Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 213
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 965
  • France
Вярно, че Мисти пуснала кафе. Благодарско за което. Като ви казвам, че 2 не видя тази сутрин Joy

# 1 966
Erinne как така бележка за два дена отсъствие,при нас отдавна искат само след 10 дена учебни,така де градински,което си е цели две седмици.Нали го гласуваха и отпадна да не се товарят с това и педиатрите,нямате ли наредба?Някъде когато махнаха таксите беше значи март,април беше.
Това ли имали предвид в декларацията,която попълвах за градината 🤦🏻‍♀️.Толкова нескопосано формулирано,че нищо не разбрах.Ама това е чудесно 🥳
Само веднъж се събудих тази нощ,рекорд!Шефа е виновен,че и навреме заспа снощи.А вчера беше кротък като агънце 🤭

# 1 967
  • Наблизо
Добро утро!

Фил,сигурно сте хванали нашият вирус.Сополи оттам кашлица и вече няколко дни.В училището всички са така.Имало и дете с шарка.Да ни е честито.
Иначе не се втелясват тук,стига детето да е в кондиция и да няма температура.

Много ми се спи,а и детето е непрекъснато кисело заради ижасните сополи и кашля ето през нощта от тях.Оттам буди мен и ходя да проверявам.
Не мога да му намеря зимните шапки освен една ушанка и днес на обяд ще отида да купя нови.И обувки няма,сега оглеждам и за такива,а си е студено вече.8 градуса.

# 1 968
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
в лятното ни шато е зима - 2 градуса и един пръст скреж на колата.
Wink на снимка изглежда красиво, на живо също, но хапе.

ренко, не помня колко е голям шефа, но бележки за отсъствие от ден искат само в двете предучилищни групи - 5 и 6 годишни. там ги водят ученици и не трябва да отсъстват защото ще изгубят материал, ОМГ!

фили, почисти нослето със солена вода, продават я на спрей, но забравих името. с делфинче съм купувала. кашля, защото му се стича секрет в гърлото. дано само с това се размине.

# 1 969
Мързелотка, браво на момчето! Много се радвам Heart

Брр, сутринта беше 9 градуса.
Наспах се снощи, свежарка съм, пу-пу.

МУ си забравил телефона в къщи. По едно време се скъса да звъни, сега утихна. И без това като звънне телефон подскачам в очакване на лоши новини, сега съвсем се панирам.

# 1 970
Добро утро ,да не ме мислите 😁

# 1 971
  • София
Хора, ядох за закуска и краставици и кашкавал с кафе и сега коремът ми къркори ужасно. Не боли, но се чува, а съм на работа. Въглен ще помогне ли за звуковото оформление?
Здрасти, Бобч, как сте със Звери?

# 1 972
Трета седмица поред е на  ясла,ако изкара ще е рекорд .Коластрата на Аквасорс й давам,може би помага наистина

# 1 973
Хора, ядох за закуска и краставици и кашкавал с кафе и сега коремът ми къркори ужасно. Не боли, но се чува, а съм на работа. Въглен ще помогне ли за звуковото оформление?

Пробиотик пий.
Добро утро.

# 1 974
Добро утро! Почивам днес и утре 🙃Планът е да се мързелува активно. След прането и прахосмученето де.. 😀

# 1 975
  • France
Да, Бюти, типичният градински сопол.
Добри, промивам, то пак тече след минута. Преди обичах есента. Confused

# 1 976
Брутр.
Мързелче, браво на детенцето. Да продължава в този дух и още да го хвалиш.
Кайсия, добре си ни дошла.

Боли ме "косата". Много е изнервящо. Само си масажирам скалпа и пуфкам.
Дребчо ми гука отстрани, което прави нещата по - поносими.
Не си правя илюзии, че ме разбира какво му говоря, но ми става много смешно, когато му кажа нещо от рода на "Много обичаш да опикаваш мама, а?", и той ми се ухили широко и гукне потвърждаващо. 😁

# 1 977
  • USA
КацнАхме🏝
Не вали!
Доволни😅

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 22:35 от SkyBlue

# 1 978
  • Euskal Herria
Лека седмица на всички!
Скай, чакаме снимки. Приятна ваканция!

# 1 979
Ах, колко обичам гукането и как ми липсва!

Скай, и аз на опашка за снимки.

Болничките дребчовци (и не само) да се оправят!

Ние с ММ миналата седмица нещо се бяхме овъртолили- хрема, гърло. Изкарахме нещо на крак, с повечко сън. Може и коронката да е била, не сме се тествали.

Общи условия

Активация на акаунт