Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 901
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 395
  • sf
За какво се ползват после?
Хрумва ми нещо за коктейли 🤔

# 1 396
  • София
А в какво ги ползвате?

# 1 397
Четох, че за месо, разни тъмни по - тежки сосове, като например моето връткаво телешко, яхнии, салати. Реже се на тънки резенчета от кората за малко свежест.

# 1 398
Ре, и аз го четох това из фейса скоро, страхотно е написано...

Сиросче, дано не  се е стреснал, иначе и малките ранички на главата кървят обилно.  Може наистина неволно да се е одраскал...
Вчера пък баткото го ухапа оса по единия палец на ръката. Ми то като не знае какво е това... прибираме се от село, малката отпред, той оттзад. През прозореца влязла оса, кацнала му на панталоните и той си я пипал и мачкал... и тя го жилнала...  и после мрънчи жално и ми показва палеца... нищо му няма де, не е алергичен, ама дано запомни що е това и да не пипа следващия път Smile

# 1 399
Мързи, милото дете.

# 1 400
Той по принцип прави доста добри причинно-следствени връзки, та ше ми е интересно като види пак оса, как ще се държи...ThinkingSimple Smile

# 1 401
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тук се продават много видове мариновани лимони - с червен пипер, без пипер, люти, сладки...
виждала съм ги в готвените храни. опитахме веднъж от любопитство. вкиселих се от горе до долу, не е за мен тая работа.

# 1 402
  • София
Сирос, да минава бързо, то на децата поне не е като на възрастните. А тетанус? Скоро ли е слаган?

# 1 403
Да се оправя малкото Сиросче и да не му остава лош спомен!

Ре, и аз съм съгласна с теб. Обаче, щом се е качила Уми, явно се е решила да си даде още един поне шанс. Дали ще продължи- тя си знае най- добре. Писала съм- и аз не обичам да шофирам, често ме е страх. Но шофирам. Нямам особен избор. Ако имах, не зная дали бих била чак пък толкова активен шофьор, честно казано.

# 1 404
Как е малчо, Сирос, надявам се, че се е успокоил вече.

# 1 405
  • София
Момичета, Бобчи знаете ли я как е, къде е? Добре ли е? Заради тролската драма ли се дръпна, тя си беше близка с Ния, или?

# 1 406
  • France
Милите Мързелота и Сирос. Hug

# 1 407
И в други теми не съм засичала Бобчита.

Друг ми липсва в последно време. Лайла се загуби. Дечко, ако четеш, свирни, че си добре.

# 1 408
Уми, успокой се. Ситуацията, която описваш, не е точно като за малко да блъснеш пешеходец.

3 съвета от мен, за да избегнеш такава ситуация. Първо - не бързай да минеш (кръгово, през кръстовище, по баир, път без предимство и т.н.), само защото си притеснена, че е сложно. Второ - на изходите на кръгово и съответно там, където влизаш, често има пешеходни пътеки. Гледай да заставаш преди пешеходната пътека, като чакаш да влезеш в кръговото и се огледай за пешеходци в двете посоки, преди да тръгнеш. Също и при излизане от кръгово - винаги гледай за пешеходци от двете страни. Трето - колоните от двете страни на предното стъкло много пречат на видимостта за пешеходци, особено под определен ъгъл. Подозирам, че и затова не си видяла жената. Загледай се другия път, като шофираш, където точно ти е ограничена видимостта, за да свикнеш как да “надничаш” през тях. Пешеходци също не се виждат добре в тъмното, ако излизат от тъмно на осветено място. И дори много опитни шофьори остават изненадани, че изведнъж изкача пешеходец. Затова на пешеходна пътека в тъмното гледай внимателно и извън осветената част.

# 1 409
Тук съм,чета ви .🙂

Общи условия

Активация на акаунт