38°. Сама си спадна,има апетит,пее си ,играе си, сякаш нищо не е било ! Имам чувството,че си въобразявам!

Общи условия

Активация на акаунт