Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 638
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Sofia
Нямам гефрир, Кло.
Преди месец - превантивна мастектомия без лимфни възли. Излезе, че има ракови клетки и хайде след месец - рязане на лимфни възли за хистология. Много е важно да се знае има ли нещо в тях и не мога да си позволя да разчитам на скенери.

# 1 906
Няма да пускаме палците през следващите две седмици, Джуни.

# 1 907
Няма да пускаме палците през следващите две седмици, Джуни.

Стискам!!!
Кажете, какво става тук, моля.
Нищо не разбрах.

От три дена почти нон- стоп ме боли глава. Пфффф..........

# 1 908
Джунче, стискам много силно палци! Аз така треперих преди време заради пустите лимфни възли. На мен направо ми ги бяха махнали, а когато ги изследваха излязоха чисти. Пожелавам ти от все сърце същият резултат.

Кайсийка, добре слязла от балконЯ! И с рецептата напред влизаш - таман си за тука.

# 1 909
  • Пловдив
Тили, то ме може да се обясни...недоразумения разни и навестяване с докладване от някой втншен. Резултат бан на Сирос  за 2 дни.

Джун, силна си и всичко ще е ок!

Ние чакаме утре да изпишат нашия болен...после кво ни чака хич идея нямам. Дано препоръчат онколог, ама надали ще можем да минем веднага.

# 1 910
Аз нещо си помислих,че имам някакво ограничение, щото не мога да вляза в мамата!Ама не е,бъг някакъв!
Джуни,гушка! Понякога има проблеми с упойки и такива работи!Лично изпитано с упойка вследствие на ретинирал мъдрец,как да е,оправих се,ама зор си беше!
Кайсия, добре дошла! Оттатък почти не пиша , само чета заради потребителки, които много харесвам!
Мързи,в Декатлона трябва да оставя една чанта с пари! Ужасно е скъпо!
Исках да си купя лента за китка,,1 бр за 18 лъва!НИ ЩА!!
Ваичка, гушка и за теб!
Отювам да пълня чушки!
До скоро, девойки!

# 1 911
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
айде да не ровим повече.
че на бананова плантация ще го обърнем.
циркът свърши - виновните са наказани, покрай тях са изгорели и някои други...

# 1 912
  • София
Джун, стискам палци, не съм ги пускала! Няма да се даваш! Нормално е да ти минават тъмни мисли понякога, но нека са само транзит! Ще се справиш ! Можеш го!

Кайсийка, добре дошла! Готин Ник! И хич не сме лоши чак пък толкова , колкото ни се носи славата. Стига само да не се влиза с бутонките при нас. На теб смятам , че влизането добре ти се получава.

# 1 913
Подкрепям Добри!
Кайсия,добре дошла,аз те чета често в другата тема,а аз определено не чета всички! Това означава,че си ми симпатична 😁!

Моите герои са изморени и заспаха гушнати по никое време! Много игри бяха, много нещо 🥰!

# 1 914
  • тук и там
Освен да кажа наспорт, други не се сещам..
Скрит текст:
Т'ва в чашата не е боза..Бейлис солен карамел е.

# 1 915
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аййййййй.....
сега не мога да реша обичам ли те, че ме подсети за бейлисчето или не мога да те гледам, пак защото ме подсети....
айде да свърша работата, пък ще те последвам.
апре ву мадам Wink

# 1 916
Еха, време е за спорт! Само да пекна мръвата, бекона и лука за домашните бургери и ще си налея!

# 1 917
Ако беше боза трябваше и една баничка да му добавиш.

# 1 918
За Сирос и мен ме е яд.

Сиросче, липсваш ни и си те чакаме тука. Да се връщаш бързо!

# 1 919
Ей,Кайсия как ме подсети,че имам два пакета фъстъци,които чакат да ги изпека.Оплаквам се,че късно ме подсети!И утре е ден,че ми писна да се въртя в кухнята.Утре, типично понеделнишки,ще правя бобец 😎.Но мисля после да го метна във фурната.Ако не духа,и успея да отида до магазина,ще има и наденици.Как ми бърка всички планове,дори и пазаруването,липсата на колата .Много зависима съм станала от нея 🙄

Общи условия

Активация на акаунт