Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 525
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 695
  • София
Аз направих винен кебаб с гъби и по Ули, сложих сушени манатарки. И картофено пюре и сега ще прилагам, всичко останало може да чака.

# 1 696
  • София
Честит празник на празнуващите. Flowers Tulip

Оплаквам се, че постоянно съм гладна… Дали от кърменето, дали от неспането… и то все за боклуци… Сега си взех моркови да нагъвам, ако прегладнея и взех и КЗ да си следя, че не е добре тая работа.

# 1 697
  • France
Ери, и аз бях така. Недоспиването ме избиваше на шоколад.
Сега пък се натъпках с ТехМех. После що не свалям.

Скрит текст:
Мид, не знам дали четеш, но знай че ти и децата сте в мислите ми. Много искам да кажа нещо мило и утешително, но просто думите ми бягат. Hug

# 1 698
Чудех се къде сте се скрили днес и видях, че е световен ден на почистването. Отивам и аз да се скрия 👈(゚ヮ゚👈)

# 1 699
Аз ходих за нови завеси за хола. Изпрах ги с омекотител и ги закачих веднага с надеждата,че ще се опънат от самосебе си,но напразно! Ще трябва да ги гладя,то се в видяло,но пък у дома ухае на лавандула сега 🥰
Беболина се сдоби с нова седалка за тоалетна и стълбичка и сега през пет минути ходи в банята да клечи, като всичко това нямаше да е оплакване ако не искаше непрекъснато компания там 🤦

# 1 700
Сис ,аз бих си направила един коктейл и сядам на плочките и ей го,компания .

# 1 701
Следвайте, Бобчита за повече съвети как да бъдете щастлива майка на тодлър 😂!
Даже не е нужно да седна на плочките,имам си бели мекички килимчета за баня 🍸

# 1 702
  • Пловдив
Аз от утринта ся посядвам...е, и при фризорката де Simple Smile Ма съм убава! Sunglasses Ся, ако някой искаше на кафе щеше да ме скиба Wink

Аз не отидох у Софето. Остайх ги да се спасяват семейно...ма подозирвам, че пак ще се газирам.
Тая вечер има банкет от танците, ама пропускам. Не ме кефи.
Сл8жих прясно зеле с дом.пиле у херметика, омесих кайма, пазарувах...Вече ми се пийва.

# 1 703
А аз спах. Един час. Сега всичко ми е криво.

# 1 704
Тук пак мега бурята, ще ни гледате в новините. Всички съседи са оред блока да си ревизират колите. На няколко коли са начупени стъклата, предни, задни... Събират ги оттук- оттам. Беше страшно 👀🤕

# 1 705
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Sad хора да няма пострадали. другото се оправя.
но и природата е срещу нас...

# 1 706
На Килеша съотборник е пострадал. С линейка са го отнесли. Те тъкмо мач щяха да имат. Разправя, че тераси чак падали.. Той доста наплашен се прибра..Вика, беше кошмар. Аз видях изкоренено дърво... абе страхотия беше.

# 1 707
Нас ни подмина. Само интензивен дъжд за петнайсетина минути. Сега имам заръка, да проверя за теч от покрива в таванските помещения, но не ми се качва просто. Мързииии ме.
Тринки, дано не е сериозно и да се възстанови момчето.

# 1 708
  • София
Търти, кошмарно звучи! Какво му е на пострадалото момче? Нещо летящо го е ударило ли? Бързо да му минава!

Все забравям да поздравя всички празнуващи днес! Да са здрави и щастливи!

Аз съм на тръстиката. Нещо главата ми тежи, замаяно ми е, мисълта ми не тече бистро и това доведе до някои грешки. Надявам се да не се окажат непоправими. Най-неприятно ми е, че трябва да ми съдействат други колеги за оправянето. Не е готино те да се товарят заради чужди грешки.

# 1 709
Честито на имениците! От зраве, щастие, любов и късмет да не се оттърват!
Край на тази дълга тежка седмица, остават ми още 6 дни на временната тръстика.
За утре имам да пускам многооо перални, но простора няма да ми стигне, да не говорим, че може и да вали. Днес 1-2 часа поваля, слава Богу кротко и тихо/без гръмотевици и светкавици/. Освежи въздуха. Аз още татъркам сандалите, не ми се скача в обувките.
Тринки, дано да се оправи бързо момчето и да не е пострадало сериозно. С природата шега не бива - от бури с гръмотевици ме е страх от ученическа възраст. Сестра ми писа някакъв реферат по физика/с който даже спечели награда/ точно за тези явления, така ме наплаши с кълбовидните мълнии, че при буря само гледах контактите да не се появи от там някоя такава/един от начините да ви се яви/, бърррр.
Утре ме чака ОИ, готвене, искам едно шкафче да боядисам, да си довърша къщичката за ключове..., но времето няма да ми стигне за всичко.

Общи условия

Активация на акаунт