Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 587
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ох бре, Мисте....
кОла си купил човека, а аз все колА разбирам и се чудя как е успял да си купи кола така, сякаш семки от сергията си купува.

# 1 621
Ей, Добри, добре, че си разбрала, че и аз все за автомобил си мисля и се чудя какво са тия глътки, за алкохол ли се пазари Joy

# 1 622
дай, Боже, всеки да кръшне за малко от дома и да се върне с колА, ама не е толкова лессна тая работа. Simple Smile

значи да търся сайтовете на партиите, нали? колко са? 25? 30?

# 1 623
  • София
Значи не съм единствената дето за возилото се е сетила. Smile

# 1 624
маКак му вдигнахме рейтинга на свекъра!
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 1 625
  • Пловдив
Мани, мани Stuck Out Tongue Winking Eye

Ся па МУ отиде за лекарството по каса...мъчим да го изтеглим по-рано, ама кой да се сети, че елект.рецепта е изтекла Confused Минали са 3мес...и покрай тая лудница-пропуск. Ся док е чак е понед.втора...Тия лични не им ли светва нейде там?

# 1 626
Браво Джун! Надничах тук да чуя добри новини! 🍀🍀🍀Да става все по добре за теб! 🤞🤞🤞

# 1 627
Джун, браво! Все така добре да вървят нещата оттук насетне!

Рязко ми се доспа и едва гледам, все едно някой ми дръпна шалтера, а имаме уговорка с приятели за довечера. Успях да избутам спешностите вчера и днес, но пак ми остана работа за събота и неделя.

Гласуването сте обсъждали. Гласувам почти без изключение, макар че все по-често в мен се промъква мисълта, че няма да променя нищо. Старая се да я заглушавам в зародиш. Последните няколко пъти гласувам не "за", а "против", водена от силното нежелание да видя някои политически субекти с повече власт. Съгласна съм с Ули - и аз смятам, че сме изправени точно пред този избор, затова непременно ще гласувам.

# 1 628
Джун,🤗!
Прити, добре е днес Беболина 🤗! Забавлявала се е много в градината!
Глупавата й майка реве от сутринта...

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 10:45 от Sissy

# 1 629
  • Пловдив
Пържа пресни чушки и ше са миш-маш, а ММ отиде на прибира ученика.

Днес писах на класната, та я накарах да се разшава и пусна списък с учебниците...почти всички Simple Smile Можело начи.

# 1 630
  • София
Сисунчо, вместо да плачеш, вземи си помисли колко е по-лошо другото - залепено за майка си, плашливо, несигурно и самотно хлапе. Не сега, сега е малка Беболина, но след време. Знаеш ли колко горда ще си с успехите ѝ и самостоятелността ѝ?

# 1 631
Мрън... донесла съм си работа за вкъщи и бачкам, челото ме боли точно над двете очи...а всичко е спешно и за вчера ... днес рових в архивите до 2011 да търся  фактури, в понеделник ме чакат ранните години... а застрахователите и институциите искат и още и още и още...
ше си налея в 7... сега още не мога Laughing

# 1 632
Бър,ясно, но нали си падам малко драма куин, та си ги изживявам нещата! Ще сложа предупреждение по-горе 😂

# 1 633
  • София
Сис,  Hug Щях да напиша същото като дамите преди мен, но ме изпревариха. А и би било лицемерно от моя страна, защото аз и вчера в училищния двор пуснах една скришна сълза, но повече от гордост, отколкото от друго.

# 1 634
  • София
Не са глупости, Сис. Всеки родител е минавал през такива мисли. Аз скоро визуализирах изнасянето на щерката и си подсмъчах. Но другата радост е по-силна.

Успокоявам те един вид, ако не си разбрала. Доста непохватно, ама от темерутче като мен, толкова. Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт