Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 958
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 455
Изпратих Килеша...Наче, хубав, хубав...пък що е такъв килеш 🤨 🥰 да се пукнеш от яд. Язък за хубостта..

Честит първи учебен ден! Да е успешна годината за всички ученици!

С трепет чакам като се върне...какъв е списъка за докупуване 🤕
Кафе и ще я мисля. Палачинки за принцЕс като начало. Два дена отмаря/ тъй рече/ при мен, та ще я глезондря, кво да я Прая и нея 😍

# 1 456
  • Варна
Благодаря на всички за подкрепата ❤️

Пожелавам на всички ученици да им върви като по вода 🥳

# 1 457
Успешна да е новата учебна година!
Изпратих първородния.
И той се роди доста малък,в началото на деветия месец.Ниско тегло,плюс тежка жълтеница,будех го да яде,заспиваше след първите глътки, голяма борба беше.Обаче като стана на два месеца,и наддаде малко на тегло,и като му дойде гласа,иии като ревна(не от глад 😁),та чак някъде към четвърти клас спря 😂.Иначе докато го захраня беше голяма борба храненето му.

# 1 458
  • France
Аз още я водя със Славито. Яде от всичко, но малко. Ще стане на 2 години, но най си обича млякото.

# 1 459
  • София
Честита учебна година, банда и наследници! Да е лека, весела, изпълнена с приятелства и нови знания и интереси!
Родива, много ми хареса девойчето ти. Grinning Успешна да ѝ е годината.
Преди малко щях да ревна. Гледам младо семейство води две малки момченца с униформи, цветя и ранички. Много хубава гледка. А мойто магарЧе ще посещава рядко училище тази година, сменяме формата на обучение. Тя е ок с това, знае какво иска, ама на мен ми се струва някак значимо и се разстройвам.

# 1 460
Успешна учебна година на всички! По-малко нерви и стрес, повече приятни емоции и интересни познанства.
Моя дружка днес за първи път поема първи клас. Вълнението е голямо, приготовленията също. Помагах й да приготвяме подаръчета за децата. Сега тръпна в очакване на отзиви как е минал първия учебен ден.
Вчера пък в един магазин се запознах с чаровна първокласничка, която нямаше търпение да започне училище и подробно ми обясни за роклята и обувките си за първия учебен ден. Мина ми през ума, че скоро ще й спихне ентусиазЪма, а майка й ще започне да зарежда течни успокоителни Joy

Стискам палци на Джун! Всичко ще бъде наред HugFlowers Four Leaf Clover

Родива, много красиво момиче си имаш Heart

Брр, студено. Призлява ми като се сетя, че ще става все по-студено и мокро.
Снощи работих до 1 часа, имам още малко за довършване по спешната задача. И идва следващата, която също стана спешна, защото беше избутана в ъгъла заради предишната.

# 1 461
Добро утро. Успешна учебна година на всички деца!

Днес и утре стискам силни палци за Джун.

Естела, не се тормози, нали яде все пак. Пробвай по-малки количества по-често. Може и да се наложи да смениш АМ с някое друго.

Бърди, пак си в спешна серия, успешно да избуташ проектите.

# 1 462
Бъръльо, на спорта ли ще се отдава твойта девойка?

Аз стартирам деня със закъснение и от няколко дни не мога да открия 2 часа да свърша нещо в работното им време.

# 1 463
  • София
Мхм. Малко ми е страшен преходът, от пълна отличничка в ЕГ към СФО. Поне остава в ЕГ, няма да ходи в спортно училище. В края на годината предвиждам как ще се проспортя с всичките ѝ изпити.

# 1 464
Ехе, Бъръльо, щом чак в края на годината ще е.

# 1 465
Всеки следващ ден е по зле от предходния!
Добро утро!

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 11:12 от Sissy

# 1 466
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сисе, ама голямо пожелание удари.
чак ми се прищя да пийна едно малко Wink

# 1 467
Бъръльо, ще се справи. Щом досега е съвместявала успешно и двете, изобщо не се и съмнявам, че ще успее с училището.

# 1 468
  • sf
Честит 15ти септември!

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 12:21 от donsita

# 1 469
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кажи ми, че не си имала това предвид! нали? нали?
а то ще се гмурнем с главата напред в дупка по-дълбока от сатурновата.

Общи условия

Активация на акаунт