Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 255
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Пловдив
Скай, магично е!

Ние чакаме за изписване.

# 1 981
  • София
Erinne как така бележка за два дена отсъствие,при нас отдавна искат само след 10 дена учебни,така де градински,което си е цели две седмици.Нали го гласуваха и отпадна да не се товарят с това и педиатрите,нямате ли наредба?Някъде когато махнаха таксите беше значи март,април беше.

Хммм, сега ще проверя Grinning После ще ви дочета!

# 1 982
  • Euskal Herria
Аз си донесох от България два комбинирани теста, за всеки случай. Тук намирах само бързи антигенни в аптеките, сега чак пуснаха комбинирани. Поне за следващите пъти (дано да няма!) да знаем ковид ли е, грип ли е. В системата ни водят "преболедували" (и ваксинирани Simple Smile  ).
Мистик, дано да нямате ядове със свекър ти след изписването. Да си спазва указанията от лекарите.

# 1 983
  • София
Скай, отгоре изглежда прекрасно. Сигурна съм, че ще имате суперско време. Весело и слънчево да ви е! Nature Sun With FacePeople Rowboat
ТиЛи, каквото и да е било, важното е, че сте го минали.

# 1 984
Родива,нали ти питаше за мокет в спалнята?Има цяла тема по въпроса.Вярно, сигурно е много комфортно,обаче не ми се мисли какво се събира под него,и как/кога ли ще се изчисти.
https://bg-mam.ma/t/1471290
И аз се нареждам за снимки морски далечни 😁
В групата на малките е пълен ужас,като слушам.Добре реших,че по-нататък ще го пускам.

# 1 985
  • София
Ренко, благодаря. Yellow Heart И аз съм с негативно мнение за мокета относно чистотата и праха, който събира. Затова трупам отрицателни доводи, за да убедя ММ. Плюс това трябва да се вади веднъж годишно поне за пране.
Моят син къде ще го крием като порастне не знам. Днес 3ти учебен ден в новото училище. Едно момиче го поканило да се усамотят някъде, за да му каже, че го харесвала. На 11 години е.  Neutral Face

# 1 986
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бобче, а може ли да е по-чувствителен към нещо? пера, акари, къщен прах...
не казвам алергия, само повишена чувствителност.

това ми хареса днес. споделям картинката, не реклама на детската градинка

# 1 987
Кой ,Добри?

# 1 988
Криво ми е. Двама възрастни човека вкъщи за всичко търсят мен. Този за пералнята закъснява. Къде е? Отговарям - излез и виж, да не би да не ни открива. Аз как можах да пресрещна Икеа и да ги изведа от съседите?!? Връзката за пералнята е стара - получавам скрийншот от нещо си водопроводно, нито сайт се вижда, нито нищо. Ако може да поръчам и да намеря кой да го монтира?!? Леглото на детето - сглобено до някъде, получавам снимка на кашон с нещо си вътре и какво да правим, наше ли е?!? За драмата сутринта, когато тия двамата възрастни забравиха раницата на малката, да не споменавам. Изгубили едната шапка, тичам, ровя в кашоните, някак откривам друга, нахлупвам я на главата, поне пред вратата да не изчезне, след 20 сек. вече няма шапка. Къде е? Аз я свалих, в мен е. ????!!!! и е малко.

А аз се опитвам да се съсредоточа на работа.

# 1 989
На Сирос банановата диета свърши ли, че ми трябва да я питам за един бульон? Май и Ули правеше бульони.
С много странно нещо се сблъсках. В стария слоу кукър правен страхотни бульони от кокали. Сега в Инста пота направих бульон от пуешки бутчета на режим "Slow Cooker. Получи се мног гъст и плътен, но с ужасно тежка миризма на мазно. Днес направих експеримент - половината бутчета метнах снощи на слоу кукър, другата половина - под налягане. Първият бульон пак е гъст и плътен, но с тежка миризма, а вторият има хубава миризма, но е значително по-лек. Въпросът ми е как да постигна с Инстапота гъст и плътен бульон, но да избегна тежката миризма на мазно?

# 1 990
  • Somewhere in the World
Пфф, първи ден след отпуска и ми иде да се гръмна!
Ще пропусна фитнеса в 18 и директно преминавам на розАв жин!

Мързи, БРАВО на детето - само успешни крачки пожелавам.Heart
Болните дечица да се стабилизират, а Мистето да каже че всичко е ок при свекъра.
Джунче, не съм спирала да стискам палци, знам че си боец и няма да се даваш! Hug
Оплаквам се,че отново пропуснах въргала - сефте!
Скайче, да си починеш и презаредиш в това райско кътче и чакаме репортажи.

# 1 991
  • Пловдив
Уж е добре...чак в средата на др.седмица ще е готова тая хистология, окончателната епокриза също. Тогава ще се разбере как продължава лечението.

Джун, ти как си?

# 1 992
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бобче, а може ли да е по-чувствителен към нещо? пера, акари, къщен прах...
не казвам алергия, само повишена чувствителност.
Скрит текст:
това ми хареса днес. споделям картинката, не реклама на детската градинка

фили и кашлящия мушморок разбира се, ама...голямата бяла птица отдалеч се вижда и много ѝ личи.
картинката има бобче и... отиде коня у рЯката!

банана не е ли до утре? т.е. и днес.
само най-прекрасни резултати да излизат и за юнчето и за свеки с колАта Wink

# 1 993
  • Euskal Herria
Орязах цветята по прозорците, допълних сандъчетата с пръст. Почнаха вече да живват мушкатата. Обаче пак се появиха гъсениците. Дайте идея с какво да пръскам. Имам Моспилан, ама не знам дали е удачен. Или да вървя нещо друго да търся в магазина. Реално не знам какво е това, дето ги яде. Интересното е, че само сандъчетата в хола са наядени, по другите стаи - не. И само обикновеното мушкато, кралското не е засегнато.

# 1 994
  • София
Извадих от гардероба одеалото, с което се завиваме пред телевизора. Бях го изпрала преди да го прибера пролетта. Сега мирише потресаващо, сякаш никога не е прано. Напъхах го да се повърти в пералнята. Не мирише на застояло, а баш на мръсно. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт