Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 487
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 710
Ерин, и аз съм така. Все нещо да дъвча, пък ако е сладичко, най - добре. Ако няма шоколад в къщата изпадам в нервна криза. Решила съм да се стегна, пък да видим. За сега КЗ ми е ок, но инсулина не ми се мисли..

# 1 711
13, много страшно. Дано момчето не е сериозно пострадало.
И при нас се се стъмни и гърми.
В Пловдив преди час ни хванаха черни облаци, но се радвам, че изпреварихме дъжда. Дано се размине без проблеми и си вали тихо и кротко.

Мислихме да излизаме с приятели, но в това време не мърдам никъде. Уговарям МУ да си правим кино вечер и да гледаме "В сърцето на машината" - все едно го карам да мъкне камъни.

И докато стигна до края на писаниците, вън буквално се стъмни и се заизлива страшен дъжд.

# 1 712
Тук сега затрещя и заваля отново, но светкавиците много зловещо просветват, а още не се е стъмнило. 👀 Този път окончателно си прибрах прането. Сирените на линейките дето хвърчат са ми още по-зловещи.

На ВНЛ весел празник! Ако има и други, бъдете здрави!🌹

# 1 713
  • sf
И аз спах и сега ми е криво, и мача проспах.
Ще разходя кучо, че да се проветря.
Изпуснала съм, че по нормалните НВО са почнали Домът на дракона и съм пропуснала първия епизод със сигурност, и май и втория.

# 1 714
Ако имаш абонамент през кабелния оператор, може да си активираш НВО макс и да ги гледаш там. Аз стигнах до трета серия на Семейство Даръл. Моето семейство и други животни ми беше любима книга. А със сериала им се е получило. Нямах големи очаквания иначе.

# 1 715
Отдавна съм мъртва отвътре, битовизми и катаклизми са изсмукали жизнените ми сокове и душата ми е пустиня без емоции, без живец… И затова, често прибягвам до увеселителния шкаф, да си търся акумулатор, който да ми палне тока, ама… И за да проверя, че съм жива си търсих музика и попадам на яко ретро гръцко парче…Пренесох се в края на 80-те години, в един култов за времето си ресторант. Бях поканена на вечеря. Масите заредени с блестящи прибори, а аз се чудя, с коя от всички вилици да се самоубия…
Музика…Няма нищо и никой, който да се загнезди по такъв начин в мозъка ми, да ми въздейства като оголена жица. Когато намериш музика, която те връхлита като ураганен вятър, нахлува в душата ти - празна пустиня и завихря емоциите ти като пясъчна буря, а ти си безпомощен да се изправиш и се предаваш на течението, запокитен в розЕви облаци и зелени полета, тогава разбираш, че светът е оцелял, защото е слушал музика (и е наспортвал, ествствено ). Има песни, които ми напомнят за любими ЧОВЕЦИ...и се пренасям на друго място... Колкото и шантаво да звучи, някои песни ми носят и аромати... напомнят за уханието на любими хора и сезони... Носят ми дъх на лято, на слънце, на спокойствие и релакс... на зима, студ, носталгия, замръзнали звезди, на блещукащо жарче от запалена цигара,  на изпепелена клечка кибрит…
Просълзих се... Жива съм!
Наспорт, общество! Връщам се да ви чета Heart
Скрит текст:

# 1 716
  • sf
Увеселителен шкаф! Хареса ми! В моят увеселителен шкаф рядко се задържа нещо. В момента имам само 1/3 бутилка розе и 1/2 вишнев ликьор. СипАла съм си от второто.

# 1 717
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
спомняте ли си едни такива нравоучителни табелки в болниците, в училищата, в здравните служби по селата...
пред очите ми още блести емайла на една такава табелка от болницаили здравна служба, не помня къде.

"Алкохолът не решава проблемите Ви!
Прави ги с един повече!"

Wink карамелена вещице, не те спирам от спорта.

аз май съм обратно, не музиката извиква аромати, а ароматите връщат спомени, цветове и музика.

# 1 718
Донси, ние сме тъжни, много тъжни хора и увеселителния шкаф се е жизнено необходим Joy
Сиско и аз днес закачвах нови пердета, мразя това! Но още по-мразя да ги гладя, изгладих цифром и словом 20 метра плат... Обичам да гладя, но завесите ме изприщват, та да ви питам : Знам, че съм единственото куку тук, което обича да глади, но все пак, някоя от вас има ли опит с вертикално гладещите ютии? Искам я само заради завесите, не, че ме бутат някакви излишни парични авоари.
Добриня Heart

# 1 719
Карамело, кажи бе, жена. Ще дойда да помогна с пердетата, няма да се мъчиш, я! Ама ще споделиш шкафа 😈
Нямам вертикално гладеща ютия, имам парогенератор. Вертикално с ризите се справя, за пердета - не съм пробвала.

Пак ме изтрийте.

# 1 720
Отдавна съм мъртва...жива съм...
Малка е дозата за синхрон.

# 1 721
  • Пловдив
Кой трие и какво?

Аз одеве забравих да спомена, че сколасах да скокна и до уч.борса...130кинта заминаха, а тетрадки не съм купила.

# 1 722
Сиросче, ти само ела, не само шкафа и съдържанието на хладилка ще споделя с теб Heart Нямам парогенератор мамка мО, все ми е пробито портмонето Frowning1 ма, пробвай 'се пак глади ли завеси.

# 1 723
  • Пловдив
И мен вземете, ей Simple Smile акъл ще давам...за шкафа Wink

# 1 724
Кроталова, сИпи, ако нема- донеси Stuck Out Tongue Winking Eye
'Сички сте ми добрО дОшли, ще се радвам да ви посрещна, пък ако и изгладите... Heart

Общи условия

Активация на акаунт