Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 942
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 425
Сирос, как е малчо?

# 1 426
Сиросче, аз снощи опитах да го загледам, но звукът е кошмарен за мен. Като при всеки БГ филм - трудно чувам и на моменти трудно разбирам, напрягам се много. Яд ме е, може и да е интересен, но ми е мъка с този звук. Тази вечер пропуснах, нямах време да следя внимателно.

# 1 427
Добре е, Кло. Пазари се хитрягата, да не ходил на училище. Щял да пише у дома и аз да съм работила у дома. А и щял да слуша. Бащичко.

Бърди, благодаря.

# 1 428
  • Наблизо
Ами ще го видим как ще е тия дни,гурелчетата са залепнали сополи,смесени с прах.Приказно.
Баща му :•Еее ми чи кво му е•
Що не съм мъж .Ей така,да не ми пука.Но иначе детето нахранено и слагано на гърне де.

# 1 429
  • Пловдив
Сиросче, да идеш при тоя Спиро и да черпи до откат Wink за тоя майсторлък...
Да минава на дечко.

Добре съм аз, лекувам с бира Simple Smile

Мани, 15-ти...Head Band лошо ми става.

Ренко, тия продукти крадени да не са? Знам ли...?
Сноще гаудата дето си я купувам е 8лв, 400гр. Начи ужас на квадрат.

# 1 430
  • France
Добре е, Кло. Пазари се хитрягата, да не ходил на училище. Щял да пише у дома и аз да съм работила у дома. А и щял да слуша. Бащичко.

Бърди, благодаря.
Милият той Kissing Heart

Бюти, като си родиш второ и рязко ще възмъжееш Stuck Out Tongue Winking Eye

Хайде, лапета, заспивайте, че мама има да спорти Hands Pray

# 1 431
И на мен такива мисли ми минаха през главата,Мист 🙄.Обаче е голям склад, много известен из търговците, преди по-малко от две години отвориха и магазин...И още преди него продаваха някои сладки неща от лидлския асортимент.Обаче днес направо ми се изцъкли погледа.13 ако знаЙ нещо по въпроса ще ни светне.

# 1 432
  • France
Вярно, че Лайла се загуби нещо.

# 1 433
Виждала съм търговци, които товарят в бусовете си директно от Лидъл. А може и производителят да е пуснал партида и не към веригата собственик на търговската марка.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 13:38 от 🧡 Clo 🧡

# 1 434
  • Наблизо
Тихо,тихо.Да порасне туй малко,че съм като линейка и с тия цени не мога да спра да работя.
Направо като сравнявам колко харчех миналата година и сега за едно и също.Периодично се сещам като се хвана че мисля как да спестя от това и онова.Моналата година ходех да обядвам където си искам и купувах за храна каквото си искам,без да гледам промоции много - много.Нали нормални неща,но не съм дебнела промоции.Сега като видя спагети например,си взимам няколко пакета.

# 1 435
  • sf
Един младок на 23 скоро ми каза :" Не искам деца, защото са много скъпо удоволствие".
Хем ми стана смешно, хем тъжно.

# 1 436
  • Наблизо
Не е евтино хич,а и моето е малко сега и тръгна на държавно училище.Поне частните гледани и от миналата година отпадат.
Не искам да си представям след 5 години какво ще е..

# 1 437
Айде, сложихте ли буквара под възглавницата 😁 Много обичах първия учебен ден едно време, сега обаче ми е кошмар като сънувам училище, все такива дето се губя и не мога да намеря класната стая. Около 15-ти септември все ме обхваща една такава трепетна нервозност.

Тия евтини продукти да не са с изтичащ срок на годност? 🤨

# 1 438
Ренко, за тия продукти ми хрумва, че може да са някакъв вид брак, я някоя буква не изглежда както трябва по стандарт, я нещо отпечатано грешно.

Много е скочило всичко навсякъде. Абе, да сме живи и здрави, едва ли ще е последната криза, която ще преживеем.

# 1 439
В опита ми дотук- препродават от Лидл. Няма ви казвам как се грабят днес китки и утре сутринта ще ги купуват учениците. Букетче девет рози 3.99. А, познайтепколко букета са това и каква ще е печалбата...И други стоки имат същата съдба.
Телеграфно, че е късно. Сколасах да натъкмя Килеша...каквото  липсва ще си набавя сам.
Лека на всички!

Общи условия

Активация на акаунт