Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 531
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 680
  • Sofia
Добра събота на всички!
Честити да са празнуващите!
Пия второ кафе и обмислям разходка до болничния двор. ВМА много я харесвам събота и неделя, хора почти няма, магазинчето работи, всичко е лежерно, идилия. Grinning
Добри, аз бях за десетината партии, но нито му е мястото, нито ще тръгна да агитирам за тези, на които симпатизирам. Но много се надявам разумните и интелигенти хора, живеещи навън да гласуват. Hug
Някой ходил ли е на йога в клуба до БНТ? Знам, че Марияна Векилска води някакви класове там и много се замислям да се запиша.
Хубава събота на всички! Почивният ден трябва да остане почивен!

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 12:01 от Child of June

# 1 681
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Лоли, а с доктора и твоя проблем? Мина ли?

Честити именници!
Не съм, тази седмица покрай детето не ми остана време. Ще пиша в понеделник на хирурга, да  ми каже кога може да ме прегледа.

Честит имен ден на имениците днес!

# 1 682
Вяра, честита да си! Весел празник!💐

# 1 683
ВНЛ, честит имен ден - здраве и добър късмет! Честити да са всички празнуващи!

Панде, много красива дъга! В София имате дъжд? При нас два дни е много жегаво, тежко, задушно. Снощи се сварихме.

Готвя спанак с ориз, размразявам хладилника и се опитвам да подреждам гардероб. Трябва да изпера летните обувки и извадя нещо подходящо за мокро време. Това ще ми е днес, друго ОИ не пипвам. В късния следобед ще скочим набързо до село. Чакат ме съдебни документи, които трябва да са готови в понеделник. Нищичко не ми се прави, искам да си взема кафе и да се занеса на някоя пейка, от която да гледам балкана.

# 1 684
Ден.
Честито на именячетата!

Снощи такава буря имаше тук. Така трещя, гърмя,  а какъв дъжд се изля...порой. И естествено килеша навън по това време. А малко преди да почне чудото, приложението на телефона за времето, ми търълинка, поглеждам- съобщение аларма за Бургас 😬 За първи път ми се включва такава аларма...Звъня веднага на килеша и докато му кажа тръгвай, затрещя. Една светкавица толкова близо падна, че ченето  ми се разклати чак 😵‍💫 Изтръпнах. Звъня му пак и му казвам- изключи се телефона и ВЕДНАГА вкъщи. Познайте? Не можете. Днес ми се показва клипче 🤕 как трещи. Абе викам, ти наред ли си? Що народ ги тресна мълния, наш килеш клип прави..Дано Господ го пази, че с тоз неговия акъл...не знам 🙄

# 1 685
Някой ходил ли е на йога в клуба до БНТ? Знам, че Марияна Векилска води някакви класове там и много се замислям да се запиша.

Аз съм ходила, бях сама с инструктора. Laughing Там има много инструктори и практики, от много силови до лежерни, така че трябва да попрочетеш за всяка и да пробваш. Аз лично предпочитам студиото от същата верига, което е в Изток, че ми е по-близо. Там ходя (ходех) на Хот йога.

# 1 686
  • Sofia
Попи, много ти благодаря! Ако няма и навалица наистина, ще ми хареса. Ще разгледам и ще се организирам.
Ох, Тийн, последните години много ме е страх от гръмотевици. Близо до нас един младеж го беше помела, докато разхождал кучето. Не е шега. И аз все повтарям на детето какво да не прави, ако я свари навън.
Аз много се радвам на дъжда днес.

# 1 687
О, празник и дъга, денят започва като в детските книжки Hug Иначе събота не е почивен ден, ден за плевене и оформяне на дворчето е, ще слагам наколенки и ще лазя в мократа трева, надявам се само всякакви пълзящи и пъплещи да са се изпокрили на топло. Междувременно открих, че бобът хич не е проста манджа, защото ми е твърде сложно да преценя коакво количество да сложа в тенджерата, освен че не знам и колко литра е самата тенджера, задача с три неизвестни Rolling Eyes ММ спомена че над нас са трещяли гръмотевици оная нощ, но мен не ме е събудило. Пън, иначе леко спя по принцип. Трябва да си спомня какво имах сипано в чаша, явно са се объркали нещо менделеевите елементи Satisfied
Добре, чети темата за политиката, всите са маскари 😐 Може би има смисъл да четеш подробно само за партиите дето минават изборната бариера, те са май около 5-6 броя, като прегледаш няколкото ежедневника ще ги налучкаш.

# 1 688
Вяра, Надежда, Любов, честит имен ден. Жива и здрава бъди и много усмихната!
Ако има и други именячки, честито и на тях.

Един от най - кошмарните дни в живота ми днес навършва пълнолетие. А сякаш беше вчера.

# 1 689
  • София
Честит празник на всички празнуващи днес! 🍀🎉❤🌷
Ули, за София мога да препоръчам БК Септември. Много ги хвалят. Имат добри постижения и отношение към децата.
Дъгата аз не я видях, че я проспах. Но се събудих от екшън сън. 😂

# 1 690
  • Euskal Herria
Да са здрави празнуващите днес! С добро да се споменава името им!
Честит празник и на столичани!

# 1 691
  • sf
Купих си някаква маслинова паста, ама адски солена. Какво да я правя?
Водих тийна да го снимат, 12лв се оръсих за експресна, че му трябва за понеделник.

# 1 692
Домат, сирене, риган, зехтин и хлебец. Може и печена червена чушка, патладжан. За да не е толкова солено - вино. 😎

# 1 693
  • София
Направи си дип с обезсолена извара. Може и с Авокадо.

# 1 694
  • sf
А супер! Имам две пълнени чушки с яйце и сирене от оня ден. Ще ги накълцам и смеся, тъкмо мезе за мача 😁

Общи условия

Активация на акаунт