Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 105 865
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 935
И аз ще кажа, браво на момчето! Малка стъпка, но в правилната посока. Hug Мързи

# 1 936
Браво на детето, Мързи и по-големи успехи ви желая занапред.
Ох, крушов ликьор, вишновка, как обичам, а как няма тук откъде да купя. Освен да си отворя довечера смокиновата ракия дето си донесох от БГ.

Аз да попитам тихичко свекито не почна ли пак да праща кутийки в неделя. Нямам вдъхновение за седмичното меню. Тя е моята муза!

И да се оплача, че съм на очен лекар след малко. Много мразя да си разбивам почивния ден така, но това беше най-близкият час, а когато се обадих се бях шашнала за нещо.

# 1 937
Бабри, заета е с гроздобер, няма време за глезотии като готвене... Satisfied Очаквам възобновяване към 15-ти октомври... трудно е, но се справям SmileSmiley

# 1 938
Аз днес обърнах на всякъде и не успях да си намеря плика от поръчката на злополучно счупените ми очила. А рецептата е вътре в него. В събота ми възстановявиха рамките в оптиката, но пуста рецепта. Очната ми е заминала за Германия в началото на годината и е забравила да се върне. Дано намеря утре в офиса копие на рецептата. В краен случай, ще им дам да ми замерят резервните очила.

# 1 939
  • France
Ооо, крушов ликьор Heart EyesYum ти просто говориш на душата ми.
На близо има един кашер магазин с точно смокинова ракия. Благинка си е.

Мързи, наистина много се радвам за вас. Давам си сметка каква голяма крачка е това. Heart

# 1 940
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
благодаря, мързелче. и се извинявам за неудобния въпрос.
винаги съм се чудила  защо е тооолкова важно децата да правят боц, да мучат, да лаят... смятах, че е странно, да не кажа глуповато.
но се оказа, че е важна стъпка - координация на ръчичката и окото, връзка между форма и звук...

и малките стъпчици са важни. Simple Smile стъпчица по стъпчица се постига всичко.

# 1 941
Мързелче браво на детето 🤗

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 23:22 от лещичка

# 1 942
  • sf
Като споменахте свекита...странно затишие цари от изток. Ако не са се изтрепали ще е добре. Още няма дата за връщане, притеснявам се все повече.
Тийна е измислил следното - става в 5 и заключва след мен , като отвори ключаря отива да извади ключ и чип и ми ги носи до работата, която е на 20мин от нас. Аз мислех да оставим отключено за два часа, ама май неговото е по-добро. 😆

# 1 943
Бабри, имахте из вашите земи един доста приятен крушов ликьор (любим на ММ), пиеше го за диджестив по- скоро.
Но нещо го развалиха последните години. Пусто, нямам бутилката под ръка да дам жокер, но самото шише напомняше формата на круша.

Мързи, БРАВО на детето!!!

# 1 944
Браво на детето на Мързи! Честита малка победа и здрави уши на майка му, да се радва на новото умение.

Колко пъти съм искала почивка от форума, но пуста краста. Joy

# 1 945
  • София
Мързи, страхотна новина. Най-хубавата днес.

# 1 946
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кой каза "очила"!
от мнооого време се оплаквам, че недовиждам,  уж с новите очила съм, а всичко е замазано и на усет.

преди малко си разрових едни стари чанти и о! изненада. Новите ми очила са там, а аз през цялото време съм била със старите. и не е като да са им еднакви или поне подобни рамките.
Sad сама се затривам. чужда помощ неми трябва.

# 1 947
  • sf
Ох, Добри, и аз се посмях!
Нещо не мога да заспя, а трябва да ставам след по-малко от 5 часа.

# 1 948
  • Наблизо
Браво на мързелчестото детенце!
Ние сме така с гърнето.Пишо отвън,седнал неправилно..ама пляскаме ли пляскаме.Успехите на децата,каквито и да са те,така пълнят сърцето!

Утре съм на работа и хич ама хииич ми се не ходи.Искам да спя.Цял ден.И да се търкалям в леглото,ако съм будна между две спанета.

# 1 949
  • Euskal Herria
Мързелче, все така да ни се хвалиш!
Откакто търсим подходящите за мен лещи, имам проблем със зрението. Оптометристът ме пита дали не предпочитам да виждам перфектно надалеч и размазано наблизо. Ми... то хубаво, ама аз понякога не мога да видя и какво ям. Та още търсим. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт