Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 210
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 950
Бобчиииии, ако четеш върни се като се наспиш, утрото по-мъдро от вечерта и прочее.
Донси, тийнът е гениален! Hands Plus1
Правих портокалов кекс по подобие на тоя дето го донесе Кайсийката, със зехтин, но нещо не го допекох, с консистенция на топло брауни стана и наситен зехтинов аромат. Утре на закуска ще си го доизядем, ще го претопля и ще му метна топка сладолед да е фотогеничен 😁

Браво за свирките няма да звучи добре за случайно минаващи през темата, ама... Hands Clap Заспивам вече, чета "Тя е моята медуза" (Бабри друго рече) и разни такива.
Боксът по принцип е интересен, но не е моят спорт.

# 1 951
Ефи, страхотен кекс! Сочен, красив, цветен. Или поне така го виждам през моите разширени зеници. И ти си моя медуза днес:hugs.
Оплаквам се, че ми разшириха зениците, а дойдох сама и сама трябва да се закарам вкъщи.

# 1 952
  • София
Добро утро! Ставайте! Спи ми се на куче, ама друг път ще е.
Поне работната седмица е четиридневна. Да ви е лека и весела.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 06:40 от бъръльо-бъръльо

# 1 953
  • София
Добро утро,
И на мен ми се спи. Отидох закарах малкия до училище, върнах се да събудя ММ и потегляме към работата. Днес нещо не му се ставаше рано, рано.
Браво на свиркащото детенце. 🥰
За събитията предните дни лично аз - No comment.
Липсващите обаче да се завръщат, че ни липсват. 🌷
Някой от вас би ли си причинил за спалня мокет върху подово отопление?
Ходихме на гости и хората така са сложили в къщата. И сега сме в нова семейна дилема за нашия ремонт. Аз досега категорично го бях отхвърлила като вариант.

# 1 954
  • София
Аз мокет категорично отхвърлям. Много прахоляк задържа, колкото и да го прахосмукираш.

# 1 955
  • тук и там
Добро утро! Снощи не спах добре. Последно време често се случва,а няма причина.Трябва май да си купувам нещо за сън. Днес започвам и курса по нидерландски,ще има да клюмам там.
Ефибуш, не трябва да е с консистенция на брауни-може би не си го допекла.Това по рецепта де,иначе може и с консистенция на брауни да е вкусен. ..Иначе има наистина хубав , наситен цвят-така и  трябва да е. 
Яна, аз ходя с три чифта очила. Едни за четене(за близо), едни за далече, и едни дето трябва да са и за двете, ама не мога да свикна с тях и го слагам само като ми писне много да сменям очилата.

Хубава седмица на всички!

# 1 956
Добрютру.

Мокет и аз не бих сложила, поддръжката е трудоемка.

# 1 957
  • София
Добрутро Simple Smile аз имах тежка нощ. Баткото два дена беше на градина - до обяд и от вчера хрема… Вчера сутрин рев, че има сополи. През деня носът беше спокоен, ама тая нощ… че чак и кашлица… Мразя да е болен… Сега се притеснявам и малкия да не прихване… Инак спим на отворено, но много народ си води болните деца за съжаление… Сега най-тъпото, че трябва да ходя до педиатъра за бележка… ама ще видя, може утре на преглед… тя хремата живот и здраве, ако основната част мине за 3-4 дена, пак ще сме добре… Номер 2 пък цоца, ака, цоца, ака, връща… час и нещо не може да се приспим, а в 5 сутринта не е весело. Таа пожелавам си здраве и за двамата…

# 1 958
А, добрутро на вас, че аз ще лягам скоро. Минах очния, всичко беше наред. Да сте чували за окулярна мигрена? В четвъртък през едното ми око минаваше нещо като светкавица за около 20 минути. Не можех да гледам в мониторите, пречеше ми. Уплаших се, запазих си час за очен, очите ми съвсем здрави, предположи лекарят, че е това горното.

По случая отворих смокиновата ракия. Хора, еликсир на боговете е това. Не съм пила досега такава, домашна е, правена от голям тертиплия. Божествена!

# 1 959
  • Пловдив
Добро!

# 1 960
  • София
Добро утро!

Мързи, браво на детето! Нека това постижение е само началото на много нови такива!

Като чета за ликьори, Бейлис, ракия и получавам махмурлук само докато си пия кафето. 🥴 Много ми е замотана главата днес, а имам задачи. Вчера ми дойде в най-неподходящия момент и това дава отражение.

Ще звъня след малко да изкажа добро мнение за шофьора на таксито, който ни вози с Пантата вчера. Много рядко попадам на читави таксиметрови шофьори и когато ми се случи, имам желание да ги поощря по някакъв начин, за да продължават в този дух. За разлика от него диспечерските бяха под всякаква критика. И на тях ще отдам дължимото когато звънна на телефона за похвали и оплаквания.

# 1 961
Erinne как така бележка за два дена отсъствие,при нас отдавна искат само след 10 дена учебни,така де градински,което си е цели две седмици.Нали го гласуваха и отпадна да не се товарят с това и педиатрите,нямате ли наредба?Някъде когато махнаха таксите беше значи март,април беше.

# 1 962
Добро утро.

Мързи, браво на детето! Дано продължи да напредва!

Бабри, не знам какво е, но ми се е случвало десетина пъти. Някой път само на едното око, някой на двете. Минава за около 20-30 минути.

Ерин, да оздравява бързо Киселяка.

# 1 963
  • France
ДобрЮтро. Така се зарадвах като прочетох, че седмицата е четиридневна, ама после се сетих, че май само за България се отнася. Confused
И аз едвам отварям очи. Славчо май ще се разболява. Няма температура, но цяла нощ се дави в сополи.
Някой няма ли да пусне красива картинка с кафе?

# 1 964
  • София
Фил, дано му се размине на Славито.
Мисля, че Мисти вече пусна кафе, но специално за теб и аз сервирам.

Общи условия

Активация на акаунт