Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 976
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 470
  • France
Много си готина Донси. И твоят момчурляк също.

Момичето с бялата рокля е много нежно. Ех, младост.

# 1 471
кажи ми, че не си имала това предвид! нали? нали?
а то ще се гмурнем с главата напред в дупка по-дълбока от сатурновата.
Добри, остави бейлиса бааааавнооооо, баааавввнннооооо.

П.П. Кое момиче в бяла рокля?

# 1 472
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
..
Всеки следващ ден е по зле от предходния!
...

и след поправката и през бейлиса пак сЪ пУаша Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 473
  • София
Ули, Попи, благодаря. Имам нужда от кураж. Аз, не тя. Stuck Out Tongue Winking Eye

Момичето с бялата рокля е дъщерята на Родива.

Донси, чудесни сте!

Сис, много песимистично. Нали знаеш вица за оптимиста и песимиста? По-зле не може да стане. Можееее, можееее.

# 1 474
Според педиатъра температурата онзи ден е била психосоматична реакция на организма!
Страх ме е ,че е станало нещо в детската градина,за което не съм информирана. Избягва деца и детски площадки от тогава ,а е/беше наистина много общително дете!
Междувременно ММ ме обяви за неспособна да се отдели от детето си майка, която му вреди!

# 1 475
  • София
О, Сиси. Разбирам ти притеснението и не знам как да те успокоя. Най-вероятно да е просто стрес, нищо да не е станало, но малката да го изживява трудно.

# 1 476
Сисун, остави Беболина на ТМ и го остави да ти покаже как той е способен да отдели детето и да изгради самостоятелност у него. Да ти даде светъл пример, ама на дела, а не на думи.

Аз, понеже живея срещу училище, имам само един въпрос. Дали е възможно някога, поне веднъж учебната година да се открие без "Бяла роза"? Поне веднъж?

# 1 477
Добри, бре, това е отговор на как са Simple Smile на градината явно Беболина още плаче и Сиси, както всяка майка се притеснява.

Сиси, твоя педиатър хич не се представя добре досега. Има такива вируси, няма нужда да те вкарва излишно във филми.
Без градина не ви е опция, така че хващай се за косата, горе главата и полека лека ще свикнете и двете.
А, да, и един задвратник за ТМ от мен

# 1 478
  • France
Бяла роза? На откриване? Йей Dizzy Face

Дайте едно палче за МН

# 1 479
  • Пловдив
Сиско, не е ок и в твоя полза да се паникьосваш и да си мислиш негативи...казва ти го песимист.
Скрит текст:
Слушай ме!
Това си е стрес и за детето, и за майката...организма също се калява. Изисква време при някои да се случи....Някои деца го преминават трудно. Моя се скъсваше да реве=ангина, т.е нещо го стиска за гърлото...разбираш ли ме? Тия теории според хомеопата, когато го посещавахме ония години...
Смейте се, но вярвам в тия неща...когато ММ замина да бачка за месец и кусур в чужбина, детето почна да заеква.

# 1 480
  • Euskal Herria
Успешна да е учебната година - и за учениците, и за родителите, и за учителите!
Джун, стискам палци!

# 1 481
Хехе, Уиш, вярно ли "Бяла роза"? Никак не е смешно. Боже, боже.

# 1 482
Ох, аз никъде ме видях момиче с бяла рокля, пак ли ми се губят мнения.

Ей го и сега половината не ги бях видяла

# 1 483
  • София
Радвайте се, че не дъни Васко Жабата.

Навсякъде по улиците е пълно с деца, сърцето ми се пълни с младост, и радост.

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 18:58 от бъръльо-бъръльо

# 1 484
  • Euskal Herria
Да, продължават да се губят постове. И аз сега видях непрочетени.

Уиш, тия срещу вас трябва да са новатори май. Досега никъде не съм чула/чела някой да е споделил същото. Ама пък и упорити, щом всяка година е... Традиции изграждат Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт