Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 539
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 665
Търсих и аз дъга сутринта, светлината беше много красива, ама не я открих.

Обаче съм се сетила да ви питам, знаете ли баскетбол за деца къде да търся. Знам, че ми е много общ въпросът, ама то е щото аз хем имам някакви желания хем съм наясно, че в голямата си част са неизпълними. И все пак ми се иска добро отношение да има от треньора най-вече.

И дали има такова животно като народни танци за родители и деца?

# 1 666
И аз изкуках рано по традиция, но поне този път събрах 6 часа сън.
Кло,  с кеф да си почиваш на новите придобивки, под ръка с питие и хубава книга/филм.
Панди, страхотна снимка!
Котката ми се струва, че в гювеча я виждаш.😄
И аз се глася за тръстиката. Чакам утрешният ден с голямо нетърпение. Не, че не ме чака ОИ и един вагон перални, но...
Ули, при нас сами дойдоха треньорите. Още в детската градина, ако не ме лъже паметта. Номер две ходи на баскетбол до настъпване на Ковида, после тренировките спряха, той загуби интерес и вече не иска да ходи. Поинтересувай се за баскетболни клубове във вашия град. Тук при нас клубът е само един, но много деца тренират. Има 3-4 треньори, които се занимават с различните възрастови групи. Мен още ме е яд, че малкия се отказа.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 08:29 от wind and fog

# 1 667
О, и ако имаме празнуващи днес честити да сте! И близките ви, които празнуват днес.

# 1 668
  • sf
Добро утро на всички, които мислят, че съм прекрасна! 🤣
Тук повалява, а установих, че имам само сандали, кецове и зимни боти. Ще ходя малко да поработя, пък после ще видя, ще го ударя на мързел. Чудя се колко джобни да му давам на моя хубавец, 9ти клас.

# 1 669
На ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ не ѝ знам истинското име, но можем да броим днешния ден като нейн форумен имен ден.

# 1 670
  • София
Мразя да трябва да върша всичко през почивните, уж, дни.

# 1 671
Не го върши, де. 😋

# 1 672
И ние кукнахме в пет,малкия се научи да пълзи и да се търкаля и само да се разсъни и почва 🤣.Та потъркаля се до седем,побърбори и още спи сега 😁.Аз естествено станах мекици да правя,ядохме тримата и ся чакаме малкия принц за да ходим в парка.

# 1 673

Добро утро!
Почерпете се за именния ми ден! Да сме живи и здрави всички!
На тръстиката съм следобед, но настроението е налице! 😊

# 1 674
  • Пловдив
Добро!
Станах, пак легнах и до преди малко...моите ме ядосаха, че са по къс ръкав на реката за риба. Не слушат.
Аз съм на боя и т.н в 11...та ся кафе Simple Smile

# 1 675
Добро утро, аз се успах.

Честит празник на Вяра, Надежда, Любов, и ако има и други именици да се чувстват поздравени, да са живи и здрави.

Отвратително време, мрачно, вали.

# 1 676
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
толкова много неща исках да напиша... и все умни, преумни Wink но докато стигна до писане и те се изтрили от паметта.

някой каза да видя само десетина партии, за които знам какво са.
не знам бе хора! не знам. съвсем умишлено не гледам телевизия и рядко чета новини, в повечето случаи само заглавия, защото излизат по-едри на страницата на пощата.
гладувах предния път, но то беше глас "против", а не "за" - твърдо знаех какво не искам и всех някаква друга бюлетина.
имаме ли тема за избортите, поне да почета малко клюкини?

някой попита за народни танци - на Плиска, точно над БИЛА има танцови клубове Simple Smile делят по умения, не по възраст. колеги са ходили, доволни са.

и дъгата Simple Smile Simple SmileSimple Smile и телевизионната кула  Simple Smile Simple SmileSimple Smile виждам я от балкончето, когато сме у софийското дома. Simple Smile

# 1 677
  • София
Над Била на Плиска вече е магазин Пепко.

# 1 678
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аааа, нещо ново.

# 1 679
  • Пловдив
Лоли, а с доктора и твоя проблем? Мина ли?

Честити именници!

Общи условия

Активация на акаунт