Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 957
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 440
  • France
Да им върви по вода утре на учениците. И стискам палци за Джун.

Добре, спортих с биричка, но защо по ягодите изядох и един чипс? Защо??? Никога няма да сваля този задник Cry

# 1 441
  • Fairbanks, Alaska
Във връзка със сроковете на годност, ето ви една лесна задачка:
Купувате шест преоценени хляба със срок на годност 15.09, 16.09 и 19.09, като се предполага, че до 10 дни ще сте ги изконсумирали. Но става така, че хлябовете престояват още 15 дни след срока на годност. През това време един от хлябовете мухлясва. С кой срок на годност е мухлясалият хляб-дали е този с най-стария или пък с най-новия срок, или този по средата?

# 1 442
Кукам от час и половина! Как ще издържа днес, идея си нямам!
Палци за Джун - стиснати, утре ще ги стисна още по -силно. Прегръдки, Джун!
На добър час на учениците! На майките им напомням да попълнят запасите с течни успокоителни.😜
Оф, ще се мъча да поспя...

# 1 443
  • Варна
Прити и аз чета, когато мога ,нещо Бориса не е съгласна с качването на грамажите мляко и от 60 слезе на 40, а утре трябва да е на 70. При първото неизпиване реших, че ще я тормозя да ги изпие и резултата е повърнато, морят я вече колики, може и това да е причината, сега нощното изяде 40, опитах за кратко, отказа и реших да не я насилвам. Утре ще си я изтегля, за да видя как върви,  а преди малко падна пъпчето. Такива вълнения имам.

Сиросче, радвам се, че е малкия дявол.

Джун, ще ти стискаме палци с Бориса 😁

Успешен 15.09 на малки и големи утре. Заредете Жин 😁😁

# 1 444
Успешен първи учебен ден на учениците, да им е спокойна и забавна годината.

Естела, не съм много сигурна, но щом е намалила количеството, защо не намалиш и ти интервалите, в които яде, така че накрая да имаш същото количество за 24 часа?

# 1 445
Не спах  тая нощ, добро утро... А защо не спах, отговор и причина няма... от нерви сигурно.

# 1 446
Добро!
Много е студено. Иде ми, да пусна климатика.

# 1 447
  • Варна
Успешен първи учебен ден на учениците, да им е спокойна и забавна годината.

Естела, не съм много сигурна, но щом е намалила количеството, защо не намалиш и ти интервалите, в които яде, така че накрая да имаш същото количество за 24 часа?

Това означава да я будя, ама ако трябва и това ще направя......много се тревожа.

# 1 448
  • USA
Добро утро!
Успех на учениците!
Палци за Джун🤞🍀🙏
Естелка, ще се нагодите с малката. Аз не си спомням да съм мерила колко са яли мойте навремето, даже и не ми е дошло наум да се терзая за това.

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 22:36 от SkyBlue

# 1 449
Естела, пиша с уговорката, че моят опит е със смесено хранене на тази възраст.
Спи ли много Бориса? При новородените поспаливостта може да е от глад, някои плачат други спят. Затова тогава е ок да се буди детето, за да се нахрани.
Не казвам, че това е случаят! Единствено, че понякога е ок да събудиш новородено, за да му дадеш да яде.
Измери си я днес, най-вероятно ще се окаже, че притесненията ти са неоснователни и си наддава Бориса по учебник.

# 1 450
  • Пловдив
Добро ученическо!

Скай, пак мерси за готиното кафе! Ама ти май нарочно ставаш рано, а? Изгрева да фанеш Smiley Страхотна гледка!

Сиско, как сте днес?

Сиросче, днес ще го пращаш ли дечко? Дано му е минало...

# 1 451
Няма, Мисте. Ще отидем до училището и после ще му направя нещо сладко. Работата ще е помежду другото. Колкото толкова.

# 1 452
  • Somewhere in the World
Честит първи учебен ден- по вода да им върви на учениците, а на мамите достатъчно жинче 🥰🌸
Винаги много съм се вълнувала на 15.09 и много обичам суматохата в началото на учебната година!
Джунче, успех Hug🙏🍀
Стели, не се притеснявай, ще се нагодите с Бориса, то само ще ти покаже човечето, но аз не бих будила … макар че аз съм кърмила.
Нагласила съм се да ходя на някаква тренировка ХИТ, да видим дали ще ми се получи, иначе работа за целия китайски народ
Хубав ден, момичета.

# 1 453
  • София
Честит празник! Желая успешна учебна година на всички малки и големи! 🌷☕
Номер 1 е изпратено!  😊

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 23:06 от Rodiva

# 1 454
  • France
ДобрЮтро.
Ще предам думите на акушерката, която водеше курса за родители. Ако бебето е малко и особено в първите седмици, трябва да яде на максимум 6 часа. Иначе се буди. Стели, на твое място ще будя и предлагам. Колкото толкова. Кърмените деца пият по малко, но са постоянно на гърда. Монстърчето се роди 3кг, но беше 52см и много слаб. Но имаше много хубав сукателен рефлекс и нямах проблеми. Първия месец си искаше на 2(!) часа, ден и нощ. Като по часовник. Като мина на 3, си отдъхнах. Славчо, въпреки че се роди слонче (3,800), имаше проблеми със сукането, отслабна и съм го будила. За малко да не успеем с кърменето. 3 дни гърдите ми бяха едни огромни, твърди топки. Наболява ме само като си спомня. И той пиеше по малко. Та будех, предлагах, ако преценя, че е заспал на гърда по-рано, сменям памперса да го събудя. В началото трябва да наддават ударно. После като стигнат 5-6 кг сами си дават почивка.

Общи условия

Активация на акаунт