Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 106 561
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 650
При гаджетоо е Мист. От време на време на време прихожда на госКе.. но си ме търси и я усещам как нещо я тегли към мен, а не искам. За София предполагам октомври, в последния момент.

# 1 651
Наготвих аз. За утре остава прането и банята. Смотах майстора и пристигна бързо, бързо. Последни размери и а дано, антрето да стане преди Коледа. Амин.
За гласуването, Бърди и Ули са казали,каквото бих казала аз 😘
Кло, честито! Друго си е нов диван. Питай Киликандзера.

Чете ми се нещо, ама съм в книжна дупка отдавна.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 05:51 от Сирос

# 1 652
Ако някога проимам кот вкъщи, ще бъде сив, да си отива с цвета но дивана Stuck Out Tongue Winking Eye (цвят горчица) ЖДБ.

# 1 653
дай, Боже, всеки да кръшне за малко от дома и да се върне с колА, ама не е толкова лессна тая работа. Simple Smile

значи да търся сайтовете на партиите, нали? колко са? 25? 30?
Завиждам ти на ентусиазма за промяна! Пусни си новините.Акция в Пазарджик.Не помня за коя поредна година.Броя на секциите в чужбина и расте и расте и на тях им отървах края.И като прочета,да се отървем от влиянието на руснаците и ме напушва смях.Никога от никой не сме се отървали,само се чудим за кого да се закачим.
Ай,че сега ще мине някой да каже,че съм политически трол.

# 1 654
Ш-ш-шт, тъкмо спряха да трият и дадоха почивка на Бачорски.

# 1 655
  • sf
Ай, наспорт! Избутах тая седмица, утре ще се поглезя с торта и педикюр.
Още не знам присъдата за учебниците, колко ли ще ме оръсят. Три предмета ще са на френски, тръпки ме побиват.

# 1 656
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И аз не ги трая...
Гледам Мен не ме мислете. Ся го върнах час назад и с виното върви Simple Smile

Сиско, отделянето е трудно...да, ама това след 18 напр. е По. Нали ме разбираш. Не си тревожи русата главица. Така се расте.

Лоли да се разпише!

13сче, аз що си мислех, че щерката е при гадже? Кога заминава за София?

Ако мен търсиш - разпис, разпис... Simple Smile
Вчера мина тържеството, днес вече си имаме ученик, като за първи ден - счупил си шишето за вода, паднал и има синка на коляното, и си забравил суичъра в стаята.
Май е добре?
Трябва да му нося учебниците на машинно подвързване или да търся подвързия, но да е прозрачна и правилния размер...

# 1 657
Днес е събта, нали? Защо да не стана в 4?

# 1 658
Ама вЕрно Сиросче, стига с това 4, дай поне до 5 утре, нищо, че е неделя.

Понеже много ви занимавах вчера с манатарките, да ви кажа, че крайна сметка хванах ММ да прави мусаката и той без много да де чуди ги бухнал вътре Simple Smile
Ама аз ги бях киснала цяла нощ, вече знам, че не е добра идея, та само тук там ако попаднеше човек на някоя се усещаха. .

И ако си мислите, че сте се отървали, имам цял буркан сушени, та има да ви занимавам....

# 1 659
Сушени в боб вървят

# 1 660
И аз от събудилите се по никое време. А добрютру!

# 1 661
  • София
Добро утро!

Стартираме деня с дъга над София. След нея се смрачи и заваля отново. Цветно да ни е в душите, момичета. 🤗 Е, аз съм на работа днес, но не е задължително едното да изключва другото.

# 1 662
Панди, точно дъгата ме събуди. Направо ми блесна пред очите, още преди да ги отворя. Обаче моите снимки не станаха толкова хубави.
Аз пак ли съм спала и за всички ненаспани в темата? За пореден път откъртих 10 часа.

# 1 663
  • София
О, Уиш, много мило се изказваш за моята снимка. С този телефон хубави снимки не стават.  Тази се получи най-малко зле, затова нея ви представям. Нащраках още през другия прозорец, но от там се виждат само покриви и ТЕЦ под красивата дъга, грозно е и ви ги спестих.
За спането благородно завиждам. Скоро се записах да следя темата за пременопаузата, че май натам съм се запътила. Един от симптомите, които разпознах в себе си е безсънието. То не е баш безсъние, но трудно заспиване, спя на пресекулки, будя се рано. Поне да имах волята  да се измъкна от леглото когато се събудя, а аз си лежа на меко и топло докато дойде време да ставам, а тогава изведнъж и очите ми започват да се затварят. Шматка!

Е сЯ й одрах кожата на котката! Първо налитна на бой на детето ( ревнува ме от Пантата и често я пердаши). Сега се напъха под шалтето, което съм постелила на дивана, за да не лепи косми по него. Събра го на топка и хукна да гони нещо невидимо, събаряйки разни неща по пътя си. Изведнъж получи нов факс, който явно гласеше "мирно!", защото се спря като в стена, огледа се, легна където си беше и сега гледа невинно като младенеца Иисус.

# 1 664
  • France
Брютро. Тук голям клинч. Ще вадя одеалата, да му се не види. Пфф, ставам, че трябва да водя Монстърчето на плуване. Блякс.

Общи условия

Активация на акаунт