Бърди, какво четеш така задълбочено? Аз чета три и не ме тегли да дочета нито една, но бутам от време на време по някоя страница, трупат се на много практична купчинка върху която много удобно стои дистанционното за тв 😁 Едното е криминале и вече му прозрях края, другото е една огромна сага, която просто ми писна да се разтяга, а третото си го намерих, беше от ония дето хората си ги печатат сами, оставено с панделка и визитка вземи-ме-прочети-ме, за търсач на орхидеи се разправя, но е леко аматьорско написано.
Много отрано ги почнахте манджите, ние тамън закусихме варени яйца - ММ седна да гледа новините и ги изтърва та не бяха рохки, ама се преструвахме и ги дълбахме с лъжица
- и сега ми се ядат кюфтета с манатарки
А трябва да се пазарува днес, вече много скъпо излиза човек като пазарува гладен
Джунка, палци леко да е!
имах сушени на резени - натрошавах ги в боба, имах и смлени, използвах ги като подправка в боб и ориз.
Няма да ви цитирам текста на песента, защото ме е срам, но ще ви подшушна, че е адресирана към друг съсед. Много е весело при нас, мда.