Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 625
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 725
Момичета сърдечно благодаря за пожеланията ❤️ Хубава и спокойна вечер на всички! Аз бачкам 🫡

# 1 726
  • sf
Свински ушиииии 😍
Има ли смисъл да си купувам парочистачка? Върши ли работа? Периодично ме тряска тая вълна, питам, разпитвам, после решавам, че не ми се дават пари, забравям впечатленията си и след време наново. 😆

# 1 727
  • Пловдив
Донси, тва като колА или Барселона ли? Grinning

# 1 728
  • sf
Хаххаах нещо такова. Предната дилема се реши в полза на Барселона.

# 1 729
Тъй, тъй. Свинските ми уши заминаха в небитието, незнайно защо.

# 1 730
  • Пловдив
Скай, всичко ще е наред!
Ще чакам снимка на плаж+коктейл Simple Smile

# 1 731
Ушите мога да ги пропусна, но увеселителния шкаф НЕ! Мразя да глад я, ама ще се жертвам.
Добре де, на който не му харесват спокойните  уютни пристанища/нашата тема/,  да ходи да се пени някъде другаде -форум голям, място за дърляне бол. Всеки, който адекватно е влязъл в темата и е добронамерен е добре дошъл. Не сме затворено общество.  Да се влиза с интриги и разправии, да се докладват глупости и да се трие на калпак е меко казано гадно и разочароващо. Няма ли най-накрая да оставят темата ни на мира!!!!😈😈😈

# 1 732
Аз, ДобрЕ, аз ядох свински ушички. С бирка. Но явно имАх неблагоразумието да попитам тук ли се трие.
Сиросче Heart

# 1 733
  • France
Леле, Тьорти, гледах клипове от Бургас - какъв апокалипсис! Cold Sweat ужасно е било.

Пак изпуснах екшъна Rolling Eyes

# 1 734
  • Euskal Herria
Търти, то при вас е било страшно. Дано приятелят на сина ти да е добре. Вие имате ли поражения?
Донси, нашата парочистачка така си седи в кашона. И един път не е ползвана. Ама то зависи ти за какво искаш да я ползваш.
Скай, леко и безаварийно пътуване!

# 1 735
Хехе, Ули, съдейки по скоростта, с която изчезна последния ти пост, значи си нацелила забранената думичка.

Чак започвам да се съмнявам в себе си наистина ли съм прочела това, което смятам, че съм прочела, или си въобразявам.

# 1 736
  • France
Пак нищо не разбрах. Оплак, оплак!

# 1 737
Е, добре дошъл на Бачорски тогава. Гадост. Да споделите думичката табу, за да не продължават. Нещо за свински уши ще да е.

Ох, като гледах репортажите от морето и тръпки ме побиха. Имам братовчеди в Поморие. Като чух, че минимум едно денонощие няма да успеят да възстановят захранването се чудя, да се обаждам ли, или да звънна утре до София и да говоря с братовчедка ми. Най-малкото заради тока в телефона на братовчеда.

# 1 738
Интересно. Оказва се, че в спамо-чата, освен за свински уши, не може да се пише и за Хорейшио. Защо не може да се пише за тъп герой от тъп сериал?  С какво нарушава форумния дзен мнението ми, че Хорейшио е мега тъп герой от още по-тъп сериал?

# 1 739
Боже, какво стана с Ули и коя е trox?
Да не е въведена бананова диета или още по-лошо, да са оттеглени съгласия?

Общи условия

Активация на акаунт