Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме ... през септември

• 107 361
  • 3 079
  •   1
Отговори
# 1 995
Уиш, в инстант пота правя бульона под налягане, пуешките кокали ги пускам на 2 часа високо. Моят даже си има програма бульон, та ако ме мързи натискам нея и тя е зададена така.
Телешките обаче поне 3 часа ги варя.
Функцията за бавно готвене вероятно е единствената, която не ми допада в инстант пота и не я ползвам изобщо.

# 1 996
Мерси, Ули. Междувременно реших проблема Соломоновски - за 2 часа под налягане, но с чаша бира вътре (сакън да не се появи миризма). Явно ще откажа функцията слоу куук на Инстата. Не е моето.

Между другото тази сутрин гледах life performance на опит за римейк на известното парче от "Евита" "Don't cry for me Argentina".

Едни от най-тъпо изгубените ми минути евър. За разлика от изпълнението на Мадона, това беше долнопробно изпълнение на повярвало си ходещо въплъщение на Дънинг-Крюгер ефекта. Липсата на класа си личеше от 100 километра въпреки напъните. Цък-цък, язък.

# 1 997
Добро утро ,да не ме мислите 😁

Оооо,Бобч! Много бързо бе, с Уиш таман загряхме! Smiley

Много тегав ден,нищо не допрочетох.

Кайсия,здрасти!

# 1 998
  • тук и там
Нещо не ми допадна учителката по нидерландски. И без това имах колебание дали да записвам това ниво, защото имам да наваксвам и не съм усвоила още предишното ниво (нали три месеца не отворих учебник),днес направо съжалих че съм го записала.

Здрасти, Кро(тал)!

# 1 999
Кро,съжалявам ,че ми я няма дрешката от теб.Нов тоалет трябва да ми измислиш.

# 2 000
Аз моите кокаляци в ИП- то понякога ги варя на програмата за супа.

Бобчи, добре си се завърнала! Hug

# 2 001
Понеже вкъщи в толкова празно и подредено, та се чудя какво да взема...
Ама сега съм се зачудила за детска кухня.

Ренко, бъркам ли се или ти беше взела миналата година лидълската за Шефа? Ползва ли я?

# 2 002
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
След два дена в училище, първокласника се прибира с песен -  "На китарата - Васко жабата..."
 Иначе учителите твърдят, че е будно и любознателно дете, но пък доста разсеяно 😂

# 2 003
Ули,Лидлска не съм.Не ми се рискуваше,че не бях сигурна,дали ще играе с нея.Взех някаква пластмасова.Оказа се доста вървежна при него.Е,остана ѝ само котлона,но продължава ежедневно да готви-ту на него,ту импровизира.

# 2 004
Изучил се е. Joy

# 2 005
Кро,съжалявам ,че ми я няма дрешката от теб.Нов тоалет трябва да ми измислиш.
Е,бива ли?!

Smiley
Скрит текст:

# 2 006
Малко на мъжко ми бие долното гащя 😂

# 2 007
Мерси, Ренко, аз гледам в олх какво има, не ми се взема нова, ама всички добри предложения с н другия край на България Simple Smile

# 2 008
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
женски Wink

Скрит текст:

# 2 009
Сложи +18 на таквиз снимки,Кро! 😁
Тряя и аз да сменя премяната.

Общи условия

Активация на акаунт