Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 906
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
И, Бобчи, здрасти. Grinning

# 1 411
Всички болнички и пострадали дечковци бързо да се оправят и да забравят неприятните преживявания.
Сис, Сиросче, Мързелотка - гушки и за вас и за дребчовците Hug

Уми, представям си колко си се притеснила. Съгласна съм с мнението на Уиш на 100%, затова и не шофирам активно. За себе си преценявам, че не се справям добре, шашкам се и не преценявам бързо и правилно ситуациите, в които попадам. МУ смята, че много бързо съм се отказала и не си давам достатъчно време, за да трупам опит и да преодолявам страховете. Може и да е прав. Попи е дала много добри практически съвети.

Много дълъг и много тегав ден с тичане напред-назад и нерви. Тепърва имам да доработвам, при това обемна и трудна работа, защото някой друг е оплескал нещата и не ми е оставил достатъчно време за реакция Head Band Но важното е да свършим работата.

Студено ми е, спретнала съм се с дълъг ръкав и чорапи. Май ще заменям бирата с някакво по-сгряващо питие.

# 1 412
Милите дечковци 🤕.Дано не са се уплашили много 🤗
Днес в кварталния склад за хранителни и почистващи ударих кьоравото 😳.Понякога продават лидлски продукти.Нямам идея как и от къде се снабдяват с тях,обаче бяха такива цени,че няколко пъти питах,дали не са се объркали.Сирене на родна стряха,по БДС ,зряло 45 дни, идваше десет лева килото!Макарон(френски)-4 лева кутията!И още няколко неща,абе без пари бе хора!Леле,и шоколадчета и десертчета на Годайва 🤤🤤🤤.Обаче тях си ги скрих!Че вкъщи имам чудовище, което нощем ми изяжда запасите 😤

# 1 413
  • Somewhere in the World
Сиросче и Мързелотка Hug
Дано не са се изплашили много децата.
Барби, много кофти, милата душица!

Беболина да се възстановява и утре с песен в детската 🥰
Аз още съм без баня- мм намери нав майстор, много свестно момче, и днес трябваше да приключи, но си сряза бедрото с плочка… леле като рукна кръв, ужас, много мъчно ми стана и мм го закара в Пирогов.
Мама е в криза, абе…. Живот

Последна редакция: ср, 14 сеп 2022, 19:17 от Pretty_Mama

# 1 414
Ренкич, погледни срока на годност за всеки случай. Нещо съмнително ми се вижда.

Прити, сипи си нещо там...

Мерси, момичета. Добре е детето.

Утре било 15.09.🤕

# 1 415
Гледах,Сирос,това ми беше първата работа.В срок е всичко!

# 1 416
  • sf
Мдам, за мен лично втори тур на 15ти септември, сега за 9ти път.
Днес идваха техници от А1 да ми оправят срязания кабел, и двамата бяха уау. Ако знам, че  ще пратят пак тях, всяка седмица ще го режа. 😆

# 1 417
  • Somewhere in the World
Естелка, как е Бориса?
В къщи ли сте вече?
Бобчи а Звери?
Мистето и тя си трайка- възстанови ли се, момиче?

# 1 418
Втора седмица поред е на ясла,чукам на дърво.

# 1 419
  • Наблизо
Моето има сопол до коленете..Баща му го гледаше цял ден,заварих го с гурелчета дори на челото.Е поне са щастливи и двамата.Утре училище и дано не го върнат.

# 1 420
E, може ли така баш днес да не спортувате? тетрадки ли надписвате повечето?

Всички деца да се оправят. Сирос, бърр, аз щях да си изкарам ъкъла от толкова кръв сигурно.

# 1 421
  • France
Бюти, ако има гурелчета е добре да го види педито, защото може да има възпаление.
Ох, вече да приспивам децата и да спортя.

# 1 422
Сирос, Мързелче нацелувайте пострадалите юнаци от мен!
Бабри, прегръдки! Нашето коте изчезна, след като се изнесохме  от къщата на село/когато се разделихме с мъжа ми/, когато ми каза си поревах доста. Не понасяше чужди хора, беше дивак и половина, биеше кучето/ смес между немска овчарка и каракачанка/, но мен ме обожаваше /щото го глезех с цаца и други вкуснотии/, слагаше си лапите на раменете ми, а главичката под брадичката ми и така можеше да откара с часове, само да седна/легна и идваше да ми се гушка. Поплаках си доста, плакахме и като се изнасяхме и за кучето и за котето, дворни са милите, нямаше как да ги вземем, още повече, че отивахме да живеем при бабата на бившия.
Миналата година, БМ/бившия мъж/ ходи някъде на почивка и аз поех ангажимента да храня кучето, хора след 9 години ме помнеше и ми се радваше, все едно сутринта съм се разделила с него, но беше забравил малкия син, хвърля се с лай срещу него, пак плакахме и аз и малкия от мъка. От една шепа съм ги гледала, а после...
Болните дечица да се оправят!
Уми, успокой се! И опитни шофьори понякога не успяват да реагират. Няма пострадали, значи всичко е наред!
Нищо не надписвам, даже и облекла не съм му купила и етикети май няма, не е малък да се спасява. Днес в книжарницата ни стопиха лагерите, а за утре не ми се и помисля. Днес съм имала време само за няколко глътки вода, едно протеиново блокче към 3 часа и един път успях да ида до тоалетна, в другото време бачканеее...

# 1 423
Аз ще приспивам себе си след малко. Един бърз уж пазар в Метро направихме, няма да казвам каква беше крайната сума, защото лошо ми стана.

# 1 424
Аз ще мъча Фермата, но нещо и на мен ми се приспива.
Някой гледа ли новия сериал по Нова, да каже, става ли?

И доктор Спиро си е оставил ръцете, опс четири бодила. 😮‍💨

Общи условия

Активация на акаунт