Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 848
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 920
Ау, бейлис солен карамел. Не съм виждала такъв тук. Спогаждам се добре с  шоколадите със солен карамел, сигурно и с бейлиса ще се харесаме.

# 1 921
За Джун и Ваич, и всеки който се нуждае, виртуални гушки, оставям това

Избутахме барбекюто на инат, то не щя и не щя да тръгне в началото, някакви упорити брикети, тамън загря с пламък и ММ реши да му сложи капак заради вятъра и то угасна, и пак отначало, подпалки, запалки, шоу Rolling Eyes После тръгна де, пуках чушки, лук и патладжан, довечера ако някой изгладнее ще има салата, ама сигурно ще останат за утре. Сега Кайсийка както ме подсети за портокаловия кекс, май ще скокна да завъртя един, много ми е любим, въпреки че в момента сме се натъпкали с (и като) наденички. Имам чувството че много работа свърших тази седмица, но май не е така, ама нали сега е модерно да се възнаграждаваме за усилието 😁
Отивам да мачкам портокал, че като седна ми се доспива, една бира с текила ме нокаутира.

Като споменете балкон и си представям мъпети, забавно е.

# 1 922
Сяяя,туй Бейлис нещо не ми понася...
намича се.... намича...и ми харесва...ма после ми пада гардероба отгоре!!😄😄😄
Затуй си пием виски,полекаааа..полекаааа...и не ме боли тиквата!И с биричката се спогаждаме....ма при този студ тцъ....
Опекох чушките,апнахме и ся..лайф ис лайф!!
Наздраве,банда!!🥂🥂

# 1 923
Веселинкова, на тоз студ се пие тъмна бира на стайна температура. А как върви с черен шоколад!

# 1 924
Уиш, пробождаш ме в сърцето с тази комбинация.

Пека ребра, ще ги поливаме с бира.

Ренко хубаво напомни за бобеца, да накисна и аз за утре и да му сложа манатарки. Сушени са моите, да ги топя ли във вода и ако да, колко време? Или направо да ги стривам в боба?

# 1 925
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ръгни ги направо в боба. а ако ги накисваш - сложи в боба и водата.
иначе всички я вкус и мирис ще избяга.

# 1 926
Аз ги стривам направо в боба, Бърд. Всъщност, така го сгъстявам - без запръжка, а с много сушени зеленчуци. Може и доматено пюре да добавя.

# 1 927
  • sf
Ох, как ме ядоса тва дете! За пореден път си забравя ключовете в приятел. Нямам повече резервни у дома, а утре излизам в 5ч, той е втора смяна и се разминаваме. Изпуснах си нервите. Казах му той да измисли какво да правим.

# 1 928
Съвсем ви хапе щъркела!
За какво да има Бобч вина,че Ния е помогнала за нещо,пък после станало нещо друго?
Честно ли?

# 1 929
за да се уталожи нещо не е ли по-добре да спре да бъде предъвквано и раздухвано?
явно триенето не помага, 'щото има хора, които много държат "да си кажат" независимо от последствията за другите

# 1 930
Никой не казва, че Бобчита има вина, а че се е почувствала неприятно от съзададената ситуация.

# 1 931
Да сменим темата...

Кайсия ли спомена нагоре за бейлис със солен карамел?
Кайсияяяяя, предлагам трампа домашен ликьор от круши /като стане де/; /ако стане де, щото за пръв път таковата/ за такъв бейлис... не съм го виждала тук, иначе определено нямаше да му простя.

И нещо радостно - днес синът ми за пръв път свирна със свирка! Знам, че това ви е много далечно, обаче той не можеше да духа с уста изобщо, както и да свири на каквато и да е свирка, въпреки безбройните ни опити да го научим. Сега съм приготвила три различни свирки и през 15 минути ходя да му ги пъхам в устата да свири и после ръкопляскаме. SmileSmileySatisfied Абе образи сме.

# 1 932
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мързелче, а защо е важно да свирне?
не се подигравам, интересно ми е дали е нещо като подаването на пръстче "боц" и фината моторика на бебетата.

# 1 933
Защото е свързано с говора и проговарянето. Той не говори, никога не е говорил. Умението да издухва волево струя въздух, която и да е насочена, е от голяма полза. Естествено, има океан работа, ама... надеждата умира последна.

# 1 934
  • Пловдив
Мързи, браво! Щастливо ще е детето и вие също!

Общи условия

Активация на акаунт